近年有不少特色餐廳進駐「美食沙漠」黄竹坑✨ Insanity 隱藏於黄竹坑的工商廈中,一間以旅遊概念為主題的酒吧餐廳。室内面積不大,但設計細節充滿心思:青綠海草天花、小艇、 霓虹燈、 歐美風油畫及大酒櫃等,氣氛越夜越有情調💃Insanity 主打西式fusion,並由經驗豐富的調酒師調製多款特色雞尾酒。今晚點了一份Special Combo Set (Hk$398):包1款前菜+2款小食+2個主菜,大約2-3人的份量🥗ʜᴏᴜsᴇ ᴍɪx sᴀʟᴀᴅ: 這款沙律是誠意之作,混有自家惹味醬汁及芝士粉, 令沙律菜更開胃滋味🍗ɪɴsᴀɴɪᴛʏ ғᴜʟʟ ᴄʜɪᴄᴋᴇɴ ᴡɪɴɢs:三隻皇牌炸雞翼十分酥脆,配上偏辣秘製醬料,惹味可口🍟ʙʟᴀᴄᴋ ᴛʀᴜғғʟᴇ ғʀɪᴇs:香脆中身薯條沾上黑松露碎,雙重口感🍕ʜᴀᴡᴀɪɪᴀɴ ᴘɪᴢᴢᴀ: 8大片的脆薄餅底pizza,豐滿的拉絲芝士配上菠蘿、火腿,平衡的鹹甜味完美結合🍝sᴘᴀɢʜᴇᴛᴛɪ ᴄᴀʀʙᴏɴᴀʀᴀ:意粉充滿大量芝士和蛋液的香氣,配上煙肉粒咸香十足、非常彈牙🍹ᴍᴀɴɢᴏ ᴍᴀᴅɴᴇss:這杯Mocktail帶有芒果軟糖的甜香,混合青瓜粒更

🍹ᴍᴀɴɢᴏ ᴍᴀᴅɴᴇss:這杯Mocktail帶有芒果軟糖的甜香,混合青瓜粒更為清爽

🍸sᴛʀᴀᴡʙᴇʀʀʏ sᴘʀɪᴛᴇ: 這杯Mocktail
楓糖味中帶有淡淡士多啤梨香,混合薄荷葉更為清新

(All subject to 10% service charge)

📍Insanity
黃竹坑黃竹坑道54號M Place地下2號舖
(港鐵黃竹坑站B出口, 步行約4分鐘)
  • ɪɴsᴀɴɪᴛʏ ғᴜʟʟ ᴄʜɪᴄᴋᴇɴ ᴡɪɴɢs
  • 卡邦尼意粉
2024-02-07 519 瀏覽
來到黃竹坑地鐵站附近的西餐廳,是一間印度mixed 美式的fusion 菜,睇完餐牌後就揀了Special Combo Set ($398),大約2-3人份量,都算係幾抵食。😙👍🏼是日餐湯是忌廉薯仔湯,白湯煮得細滑,飲到粒粒薯仔粒,黑椒味都重,飲完都幾暖身。🥔🍲Starter(三選二)TRADITIONAL VEG SAMOSA,三角形的傳統印度點心,裡面包住青豆、薯仔蓉、腰果等,再點埋印度青醬,帶點清新又幾惹味。🥙😋BLACK TRUFFLE FRIES,粗薯條炸得又熱又脆,黑松露碎倒在薯條上,味道濃香。🍟🖤Main(七選二)HAWAIIAN PIZZA,pizza超大個,薄批的餅底焗得好脆,蕃茄醬味道突出,蓋上蕃茄醬的一層芝士超厚身,加埋菠蘿粒、火腿,味道豐富,每一啖都幾有豐滿的芝士口感。🍕🍍TRADITIONAL BUTTER CHICKEN,是印度的傳統黃油雞,雞件塊塊無骨嫩滑,聞起來有很香的蕃茄味和印度香料味,入口都稍為重,單食就有少少咸,汁用來撈飯是唔錯。🍗🍅餐廳除了有多款酒品可以點外,還有幾款鮮果汁,Fresh Pineapple Juice ($40) & Fresh

Starter(三選二)

Main(七選二)

