2022-07-08 523 瀏覽
有一段時間冇去元朗啦~今日同朋友兩個去元朗行街, 即刻諗起好耐之前食過既喱間INN-I’m Not Nothing 諗住閒日應該唔係好多人, 好好彩去到真係有位, 一於帶朋友去喱間餐廳CHILL 下~~~一入黎朋友已經讚間餐廳好靚HAHA~~好適合著靚靚係到打卡, 特別係窗邊位~個人最鐘意既係佢張藤編的座位!其實如果冬天黎仲可以坐出面, 感覺仲CHILL今日叫左一個白酒忌廉煮法國鮮藍青口配法包 ($168), 香煎刺身珍寶帶子龍蝦汁全蛋闊麵( $178)同埋一份小食青檸蜜糖燒雞中翼($68)睇相好似份量唔算好多咁, 不過食下食下其實都幾飽架~而且食飯貴精不貴多XD今日三樣野入面, 不得不讚既就係白酒忌廉煮法國鮮藍青口配法包, 個法包有滿滿既牛油香味, 焗到超脆口, 同白酒忌廉簡直係絕配有時係出面食喱種配餐既面包, 成日都係放到軟淋淋, 但INN喱個真係令我讚不絕口~~美中不足就係個包食完, 個汁都仲有好多,好想食多幾舊呀~另外,香煎刺身珍寶帶子龍蝦汁全蛋闊麵的帶子都值得提一提, 個帶子真係刺身級架, 又甜又大隻~ 帶有少少煎香既味道~~今日冇哂全蛋闊麵, 雖然轉左做意粉, 不過意粉既掛

今日冇哂全蛋闊麵, 雖然轉左做意粉, 不過意粉既掛汁能力都非常好, 每一啖都有滿滿龍蝦汁嘅味道架

可能因為今日係WEEKDAY, 侍應對我們既照顧可以話係無微不至XD我心入面先想叫侍應姐姐加水, 佢就已經幫我加緊~~有時WEEKDAY出去食飯都有好處既~朋友都話喱間餐廳可以下次再黎呢
2022-07-07
🌈今日路經元朗雞地,突然見到呢間cafe外觀咁吸睛,於是就入咗去食下午茶。原來係一間連鎖Cafe,一共有四間分店,最大嗰間位於觀塘。呢間元朗分店雖然面積細細,但係裝修佈置都相當華麗。有法式籐餐椅、歐式雕塑、大量花花綠植裝飾,睇到人心心眼😍🌈餐廳主打西式餐飲,比較特別的是有多種鹹/甜法式班戟提供🌈叼草忌廉海鮮釀法式班戟$88(配是日餐湯及$28內餐飲,可轉其他飲品半價)班戟味道微甜,口感軟熟,配合忌廉雜錦海鮮,味道中等👌是日餐飲是蘑菇濃湯,飲到足料蘑菇甜味🌈Iced Cappuccino $21(跟餐半價)🌈Iced Latte $42📍地址:元朗鳳攸南街9號好順利大廈地下6號舖元朗地鐵站H出口步行約9分鐘營業時間:12:00-5:00pm、6:00pm-10:00pm#foodiemap #吃貨地圖 #打卡cafe #igablecafe #香港好去處 #約會好去處 #約會餐廳 #親子活動 #聚會好去處 #姊妹打卡 #hkfoodie #hkfood #hkeat #hkgirl #香港打卡 #打卡餐廳推薦 #cafehk #hkkol #igablecafe #hkmarketing

🌈餐廳主打西式餐飲,比較特別的是有多種鹹/甜法式班戟提供

班戟味道微甜,口感軟熟,配合忌廉雜錦海鮮,味道中等👌

是日餐飲是蘑菇濃湯,飲到足料蘑菇甜味

🌈Iced Cappuccino $21(跟餐半價)

🌈Iced Latte $42

📍地址:元朗鳳攸南街9號好順利大廈地下6號舖
元朗地鐵站H出口步行約9分鐘

#foodiemap #吃貨地圖 #打卡cafe #igablecafe #香港好去處 #約會好去處 #約會餐廳 #親子活動 #聚會好去處 #姊妹打卡 #hkfoodie #hkfood #hkeat #hkgirl #香港打卡 #打卡餐廳推薦 #cafehk #hkkol #igablecafe #hkmarketing #Innimnotnothing #inncafe #元朗打卡cafe #元朗好去處 #元朗美食推介 #宮廷風cafe #INNcafe #法式cafe #crepehk

