2023-12-11 42 瀏覽
.⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯大角咀出名多嘢食,今次就到訪位於利奧坊試吓米芝蓮推介嘅泰國傳統東北菜。餐廳格調用上深綠色嘅瓷磚,配搭藤仔家具,有啲似去咗泰國度假嘅感覺。泰北咖喱金麵 $128雖然成日食泰國菜,依款金麵就真係第一次見。原來佢哋用咗兩款麵:炸麵同埋炒蛋麵。兩種唔同嘅麵吸收咖喱汁嘅速度都會唔同,所以會形成兩種嘅口感,配搭煎香嘅雞扒,層次非常豐富。蟹肉奄列 $158好厚身嘅奄列,但係切開入邊係好鬆軟,同埋可以見到滿滿嘅蟹肉。內層嘅蟹肉夠晒濕潤,加埋配搭嘅泰式甜辣醬,滋味加倍。芒果糯米飯 $78平時食糯米飯好驚飯底乾同埋硬,佢哋依款煙煙韌韌,同埋有椰汁包裹住。糯米飯上面嘅芒果都整成玫瑰花形狀,賣相咁靚都唔捨得食㗎。如果唔想錯過其他好介紹,記得follow我呀😘多謝大家!!!你嘅支持就係我嘅動力!記得點讚❤️⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯Restoran SAYA (大角咀)大角咀嘉善街18號利奧坊地下G701號舖 ⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯

泰北咖喱金麵 $128

蟹肉奄列 $158

芒果糯米飯 $78

你嘅支持就係我嘅動力!記得點讚❤️

⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯

Restoran SAYA (大角咀)
大角咀嘉善街18號利奧坊地下G701號舖

⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯
呢排過開呢頭食飯,圍住奧利坊都幾多餐廳選擇,其中呢間食泰國菜嘅餐廳裝修好靚,價錢又唔算太貴,然後份量亦好足料~餐廳3點至5點有午休,唔想食閉門羹嘅話就睇啱時間先過嚟啦~照舊文末附上餐牌~🔹泰式咖喱蟹汁軟殼蟹($188)配三片蒜蓉多士,個人覺得可以另外再加配薄餅~醬汁非常之濃,而且好多了,軟殼蟹都好大隻同份量都好多~🔹伊善辣肉碎生菜包($128)第一次食呢款生菜包,入邊係有豬耳粒,口感幾特別,有別於平時嘅生菜包佢多咗一層爽脆嘅口感!🔹芒果糯米飯($78)糯米飯好軟熟,芒果份量好多,味道亦好清甜,呢個必點!📝餐牌參考:⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯味道: 8.5/10服務: 7/10環境: 8/10打卡: 7/10CP值: 7/10推介值:8/10⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⊃✎⁾⁾喜歡呢個Post可給予”心心”以作鼓勵( ´͈ ᗨ `͈ )◞‎♡⃛⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯

📝餐牌參考:

• 泰式咖哩蟹汁軟殼蟹
  • 芒果糯米飯
  • 伊善辣肉碎生菜包
2023-12-11 34 瀏覽
💫RestoranSAYA💫呢間餐廳主打泰國菜,嚟到先發現啲員工似係泰國人,夠哂地道🇹🇭,所以要用英文同佢哋溝通,佢哋態度都好nice!餐廳環境氣氛都好好,vintage得嚟,又有泰國風味,又有聖誕氣氛🎄有2人枱、4人枱、高枱咩都有,非常適合拍拖或者同朋友傾計!今次主要食蟹,滿有驚喜啊😆🦀蟹肉奄列 🦀Menu寫住Special就試試佢,佢並唔係茶餐廳嘅奄列薄切切,佢份量好大好厚,切開熱辣辣出哂煙,裡面有好多蟹肉,好足料!夾埋伴碟嘅檸檬葉、辣椒仔同炸蒜一齊食,蟹味更出!🦀泰式咖喱蟹汁軟殼蟹 🦀同樣係熱辣辣上枱,咖哩汁夠驚喜,唔係水稀稀,而係比較杰身,相信係蟹汁足料,配菜都好足料,本身好怕三色椒嘅草腥味,都怕佢太生,但佢嘅配菜吸哂啲咖哩汁,好入味,怕草腥味嘅大家就唔驚了!重點嘅軟殼蟹炸粉唔厚👍🏻旁邊嘅蒜蓉包先係最驚喜!好好味!好軟熟,好新鮮,食得出唔係隔夜麵包,送咖哩汁一流!食完鹹,點少得醫埋第二個胃呢~😆🥭芒果糯米飯 🥭以為佢會雪凍咗上,點知係暖暖地上,所以唔會凍冰冰硬掘掘!以為冬天食芒果會好酸,點知好甜!本來好驚啲糯米飯可能會好硬難消化,但今次啲糯米飯做得好好,好軟糯~🍹柚子菠蘿梳打
💫RestoranSAYA💫

