同老公去栢裕中心放低電話去整,因為要幾個鐘之後先攞返,所以要搵個可以坐得耐啲嘅地方。諗起對面既登打士廣場有幾間cafe,就揀咗呢一間。樓上餐牌嚟講,呢度都算整得幾精緻,見到個二人套餐都唔錯$288 已經有1個pizza、1個意粉、炸蟹餅同埋飲品2杯。 老公加咗$20轉左杯翡翠朱古力碎雪芭一飲已經有好香嘅薄荷味, 翠翠綠綠好有清新消暑嘅感覺。我就更加鍾意佢 Tiffany blue嘅顏色雖然特飲好多款,但我唔想飲咁多凍野,所以加$28點咗一壺熱既水果茶~ 水果茶黎既時候唔係太熱,不過下面點左小蠟燭坐熱,反正慢慢嘆,無所謂啦! 入面水果都好多款,有西瓜、蘋果、火龍果、藍莓、橙仲有薄荷葉~小食炸蟹餅一客6件 意粉揀左香辣虎蝦海鮮意粉, 辣度適中唔會好辣但幾惹味, 虎蝦幾大隻肉質都彈牙Pizza 都算交到貨,樓上cafe 黎講真係唔錯, 自家制餅底~ 我自己都有homemade pizza,餅底雖然唔難整。不過試過去較高級既意大利餐廳都竟然用"交貨"既餅底, 所以呢度都真係幾有heart !!! 我地叫左BBQ烤雞蘑菇pizza,屬厚批,麵粉香氣Q彈 , 雞肉係用雞脾扒,用料足~ 黎到樓上ca
老公加咗$20轉左杯翡翠朱古力碎雪芭
翡翠朱古力碎雪芭

水果茶

小食炸蟹餅一客6件

香辣虎蝦海鮮意粉,
BBQ烤雞蘑菇pizza

黎到樓上cafe緊係要玩吓game, 玩吓企鵝破冰game, 飲吓野, 時間過得快~ 可以去拎返部電話啦~
翡翠朱古力碎雪芭
香辣虎蝦海鮮意粉,