———————————————————————
想知更多飲食玩樂資訊?即刻follow @foodie_map_留意最新推介啦😍

記得㩒埋右上角個鬧鐘仔⏰就唔會錯過最新貼文啦💖
平日lunch想同朋友搵個chill啲又靚靚嘅地方食飯打卡,無意中發現左呢間係元朗雞地嘅高質cafe~ 食物正 環境好 服務態度都唔錯架😚可能撞正平日去唔多人,我地個日中午12點開始 坐到4點先走人🙈啲staff超有禮貌 唔趕我哋走之餘 仲不停幫我哋refill水🤣 我同朋友嘅結論係:得!以後談心落腳點就係呢到(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)

All  day  breakfast  ☀️🍴
香蕉士多啤梨榛子朱古力忌廉班戟🍫🍌🍓
英式炸魚配薯條🐟🍟
2022-06-14
All  day  breakfast  ☀️🍴
英式炸魚配薯條🐟🍟
2022-06-18 207 瀏覽
呢間分店充斥着女神風~成個場景拍照好仙氣一入到嚟店員已經好細心 遞上暖水! 好嘢大西北人有多一個選擇🤣好鍾意呢間店舖出邊棵檸檬樹,好可愛好吸睛🥰 呢度唔止裝修睇得,食品都唔錯,選擇頗多😉🎃南瓜湯味道濃郁,食得出有南瓜蓉😳配搭埋忌廉西芹,南瓜的味道更加突出。黑松露薯條🍟,薯條熱辣辣非常香脆,配搭埋黑松露醬 ,松露醬汁一啲都唔吝嗇,黑松露醬份量非常多而且價錢一啲都唔貴夏天一定想飲啲清爽嘅飲品,呢度飲品種類好多,見到scented tea 即刻心心眼,西柚茉莉花茶非常清新清爽!so refreshing 🥹牛扒肉質Juicy ,份量足夠,我老公咁大食都夠食🤣甜品仲有我最鍾意嘅巴斯克cheese cake 🍰 份量非常多😝啱晒有甜品位嘅我
呢間分店充斥着女神風~成個場景拍照好仙氣
一入到嚟店員已經好細心 遞上暖水!
好嘢大西北人有多一個選擇🤣