今次主要食蟹,滿有驚喜啊😆

🦀蟹肉奄列 🦀

🦀泰式咖喱蟹汁軟殼蟹 🦀

食完鹹,點少得醫埋第二個胃呢~😆

🥭芒果糯米飯 🥭

🍹柚子菠蘿梳打 🍹
🍹紅莓荔枝梳打 🍹
兩杯嘢飲都不錯,唔會死甜,係清甜,有果肉~
自從第一次和kk去了以後,我就愛上了這家泰北菜,蟹肉奄列真是太讚了。蟹肉奄列這個真是必點,這次的奄列比上次還厚實,中間推滿了蟹肉,而且還加了點蔬菜,吃起來口感更豐富,每次來都不會失望。泰北咖喱金麵這是平常很少見的,其實有點像咖喱撈麵。麵是蛋味很重的那一款,而且他們還會把一部分麵炸得很香脆,一麵兩吃。而且這家的雞扒做得很好吃很入味,我們點了這個以後也不用再點燒雞了。蟹肉炒飯炒飯有點像中式的,鑊氣很夠,蟹肉份量也很足,不過這個就比較常見,如果想試點特別的,可以先試金麵。現在如果係我想吃泰菜,基本上都會先想到這家。

泰北咖喱金麵

蟹肉炒飯

現在如果係我想吃泰菜,基本上都會先想到這家。
🥭靚靚打卡好味芒果糯米飯估唔到係大角咀隱藏左一間好好味嘅泰國菜😊之前想食芒果返好耐啦,知道呢間嘅芒果糯米飯會砌到好靚,所以就特登黎試一試佢啦。🤩🥭芒果糯米飯$78其實呢個最後先食嘅,但係呢佢個樣真係好靚,加上啲芒果肉好甜,糯米煙煙韌韌,食完飯一定要留返個位你食芒果糯米飯。🐓泰北咖喱金麵$128出面比較少見泰北嘅菜,見佢呢個係特別推介,就叫咗來時。雖然佢話係辣嘅,但係其實啲咖喱食落唔算好辣,少少辣有少少似沙嗲。最特別嘅係佢有兩款麪,一款係炸過,一款係冇炸過。炸咗嗰款面,超級趣,配埋炸雞扒食超級飽肚。柚子蝦沙律🥗$128出面嘅柚子沙律通常係有少少灑係面,但係佢呢個真係成個柚子上咁滯!味道偏向酸辣,佢仲有啲炸咗嘅椰子絲,口感好特別👍🏻🐷炭燒豬頸肉$138豬頸肉一定要試,出面燒到好香好趣,但中間啲肉都仲係好嫩滑,點解佢嗰個泰北酸辣醬,食到停唔到口。不過朋友就話嗰醬好辣,我就覺得OK。整體感覺唔錯,裝修好靚,服務都OK,食物質素好高,經過大角咀一定要去試吓。