餐廳除了有多款酒品可以點外,還有幾款鮮果汁,Fresh Pineapple Juice ($40) & Fresh Mango Juice ($40),果香味濃。🍹🧊🥭🍍
2024-02-06 339 瀏覽
餐廳位於黃竹坑,由地鐵站步行4分鐘就到,好方便。餐廳屬酒吧餐廳,雖然座位不多,但樓底好高,環境氣氛好chill,加上音樂播放,無論飲酒或用餐都係享受。餐廳嘅Special Combo Set,每個$398,足二至三人份量,包湯或沙律,兩個前菜同兩個主食。𝚂𝚙𝚎𝚌𝚒𝚊𝚕 𝙲𝚘𝚖𝚋𝚘 𝚂𝚎𝚝◇ 𝘊𝘩𝘦𝘧’𝘴 𝘚𝘰𝘶𝘱 𝘰𝘧 𝘵𝘩𝘦 𝘋𝘢𝘺好似係南瓜湯,因為顏色同味道似,但又唔係好肯定,因為少有嘅偏辣,但就係這辣令南瓜湯更吸引□ 𝘚𝘵𝘢𝘳𝘵𝘦𝘳𝘴◇ 𝘛𝘳𝘢𝘥𝘪𝘵𝘪𝘰𝘯𝘢𝘭 𝘝𝘦𝘨 𝘚𝘢𝘮𝘰𝘴𝘢這道係素咖喱角,餡料主要係由薯仔、洋蔥同綠豆磨成蓉,加入印度香料,咖喱角皮又極香脆,共三件,份量足◇ 𝘉𝘭𝘢𝘤𝘬 𝘛𝘳𝘶𝘧𝘧𝘭𝘦 𝘍𝘳𝘪𝘦𝘴薯條新鮮剛剛炸起熱辣辣,條條飽滿,配上黑松露立刻提升風味□ 𝘔𝘢𝘪𝘯◇ 𝘝𝘦𝘨𝘦𝘵𝘢𝘣𝘭𝘦 𝘊𝘶𝘳𝘳𝘺咖哩菜飯,印度風味,味道偏濃,小編覺得配上白飯濃度剛好,幸好這道唔辣,加上幾片脆薄餅,喜歡◇ 𝘚𝘱𝘢𝘨𝘩𝘦𝘵𝘵𝘪 𝘊𝘢𝘳𝘣𝘰𝘯𝘢𝘳𝘢醬汁creamy,內有蛋黃同芝士,味道獨特,掛滿彈牙意粉,附加煙肉提升口感同香味

𝚂𝚙𝚎𝚌𝚒𝚊𝚕 𝙲𝚘𝚖𝚋𝚘 𝚂𝚎𝚝

◇ 𝘊𝘩𝘦𝘧’𝘴 𝘚𝘰𝘶𝘱 𝘰𝘧 𝘵𝘩𝘦 𝘋𝘢𝘺

□ 𝘚𝘵𝘢𝘳𝘵𝘦𝘳𝘴

◇ 𝘛𝘳𝘢𝘥𝘪𝘵𝘪𝘰𝘯𝘢𝘭 𝘝𝘦𝘨 𝘚𝘢𝘮𝘰𝘴𝘢

◇ 𝘉𝘭𝘢𝘤𝘬 𝘛𝘳𝘶𝘧𝘧𝘭𝘦 𝘍𝘳𝘪𝘦𝘴
薯條新鮮剛剛炸起熱辣辣,條條飽滿,配上黑松露立刻提升風味

□ 𝘔𝘢𝘪𝘯

◇ 𝘝𝘦𝘨𝘦𝘵𝘢𝘣𝘭𝘦 𝘊𝘶𝘳𝘳𝘺

◇ 𝘚𝘱𝘢𝘨𝘩𝘦𝘵𝘵𝘪 𝘊𝘢𝘳𝘣𝘰𝘯𝘢𝘳𝘢
𝘚𝘱𝘢𝘨𝘩𝘦𝘵𝘵𝘪 𝘊𝘢𝘳𝘣𝘰𝘯𝘢𝘳𝘢
𝘚𝘱𝘢𝘨𝘩𝘦𝘵𝘵𝘪 𝘊𝘢𝘳𝘣𝘰𝘯𝘢𝘳𝘢
2024-02-06 259 瀏覽
麥皮媽之前一直係黃竹坑返工,一直都覺得無乜餐廳無乜野食,宜家重建左好多新嘅工廈,就進駐左好多好 chill 嘅餐廳!今次就揀左係地鐵站附近嘅 Insanity,係一間好 chill 嘅酒吧餐廳,下午時間人唔太多,可以輕鬆坐下傾下偈!佢地嘅 Special Combo Set 真係好抵,$398 就有餐湯、2個小食、2個主菜,兩個人嚟講真係超級豐富!當日嘅 Chef’s Soup of the day 喺🌟磨菇湯,香濃嘅磨菇湯,入面有磨菇碎增加口感,仲有香脆嘅麵包配湯!小食就點左 Insanity Full Chicken Wings 同 Black Truffle Fries,雞翼皮脆,肉質 juicy,原隻雞翼係西餐真係少見😂😂 黑松露薯條沾上好多黑松露醬,每條都炸得香脆可口!主菜就有必食嘅 Carbonara,意粉醬汁香濃,夠 creamy;Hawaiian Pizza 🍕超大份,批底夠薄脆,超多芝士!另外再 order 兩杯 mock-tails,Virgin Mojito & Lemongrass Jasmine Ice Tea,優閒地傾計食下野,得閒chill下真係唔錯😊

