2024-01-04 70 瀏覽
今次同老公去左位於黃竹坑酒吧餐廳Insanity食飯 佢係黃竹坑附近做野 咁我就將個仔比媽咪湊🙊 同老公去拍拖食晚餐🙈🙈 一入到以為飛左外地 成個感覺都好外國feel 客人同店員都係外國人😂Special combo set for 2-3 persons 份量好足 食完超飽飽😋Chef’s soup of the day🍲南瓜湯🎃 超濃郁南瓜味😋 飲時仲有食到南瓜肉 仲有兩塊麵包🥖 好脆口Starters🥙Insanity full chicken wings雞翼一黎到就已經比個香味吸引住 食落表面又香脆又辣 入面仲好嫩滑 唔會覺得好膩 好出色👍🏻Traditional veg samosa 上網睇餐牌時老公已經話對呢個好有興趣 入面有唔同既香料 味道拿捏到岩岩好 唔會太重口味😍Mains🥘Hawaiian PizzaPizza上面係鋪上左一層滿滿既芝士 好香芝士味 好邪惡👿 餅底好脆Chicken curry配上白飯 薄餅 仲要少少配菜 好香咖喱味 好似去左印度餐廳食😂 辣辣地惹味!Mocktails🍹Mango madness芒果味好濃郁 好好飲 超驚喜😍Lemongrass j

Chef’s soup of the day🍲

Starters🥙