🥭靚靚打卡好味芒果糯米飯

🤩🥭芒果糯米飯$78

🐓泰北咖喱金麵$128

柚子蝦沙律🥗$128

🐷炭燒豬頸肉$138

• 芒果糯米飯
  • 炭燒豬頸肉
2023-12-08 29 瀏覽
大角咀利奧坊的Restoran SAYA是一家我們去品嚐的餐廳,今日想Chill吓來到這裡。樓底好高,裝修氣氛另一感到好舒適,我們今次坐Bar枱,我和先生點了和牛炒寬河粉、泰式青咖哩•雞、印度飛餅ROTI和泰北咖喱金麵。飲品方面,我們選擇了菠蘿青檸蜜和柚子菠蘿梳打。最後,甜品當然少不了芒果糯米飯。和牛炒寬河粉是這家餐廳的特色菜之一。寬河粉爽滑彈牙,配上嫩滑的和牛肉,口感絕佳,香氣四溢的炒菜使這道菜更加美味。泰式青咖哩•雞是我們的另一個選擇。咖哩濃郁而香辣,雞肉鮮嫩多汁,配合印度飛餅ROTI非常之夾!ROTI外皮酥脆,內裡柔軟,搭配青咖喱一起享用更加美味。與咖哩的味道完美融合。這道菜讓我們感受到地道的泰國風味。泰北咖喱金麵是我們的最後一道主菜。金麵有炸有煮,夾一起吃非常有驚喜😋煮得剛好,咖喱濃郁而香辣,配料豐富,提供了豐富的口味層次。菠蘿青檸蜜和柚子菠蘿梳打是清爽的飲品選擇,完美搭配我們的美食。最後,我們享受了芒果糯米飯作為結尾的甜點。芒果熟透多汁,糯米飯軟糯香甜,兩者的結合令人陶醉。總的來說,大角咀嘉善街18號利奧坊地下G701號舖的SAYA提供了多樣美味的菜品選擇。每一道菜都鮮美可口

總的來說,大角咀嘉善街18號利奧坊地下G701號舖的SAYA提供了多樣美味的菜品選擇。每一道菜都鮮美可口。飲品和甜品也不遑多讓。如果你喜歡亞洲美食,這裡是一個值得一試的餐廳。
2023-12-01
2023-12-05 40 瀏覽
星期日特登同好姊妹出去食好西,佢特別鍾意食泰國菜,所以就揀咗呢間餐廳泰北咖喱金麵:麵分普通麵同埋炸麵,兩樣嘢都會有,所以就可以食到唔同嘅口感,咖喱香濃惹味,另外仲有啲鹹菜可以提升層次,雞扒嫩滑辣肉碎生菜包:雖然話係生菜包,但係有唔同嘅菜可以俾食客選擇,肉碎係比較酸嘅,肉碎當中肥瘦相間咖喱牛肋骨:另外附上三舊好味嘅牛油包,包比較鬆軟,呢款咖喱有種類似肉桂嘅香料味,都幾特別,牛肋骨某啲比較腍,不過份量非常足夠

2023-12-05 70 瀏覽
-{大角咀泰式米芝連🍲}🤤 泰式柚子蝦沙律 🤤 ($128)蝦有4隻 份量唔多 有啲西柚粒同沙律菜 但個醬汁都係酸辣多😂👖褲評: 7/10🤤 炭燒豬頸肉 🤤 ($138)好 很 乾 食落硬掘掘 一啲油脂感都冇 完全唔似食緊豬頸肉😥👖褲評: 4/10🤤 蟹肉炒飯 🤤 ($148)份量細左啲 都有啲蟹肉味同埋碎嘅存在 但整體味道就普通啲👖褲評: 7/10🤤 蟹肉奄列 🤤 ($158)最好食嘅一道菜!一切開熱辣辣 入面亦有好多蟹肉 蟹味都好突出😛👖褲評: 8.5/10🤤芒果糯米飯蛋糕🤤 ($128)切出嚟好有美觀 但啲芒果好酸🤨糯米飯好軟糯 配椰汁都好香😁👖褲評: 7.8/10🤤 芒果熱情果沙冰 🤤 ($58)好freshy!酸甜味各芒果同熱情果味都飲到😇👖褲評: 7.8/10整體味道較平庸 定價亦都比較貴 比較之下上環嘅泰國菜店出色好多🤨性價比: 6/10服務: 7/10環境: 8.5/10🚩 Restoran SAYA 🚩地址: 大角咀嘉善街18號利奧坊二期地下G701號舖 #fuudjai #fuudjai東南亞菜 #fuudjai大角咀
{大角咀泰式米芝連🍲}
🤤 泰式柚子蝦沙律 🤤 ($128)