2024-01-25
2024-02-04 222 瀏覽
最近發現黃竹坑一間西餐廳,裝修以旅遊概念為主題,天花掛滿青綠海草,供應精緻西餐。他們的食物套餐非常超值,昨天我們試了一個Combo Set套餐,已包括餐湯或沙律,兩個頭盤及兩個主菜。而且鄰近海洋公園。另外,服務也相當不錯,即使細佬年紀尚小,但外國的侍應也非常熱情招待。餐廳內更播放一些現時非常熱門的英文歌曲,令人有一種減壓輕鬆的作用。Special Combo Set : (2-3人用) $ 398STARTERS🌟INSANITY FULL CHICKEN WINGS 這個是本餐廳的招牌雞翼,是炸成香脆的雞全翼,再加上秘製的香料和醬汁,超級惹味可口,不過偏辣大人送走一流,但小朋友就未必適合。🌟BLACK TRUFFLE FRIES黑松露炸薯條份量十足,即叫即炸非常香口,外脆內軟,小朋友大愛。MAIN🌟PEPPERONI PIZZA充滿着芝士的辣肉腸薄餅,二至三人餐已有八塊,非常超值。🌟SPAGHETTI CARBONARA意粉份量十足,非常creamy,喜歡芝士的朋友可以選擇這個,但如果可以嗜辣的,可嘗其他主菜,咖哩賣相也不俗。另外,我們叫了兩杯果汁給小朋友一杯橙汁,一杯芒果汁。大人則

Special Combo Set :
(2-3人用) $ 398

STARTERS

🌟INSANITY FULL CHICKEN WINGS

🌟BLACK TRUFFLE FRIES

MAIN
🌟PEPPERONI PIZZA
充滿着芝士的辣肉腸薄餅,二至三人餐已有八塊,非常超值。

🌟SPAGHETTI CARBONARA

另外,我們叫了兩杯果汁給小朋友一杯橙汁,一杯芒果汁。

大人則可選擇不同的雞尾酒紅酒或其他酒精飲品。
2024-02-02
2024-03-05 16 瀏覽
.平時都比較少去南區😌今次咁啱約咗客喺附近俾我發現呢間隱世餐廳😎雖然餐廳唔係太多座位但裝修好明顯落咗一番心機🌟 .食咗兩個lunch set分別係牛扒🥩同薄餅🍕包埋前菜同嘢飲每個set都係百幾蚊咋☺️☺️.Wholesome beef clouds 🥩 Medium rare 的Ribeye 🥩 肉質鮮嫩又Juicy加埋啱啱炸好的薯條🍟好好味呀👍🏿.Margherita 意大利薄餅🍕其實得芝士🧀同薄餅🍕但世上好味嘅東西往往都係由最簡單嘅食材造成😋芝士🧀係mix 左Mozzarella➕cheddar cheese濃郁嘅芝士加埋鬆脆嘅薄餅都幾好食🤗.值得一提,係餐廳仲可以飲嘢weekend個vibes一定好正🌟🌟🌟.📍黃竹坑黃竹坑道54號M Place地下2號舖
[Insanity]
其實得芝士🧀同薄餅🍕
但世上好味嘅東西
往往都係由最簡單嘅食材造成😋
濃郁嘅芝士加埋鬆脆嘅薄餅都幾好食🤗
值得一提,係餐廳仲可以飲嘢
weekend個vibes一定好正🌟🌟🌟
📍黃竹坑黃竹坑道54號M Place地下2號舖
黃竹坑係呢幾年真係變左好多由以前係屋邨同舊式工廠, 依家搖身一變有好多特式餐廳今次比呢間樓低高 裝修好嘅歐美風酒吧 可以靜靜地嘆個午餐🥰叫左個special combo set($398)🥗House mix salad 沙律菜好新鮮,配合酸酸地嘅汁好開胃🍗Insanity full chicken wings (3pcs)唔係美式及韓式炸雞,冇炸皮,醃完直接炸,炸得香口,有辣椒香,非常惹味😋😋🍟Black Truffle Fries黑松露醬薯條,又香又脆,真係食唔停🤭🍕夏威夷薄餅芝士迷不能錯過🧀勁多芝士🧀拉絲效果一流,咸香咸香時有菠蘿🍍薄底pizza,非常好味🥘奶油咖哩雞配麵包🥖🌶️🙌大推🙌麵包焗到脆口,沾醬食一流,滑雞啖啖肉配上脆片🌮真係少少辣多多脆餐飲 包左兩杯無酒精飲品🥭🍹 🍊🍹總結✨一間多國菜的酒吧,味道偏咸香配酒,適合兩人世界或者朋友聚餐人均$150-200,食完飯可以係附近商場行個圈,去地鐵站都係5分鐘
黃竹坑係呢幾年真係變左好多
由以前係屋邨同舊式工廠, 依家搖身一變有好多特式餐廳
今次比呢間樓低高 裝修好嘅歐美風酒吧 可以靜靜地嘆個午餐🥰

