2024-02-15 22 瀏覽
Insanity (黃竹坑)情人節黎咗黃竹坑一間高質又好抵食嘅酒吧餐廳食晚餐~我地order咗special combo set,包咗兩份餐湯或沙律、兩份starters、兩份mains🥰另外仲叫咗兩杯mocktail🍸餐湯是日餐湯係忌廉薯仔湯~味道非常香濃,飲到粒粒薯仔嘅口感!另外仲有頗重嘅黑椒味,所以帶點微辣~StartersStarter嘅份量真係好多🤣我地叫咗黑松露薯條&雞翼~薯條有辣醬同茄汁可以點,薯條面頭有黑松露碎,同平時出面嘅黑松露醬唔同;雞翼係雞全翼!!上面有辣椒油同辣椒楂,超惹味!Mains Pepperoni Pizza嘅size比我想像中大!超級邪惡,芝士超級多,記得要趁熱食,唔係凍咗呢啲事就會凝固咗冇咁好食~Traditional Butter Chicken有好香嘅牛油味,帶點微辣,可以揀飯或者印度薄餅,但白飯嘅口感比較黏~Mocktail Lemongrass Jasmine Iced Tea 味道偏酸,又帶出淡淡茉莉味~Strawberry Spritzer 就相反,味道比較甜,maple syrup 嘅味比較出。📍黃竹坑黃竹坑道54號M Place地下2
Insanity (黃竹坑)

餐湯

Starters