👖褲評: 7/10

🤤 炭燒豬頸肉 🤤 ($138)

👖褲評: 4/10

🤤 蟹肉炒飯 🤤 ($148)
份量細左啲 都有啲蟹肉味同埋碎嘅存在 但整體味道就普通啲

👖褲評: 7/10

🤤 蟹肉奄列 🤤 ($158)

👖褲評: 8.5/10

🤤芒果糯米飯蛋糕🤤 ($128)
切出嚟好有美觀 但啲芒果好酸🤨糯米飯好軟糯 配椰汁都好香😁

👖褲評: 7.8/10

🤤 芒果熱情果沙冰 🤤 ($58)
好freshy!酸甜味各芒果同熱情果味都飲到😇

地址: 大角咀嘉善街18號利奧坊二期地下G701號舖

泰式柚子蝦沙律
炭燒豬頸肉
2023-12-05 50 瀏覽
SAYA菜式集合印尼馬、來西亞及泰國口味😋以東南亞街頭美食為靈感,款式創新,啱晒鍾意食辣嘅我😍而且店內裝修特別以藤來做弧形假天花,別出心裁,大把打咭位,坐係度飲杯嘢chill下都唔錯❤️💫泰北咖喱金麵配炭火燒雞🐔炭火燒雞有炭爐香,味道香口雞件肉質嫩滑有焦香味道👅,驚喜之處係咖喱金麵,平時其他餐廳比較少見,金麵係用上蛋麵好似港式粗麵彈牙,一沾掛湯力強,撈埋炸過嘅金麵,惹味又有層次,雙重口感少少辣,好惹味。🤤💫伊善炭火燒牛肉🐮牛肉燒至7成熟左右,外層好香炭燒味,裏面肉質粉嫩多汁,跟味道清新的阿根廷酸辣汁(Chimichurri Sauce) 很配,秘製醬汁特別有蒜同橄欖油😂配埋牛肉食別有另一番風味💫泰式炒雜菜🍲好多人喜歡食飛天炒通菜,好少會食到泰式炒雜菜,我自己比較喜歡食雜菜多一點,蔬菜種類多而且感覺較健康,清爽可中和一下肉類的油膩感😚

💫泰北咖喱金麵配炭火燒雞🐔

泰北咖喱金麵配炭火燒雞
伊善炭火燒牛肉
泰式炒雜菜
2023-12-04 19 瀏覽
呢間泰國餐廳好適合打卡,復古feel嘅裝潢,顏色幾colourful!廚師由泰國人主理,雖然味道地道,但無係泰國當地食嘅咁辣,比較切合香港人口味😋泰北咖喱金麵$128金麵其實係蛋麵黎,一碟包含左兩款煮法,一款係酥炸,呢款煮法令吸收咖喱汁嘅能力超強,食落好香脆😍另一款用湯煮過,非常掛汁力。另外仲陪我有烤雞扒,肉質好結實👍咖哩蟹汁軟殼蟹$198咖喱汁好讚,好惹味,仲有蟹肉配襯😙整隻軟殼蟹,好足料,炸到好酥脆🤩另外配左三塊鬆軟嘅蒜蓉包飛天炒通菜$88鑊氣足夠,少辣惹味,味道唔錯👍椰青🥥$58紅莓荔枝梳打$38
雖然味道地道,但無係泰國當地食嘅咁辣,比較切合香港人口味😋