叫左個special combo set($398)

🥗House mix salad
沙律菜好新鮮,配合酸酸地嘅汁好開胃

🍟Black Truffle Fries
黑松露醬薯條,又香又脆,真係食唔停🤭

🍕夏威夷薄餅

🥘奶油咖哩雞配麵包🥖🌶️
🙌大推🙌
麵包焗到脆口,沾醬食一流,滑雞啖啖肉配上脆片🌮
真係少少辣多多脆

餐飲 包左兩杯無酒精飲品
🥭🍹
🍊🍹

總結✨
一間多國菜的酒吧,味道偏咸香配酒,適合兩人世界或者朋友聚餐
2024-02-17
2024-02-18 20 瀏覽
今日去完玩左一日,返到黃竹坑諗住轉車返屋企,女女同老公都話好肚餓,咁就即刻周圍揾野食,一睇網上介紹一間好舒服又近地鐵嘅西餐廳,好今晚就做下無飯煮婦去食餐好嘅!睇下介紹發現佢嘅 Special Combo Set好多人點,而且$398就有餐湯,2個小食同埋2個主菜,啱晒我地食啦! 今晚嘅Chef's Soup of the Day係忌廉薯仔湯,鮮打薯仔湯再加入粒粒薯仔好新鮮好好味。小食TRADITIONAL VEG SAMOSA傳統印度小食口感層次都好豐富。Insanity full chicken wing好少地方有全翼,燒得啱啱好,外脆內嫩,再配上醬汁十分野味。Hawaiian Pizza超多芝士嘅pizza,批底係薄脆,令人食到停唔到口。Carbonara老公話係Mvp,白汁同芝士份量啱啱好,再加咗煙肉十分Creamy。呢個餐緊係要嗌多埋啤酒飲下啦!

小食

Insanity full chicken wing
好少地方有全翼,燒得啱啱好,外脆內嫩,再配上醬汁十分野味。

Hawaiian Pizza
超多芝士嘅pizza,批底係薄脆,令人食到停唔到口。

Carbonara

呢個餐緊係要嗌多埋啤酒飲下啦!

2024-02-16 21 瀏覽
進去了黃竹坑找朋友,因為2個人都不想動腦,所以我們直接點了二人餐$(3️⃣2️⃣8️⃣),包湯、小食和小食。🔅皇牌炸雞翼難怪是皇牌,因為真的很好吃!雞翼是生炸的,仍保留到肉汁,雞肉真的好嫩,而且面前灑了很多黑椒,超惹味。🔅黑松露薯條很喜歡他們的薯條,因為薯條沒有炸得過火,仍然包裹著很多薯蓉,一下子忍不住吃了很多。🔅奶油雞件飯沒想到他們還有印度菜供應,butter chicken 也有很多人推薦,味道很濃郁,番茄味不會搶了其他味道,剛剛好。不過會愈吃愈辣,不能吃太辣的朋友要當心。🔅夏威夷薄餅其實未吃薄餅時,我們已差不多飽了🤣。不過薄餅是薄底的那一種,所以還好。他們家的薄餅加了超多芝士,很適合芝士愛好者。如果大家去的話,一定一定要點炸雞翼🥹,真的超好吃。