而且價錢一啲都唔貴

牛扒肉質Juicy ,份量足夠,我老公咁大食都夠食🤣

甜品仲有我最鍾意嘅巴斯克cheese cake 🍰

份量非常多😝啱晒有甜品位嘅我
  • 黑松露薯條
2022-06-16 146 瀏覽
INN是間位於元朗的法國宮廷風咖啡店 MTR行過黎都係5分鐘 大部分店舖分佈於市區 好友曾經光顧荔枝角分店 覺得質素不錯 😁😁😁餐廳環境以兩人枱為主 白色裝修配上綠色植物 天氣唔熱可以坐出面 寧靜優閒地享受午餐  中午時段可以選set lunch 有A-J 10款 價錢合理跟餐湯飲品 可半價換購特飲 😄😄😄香草燒春雞配秘製燒汁 $98燒春雞又厚又嫩 皮略脆 燒汁是餐廳準備的另一種醬汁 它很濃郁而且不太鹹 配菜是西蘭花、椰菜花、火箭菜、薯蓉😆😆😆全日早餐 $118出乎意料的豐富 有培根、香腸、沙律、薯餅、煙三文魚班尼迪鬆餅 應有盡有 味道十足😎😎😎  所有食材都是新鮮烹製的 薯餅炸得很乾身香脆 流心蛋剛剛好很流心🍳🍳🍳整體今日午餐體驗唔錯嘅 食物跟環境都高質😋😋😋
跟餐湯飲品 可半價換購特飲 😄😄😄
香草燒春雞配秘製燒汁 $98
全日早餐 $118
整體今日午餐體驗唔錯嘅 食物跟環境都高質😋😋😋
2022-06-11 151 瀏覽
INN係一間偏向慢活嘅法式餐廳,大部分店舖分佈於市區。今次就揀咗係元朗地舖開設分店,更加切合佢地寧靜優閒地同好友享受一個美好的午餐/晚餐😊店舖位於鳳琴街體育館附近,距離西鐵站都有一小段路,相比於大街嘅店舖卻多了一份寧靜感😌💁🏻‍♀️今次叫咗2️⃣個午市套餐🐷烤焗加拿大豬肉眼配肉桂蘋果蓉💰118份量十足嘅加拿大豬肉眼配上肉桂蘋果蓉同雜菜加埋薯蓉再拌上餐廳自家調製的醬汁,酸酸甜甜特別開胃😋薯蓉仲有兒時去餐廳懷舊味道😍🐟烤焗香草鯛魚柳配熱熔芝士忌廉醬💰108大大塊鯛魚柳配上火箭菜,車厘茄,薯蓉外,更淋上熱熔芝士忌廉醬👍🏻好似卡邦尼味道嘅醬汁但又帶出濃濃嘅芝士香味😝千祈唔好睇少魚柳嘅份量,食埋啲薯蓉真係十分飽肚,如果係相對細食嘅女仔享用,建議同友人一齊share食,再配搭其他菜式🙈🍝蘑菇忌廉湯💰-午市套餐會包多碗是日餐湯,今次就係蘑菇忌廉湯😋濃更加散發淡淡菇嘅香味,質感方面亦飲得出選用新鮮蘑菇製造🍄🍹士多啤梨藍莓奶昔💰48上次飲完呢杯奶昔可以話一試愛上,今次嚟到元朗店點可以錯過😝一定要再叫呢杯新鮮藍莓製造嘅沙冰,配上個士多啤梨醬,一樣喺酸酸甜甜嘅滋味😋☕️ 派對白桃烏龍茶💰46茶嘅色水好似較平淡,外表
💁🏻‍♀️今次叫咗2️⃣個午市套餐

🐷烤焗加拿大豬肉眼配肉桂蘋果蓉
💰118

🐟烤焗香草鯛魚柳配熱熔芝士忌廉醬
💰108

🍝蘑菇忌廉湯
💰-
午市套餐會包多碗是日餐湯,今次就係蘑菇忌廉湯😋
濃更加散發淡淡菇嘅香味,質感方面亦飲得出選用新鮮蘑菇製造🍄

🍹士多啤梨藍莓奶昔
💰48

☕️ 派對白桃烏龍茶
💰46
茶嘅色水好似較平淡,外表好普通,飲落去是充滿驚喜🤣飲落時會先嘗到白桃嘅香味,而烏龍茶嘅茶香味就會在口腔慢慢散發出嚟,成個層次感都做得好好呀👍🏻最啱就係配搭返濃郁嘅菜式飲用~
烤焗加拿大豬肉眼配肉桂蘋果蓉
烤焗香草鯛魚柳配熱熔芝士忌廉醬
蘑菇忌廉湯
派對白桃烏龍茶
烤焗加拿大豬肉眼配肉桂蘋果蓉
烤焗香草鯛魚柳配熱熔芝士忌廉醬
派對白桃烏龍茶
2022-06-05 137 瀏覽
晚市堂食重開,繼續食番之前冇食嘅晚餐元朗雞地,美食天堂。想食咩都有。西餐都有好幾間。今日依間INN, emax 果間就食得多。原來元朗都有間。咁就要試試佢YOHO 行過黎都係5分鐘左右天氣唔熱都可以坐出面,夏天就唔好喇入面環境優美,十分舒適。唔太嘈,傾計約會一流menu 成日轉,所以可能你地黎會有唔同。有新野試英式炸魚柳配薯條 $68份量夠兩個人味道正常價錢抵到爛白酒忌廉煮法國鮮藍青口配法包 $168青口唔算太大隻,比較鮮甜個汁就冇得頂蒜蓉包夠哂香口,就咁食又得,點汁食都得香煎剌身珍寶帶子龍蝦汁全蛋闊麵 $178份量睇相都知唔算太多。不過貴精不貴多帶子成粒食,好有滿足感個麵索哂d 龍蝦汁士多啤梨藍莓奶昔 $48最後用一杯健康嘅smoothie 做總結
晚市堂食重開,繼續食番之前冇食嘅晚餐
元朗雞地,美食天堂。想食咩都有。
西餐都有好幾間。