泰北咖喱金麵$128

咖哩蟹汁軟殼蟹$198
咖喱汁好讚,好惹味,仲有蟹肉配襯😙
整隻軟殼蟹,好足料,炸到好酥脆🤩
另外配左三塊鬆軟嘅蒜蓉包

飛天炒通菜$88
鑊氣足夠,少辣惹味,味道唔錯👍

椰青🥥$58

紅莓荔枝梳打$38
2023-12-04 26 瀏覽
Restoran SAYA (大角咀)大角咀嘉善街18號利奧坊地下G701號舖。米芝蓮推介泰國餐廳食之前都有d期望 😌 最後餐廳都不負呢個名譽喔。Khao Soi ($128)咖哩雞配上麵,表面放左少少炸麵,有兩種口感,去骨雞件質感嫩滑 🐓 配上咖喱好惹味。Suea Rong Hai ($208)燒牛柳做得好好,大約七成熟,表面煎封得唔錯,旁邊放有沙律伴食 🥗。Tom Yum Kung ($78/each)冬陰功唔係好辣,每碗入邊有兩隻大蝦 🍤 酸辣平衡做得幾好喔 。呢個環境好適合打卡,就算簡單飲杯嘢叫下小食都好適合 ☺️。@sayahkg 。#gpigtaikoktsui

Restoran SAYA (大角咀)
大角咀嘉善街18號利奧坊地下G701號舖

Khao Soi ($128)

Suea Rong Hai ($208)

Tom Yum Kung ($78/each)
冬陰功唔係好辣,每碗入邊有兩隻大蝦 🍤 酸辣平衡做得幾好喔

呢個環境好適合打卡,就算簡單飲杯嘢叫下小食都好適合 ☺️

@sayahkg

#gpigtaikoktsui
2023-11-15
[ #caloriefoodie大角咀 ]• 𝚁𝚎𝚜𝚝𝚘𝚛𝚊𝚗 𝚂𝙰𝚈𝙰 •🐿-​話說某日突然好想飲新鮮椰青水🥥 咁就上網搵👩🏻‍🍳於是意外地搵到呢間米芝蓮推介嘅泰菜餐廳🇹🇭因為價錢幾合理 而且位於大角咀都幾方便 於是gogogo🚩鐘意餐廳牆身用咗湖水綠做主調色 頗有少女心🩵-🦀️ 蟹肉奄列 💰$158切開奄列後 內裡有滿滿嘅蟹肉 好足料✨配上甜辣醬 令奄列嘅口感味道無咁單調同乾身-🐮️ 瑪莎文咖哩 • 牛肋條 💰$158推薦大家都要試嘅瑪莎文咖哩🥘散發獨有香氣!!配上洋蔥、薯仔等配料 撈飯撈薄餅撈蒜蓉包一流🤩牛肋條煮得好腍身 輕輕吉一下啲肉就分開 味道上幾入味雖然有三塊蒜蓉包可以撈汁食 但我地最後都係叫咗個飯🍚食到最後 成煲咖哩得翻啲配料 無晒汁😹✨-🥥 椰青 💰$58就係為咗飲椰青先嚟👩🏻‍🍳都算係mega-size!!滿足😋-📍 大角咀嘉善街18號利奧坊地下G701號舖-#caloriefoodie
[ #caloriefoodie大角咀 ]

🦀️ 蟹肉奄列 💰$158

切開奄列後 內裡有滿滿嘅蟹肉 好足料✨
配上甜辣醬 令奄列嘅口感味道無咁單調同乾身
🐮️ 瑪莎文咖哩 • 牛肋條 💰$158

推薦大家都要試嘅瑪莎文咖哩🥘散發獨有香氣!!
配上洋蔥、薯仔等配料 撈飯撈薄餅撈蒜蓉包一流🤩
牛肋條煮得好腍身 輕輕吉一下啲肉就分開 味道上幾入味
雖然有三塊蒜蓉包可以撈汁食 但我地最後都係叫咗個飯🍚
食到最後 成煲咖哩得翻啲配料 無晒汁😹✨
🥥 椰青 💰$58