🔅皇牌炸雞

🔅黑松露薯條

🔅奶油雞件飯

🔅夏威夷薄餅

如果大家去的話,一定一定要點炸雞翼🥹,真的超好吃。
2024-02-15 19 瀏覽
Insanity (黃竹坑)情人節黎咗黃竹坑一間高質又好抵食嘅酒吧餐廳食晚餐~我地order咗special combo set,包咗兩份餐湯或沙律、兩份starters、兩份mains🥰另外仲叫咗兩杯mocktail🍸餐湯是日餐湯係忌廉薯仔湯~味道非常香濃,飲到粒粒薯仔嘅口感!另外仲有頗重嘅黑椒味,所以帶點微辣~StartersStarter嘅份量真係好多🤣我地叫咗黑松露薯條&雞翼~薯條有辣醬同茄汁可以點,薯條面頭有黑松露碎,同平時出面嘅黑松露醬唔同;雞翼係雞全翼!!上面有辣椒油同辣椒楂,超惹味!Mains Pepperoni Pizza嘅size比我想像中大!超級邪惡,芝士超級多,記得要趁熱食,唔係凍咗呢啲事就會凝固咗冇咁好食~Traditional Butter Chicken有好香嘅牛油味,帶點微辣,可以揀飯或者印度薄餅,但白飯嘅口感比較黏~Mocktail Lemongrass Jasmine Iced Tea 味道偏酸,又帶出淡淡茉莉味~Strawberry Spritzer 就相反,味道比較甜,maple syrup 嘅味比較出。📍黃竹坑黃竹坑道54號M Place地下2
Insanity (黃竹坑)

餐湯

Starters

Mains

Mocktail

📍黃竹坑黃竹坑道54號M Place地下2號舖
2024-02-04 36 瀏覽
朋友約去黃竹坑食野傾計...本身仲心諗有咩食呀🤔😅原來有一間隱世西餐廳,地鐵站附近,餐廳裝潢有心思,樓底高,環境舒服。我地揀左Special Combo Set ($328) ,2個人食超豐富👍🏻,頭盤,前菜2款,主菜2款😋😋😋是日廚師精選湯南瓜湯,好香南瓜味,入口非常濃郁,2塊包浸湯食一流👍🏻皇牌炸雞翼3隻雞全翼,雞皮香脆,肉質鮮嫰多汁,本店皇牌,一定一試😍黑松露薯條🍟薯條新鮮炸十分酥脆,表面配有黑松露夏威夷Pizza即點即製,鋪上菠蘿,火腿,滿滿香濃芝士焗肉醬意粉意粉份量十足,表面超多芝士碎,每條意粉十分掛汁
朋友約去黃竹坑食野傾計...本身仲心諗有咩食呀🤔😅

是日廚師精選湯
南瓜湯,好香南瓜味,入口非常濃郁,2塊包浸湯食一流👍🏻

皇牌炸雞翼3隻
雞全翼,雞皮香脆,肉質鮮嫰多汁,本店皇牌,一定一試😍

黑松露薯條🍟
薯條新鮮炸十分酥脆,表面配有黑松露

夏威夷Pizza
即點即製,鋪上菠蘿,火腿,滿滿香濃芝士

焗肉醬意粉
意粉份量十足,表面超多芝士碎,每條意粉十分掛汁

2024-01-30
《是日餐湯》今日係甘筍湯 香濃得黎仲見到甘筍粒🥕飲得出加咗好多黑胡椒 飲完好暖身仲有烤過既麵包點住湯黎食點.《Wholesome Beef Clouds》特選Ribeye牛扒🥩 揀左medium 熟度味道香濃 肉汁好惹味 配埋幼滑薯蓉 特別滋味仲有煎香左既爽脆四季豆.《Margherita 意大利瑪格鹽特薄餅》望落去好簡單 以為得芝士同蕃茄醬🍅🥫其實Mix左兩隻芝士🧀分別係意大利 Mozzarelle 水牛芝士同Cheddar芝士做到拉絲滿瀉既效果

《是日餐湯》

望落去好簡單 以為得芝士同蕃茄醬🍅🥫
其實Mix左兩隻芝士🧀
做到拉絲滿瀉既效果
2024-01-22 21 瀏覽
啱啱去咗間鄰近黃竹坑地鐵站嘅酒吧餐廳,中午時段發現佢哋嘅多國菜式套餐正!首先我點嘅奶油雞件伴naan(印度薄餅),真係撈到好犀利😍!naan啖啖鬆脆,再沾埋香郁嘅奶油醬,絕妙!而嗰啲雞塊煮到滑嫩得嚟飽滿,簡直係滿足到爆!嗌嚟個尼泊爾雞肉餃子Momo,個個肥美得嚟咬落去Q彈又多汁😋,真係好夾!套餐仲有湯同飲品,俾人悠閒地享受一頓完整嘅午餐。整間餐廳裝潢得蠻雅緻,掛滿嘅植物同模型船令人心情都放鬆咗,餐廳服務員嘅笑臉同熱情服務都加分唔少!今次試咗大部分嘅菜式,下次有機會我都想再黎試試佢嘅其他菜單,真係令人期待又興奮👀!

估唔到喺黃竹坑工業區都有幾高質嘅餐廳🤣 一入到天花去有植物同埋一架船咁既裝飾⛵️感覺好似好Chill咁 電視播住去旅行嘅影片都有中眼睛去旅行嘅感覺🗺️ 食物方面選擇有啲西式同埋亞洲既選擇🌍味道唔錯仲有酒供應🍸 附近放工黎Chill下不錯 今次試咗佢個Special Combo 兩人食超級豐富❤️⭐️ Mixed Vegetable Soup 🍲雜菜湯食得出真材實料🥬 調味豐富帶Spices香好濃郁🌶️⭐️ Insanity Full Chicken Wings 🍗⭐️ Traditional Veg Samosa 🫔小食香脆夠晒惹味🔥 雞翼帶微辣有種麻辣的感覺🥰 咖哩角既香味層次就好豐富🥠配上薄荷醬唔會太膩🍀⭐️ Traditional Butter Chicken 🍛牛油雞入口比我想像中溫和👍🏻 牛油味夠曬香滑🧈 雞肉都夠曬嫩滑🐔⭐️ Pepperoni Pizza 🍕芝士同辣肉腸嘅份量超級豐富🍖 餅皮烤到啱啱好嘅薄脆😜 配上芝士同番茄醬既平衡🍅真係好邪惡⭐️ Strawberry Spritzer 🍓入口甜度夠晒夏日氣氛仲有點薄荷既點綴🩷 值得一讚最驚喜係食到新鮮果肉呢😚⭐️ Lemongrass Ja
Mixed Vegetable Soup

Pepperoni Pizza

⭐️ Pepperoni Pizza 🍕
Strawberry Spritzer

⭐️ Strawberry Spritzer 🍓

⭐️ Lemongrass Jasmine Ice Tea 🍵
呢杯嘅甜度就冇咁高 💚香茅加上茉莉嘅感覺就比較清新🥳 Chill住飲真係有鐘去咗旅行嘅感覺
Mixed Vegetable Soup
Insanity Full Chicken Wings
Traditional Butter Chicken
Pepperoni Pizza
Strawberry Spritzer
2024-01-04 67 瀏覽
今次同老公去左位於黃竹坑酒吧餐廳Insanity食飯 佢係黃竹坑附近做野 咁我就將個仔比媽咪湊🙊 同老公去拍拖食晚餐🙈🙈 一入到以為飛左外地 成個感覺都好外國feel 客人同店員都係外國人😂Special combo set for 2-3 persons 份量好足 食完超飽飽😋Chef’s soup of the day🍲南瓜湯🎃 超濃郁南瓜味😋 飲時仲有食到南瓜肉 仲有兩塊麵包🥖 好脆口Starters🥙Insanity full chicken wings雞翼一黎到就已經比個香味吸引住 食落表面又香脆又辣 入面仲好嫩滑 唔會覺得好膩 好出色👍🏻Traditional veg samosa 上網睇餐牌時老公已經話對呢個好有興趣 入面有唔同既香料 味道拿捏到岩岩好 唔會太重口味😍Mains🥘Hawaiian PizzaPizza上面係鋪上左一層滿滿既芝士 好香芝士味 好邪惡👿 餅底好脆Chicken curry配上白飯 薄餅 仲要少少配菜 好香咖喱味 好似去左印度餐廳食😂 辣辣地惹味!Mocktails🍹Mango madness芒果味好濃郁 好好飲 超驚喜😍Lemongrass j

Chef’s soup of the day🍲

Starters🥙