📍 大角咀嘉善街18號利奧坊地下G701號舖
#caloriefoodie
呢間店係大角咀,好近奧運站匯豐大廈,行幾分鐘就到喇裡面裝修好有格調 好靚呀環境舒服 唔算好多人 推薦食物泰式荔枝紅咖喱.燒鴨 $148 ⭐️⭐️⭐️味道唔錯 味道唔錯 好少會配鴨肉做咖喱 都幾夾 紅咖喱有d酸甜 不過裡面只有一粒荔枝🥹小食拼盤 $148 ⭐️⭐️⭐️⭐️好想食雞棗 佢個拼盤都有就叫呢個啦 裡面仲有蝦片 同平時有d唔同 佢加左d粉係上面 仲有糯米腸同炸雞皮 蟹肉奄列 $158 ⭐️⭐️⭐️非常足料 好多蟹肉 切開熱辣辣出哂煙 不過係想像到既味道泰北咖喱金麵 $128 ⭐️⭐️⭐️⭐️味道好正 有一舊炸麵 一舊係撈麵 撈埋咖喱汁 好味最後叫左杯斑斕茶 只有小小甜 感覺有小小香茅味 唔會太甜 岩岩好
呢間店係大角咀,好近奧運站匯豐大廈,行幾分鐘就到喇
裡面裝修好有格調 好靚呀
環境舒服 唔算好多人 推薦食物
泰式荔枝紅咖喱.燒鴨 $148 ⭐️⭐️⭐️

小食拼盤 $148 ⭐️⭐️⭐️⭐️

蟹肉奄列 $158 ⭐️⭐️⭐️
非常足料 好多蟹肉 切開熱辣辣出哂煙 不過係想像到既味道

泰北咖喱金麵 $128 ⭐️⭐️⭐️⭐️
味道好正 有一舊炸麵 一舊係撈麵 撈埋咖喱汁 好味

🌟剛剛去完泰國番黎,忍吾住又要去泰國菜😍呢間餐廳之前黎過一次食午巿套餐,好抵食👍🏻今次試下晚餐。🌟餐廳設計好有東南亞渡假的感覺,落地玻璃,景觀開揚。🐮和牛炒寬河粉$148第一次食寬河粉,口感煙韌,炒得好香幾有鑊氣。和牛超好食,肉味濃,肉質幾嫩幾多汁👍🏻🐣泰式青咖哩雞$138成塊炭燒雞排係面頭,雞排肉嫩,燒得幾香。青咖哩汁好多好大碗,原本已經配左3塊蒜蓉包,忍吾住要再加點一個蒜蓉包😍$38有5塊。麵包小脆,配咖哩食一流🤤咖哩入面仲有滿滿的蔬菜,豪不吝啬😆👍🏻意大利香草蒜蓉麵包$38紅莓荔枝梳打$38🌟🌟總括嚟講,餐廳環境同菜式都超水準,回頭率100%!

🌟餐廳設計好有東南亞渡假的感覺,落地玻璃,景觀開揚。

🐮和牛炒寬河粉$148

🐣泰式青咖哩雞$138

意大利香草蒜蓉麵包$38

紅莓荔枝梳打$38

🌟🌟總括嚟講,餐廳環境同菜式都超水準,回頭率100%!

2023-12-01
2023-11-28 25 瀏覽
以前食開嘅呢間泰北菜,在今年打入咗米芝蓮「必比登推介」,真心好好味,而且係香港難得一見嘅泰北菜。泰國廚師主理,地道好味。大角咀利奧坊街鋪環境很清悠,透過落地玻璃的光線加上室入湖水綠主調,有種撲朔迷離感,泰式復古民族風夢幻的裝修打卡都係一流!泰北咖喱金麵💰128HKD呢個係有咖喱湯汁嘅麵,泰北特色金麵由炸麵同粗蛋炒麵混合,口感脆香中有韌性,Q彈掛汁,雞扒軟冧入味,肉質鮮嫩,咖哩湯微辣,充滿香濃椰汁味,濃度適中,非常適合撈麵食。蟹肉奄列 💰158HKDSpecial 推介,小食都不簡單,賣相吸引,配有辣椒醬,夠晒惹味。蛋皮充滿濃郁蛋香味,蛋皮包住豐富的蟹肉,切開可見蟹肉非常澎湃,入口鮮味十足,同蛋皮好夾。菠蘿青檸蜜💰38HKD今日飲熱青檸蜜,青檸味清新舒服,非常潤喉。泰式奶茶💰38HKD凍飲爽口,奶香順滑。

泰北咖喱金麵💰128HKD

蟹肉奄列 💰158HKD

菠蘿青檸蜜💰38HKD
今日飲熱青檸蜜,青檸味清新舒服,非常潤喉。

泰式奶茶💰38HKD
凍飲爽口,奶香順滑。