YOHO 行過黎都係5分鐘左右
天氣唔熱都可以坐出面,夏天就唔好喇

入面環境優美,十分舒適。
唔太嘈,傾計約會一流

menu 成日轉,所以可能你地黎會有唔同。有新野試

英式炸魚柳配薯條

英式炸魚柳配薯條 $68
份量夠兩個人
味道正常
價錢抵到爛

白酒忌廉煮法國鮮藍青口配法包

白酒忌廉煮法國鮮藍青口配法包 $168
青口唔算太大隻,比較鮮甜
個汁就冇得頂
蒜蓉包夠哂香口,就咁食又得,點汁食都得

香煎剌身珍寶帶子龍蝦汁全蛋闊麵

香煎剌身珍寶帶子龍蝦汁全蛋闊麵 $178
份量睇相都知唔算太多。
不過貴精不貴多
帶子成粒食,好有滿足感
個麵索哂d 龍蝦汁

士多啤梨藍莓奶昔 $48
最後用一杯健康嘅smoothie 做總結
2022-05-16
英式炸魚柳配薯條
白酒忌廉煮法國鮮藍青口配法包
香煎剌身珍寶帶子龍蝦汁全蛋闊麵
2022-06-04 82 瀏覽
星期五梗係要同朋友去食好嘢啦今次去元朗試一試inn之前去將軍澳都試過食物環境出色 所以今次去元朗再食多次餐廳係充滿公主嘅感覺就好似去咗城堡一樣咁啱影呢張相嘅時候冇乜人影完之後啲人就開始多了今次叫咗香煎刺身珍寶帶子龍蝦汁全蛋闊麵咁啱冇全蛋麵 所以食嘅係意大利闊麵賣相唔錯 感覺上好Juicy 好重龍蝦汁果然不出所料成個意粉都好有龍蝦嘅味道成粒帶子放落口嘅感覺好正另外叫咗fish and chips魚炸得好香脆可口薯條都係啱啱新鮮炸 好食在叫咗個白汁青口蒜蓉包好香好食淡淡的蒜味再加上洋蔥白汁青口又係另一個號食之選同事亦都叫咗士多啤梨沙冰唔會太甜重士多啤梨味夏天飲絕對啱晒整體來講餐廳食物質素高價錢亦都唔算特別貴大約$500到下次同朋友嘅都可以再嚟
星期五梗係要同朋友去食好嘢啦

價錢亦都唔算特別貴
大約$500到
下次同朋友嘅都可以再嚟
2022-05-30 84 瀏覽
之前食過荔枝角店已覺得好好食,而家開左係元朗,對於住新界西北人多一個選擇,當晚落好大雨都滿座,所以建議先book枱食物多選擇,小食、主菜、甜品、drinks都有很多不同款式選擇,而且插畫好可愛。我係朱古力控,呢杯smoothie朱古力味好濃烈炸魚柳配薯條,即炸所以好脆,另外有沙律菜可以減少油膩感。香草保雲酥燒焗魚柳焗的時間剛剛口,魚肉質地好鮮嫩,咬口充滿肉汁意式茄醬虎蝦意粉,蝦肉彈牙,意粉筋道剛剛好,不會太腍,整體的食物都好滿意,而且價錢亦非常合理,可以再和朋友過嚟chill

我係朱古力控,呢杯smoothie朱古力味好濃烈

炸魚柳配薯條,即炸所以好脆,另外有沙律菜可以減少油膩感。

• 香蕉朱古力奶昔
  • 意式茄醬虎蝦肉意粉
2022-05-27 85 瀏覽
元朗有大把好嘢食,我諗好多人都會知道,所以要搵一間正嘢,一啲都唔難。呢間位置上唔算太方便,仲記得呢晚好大雨,行過嚟都真係幾狼狽,但為咗食好嘢,遠啲都冇辦法啦!咁黎到呢間Cafe,叫INN I’m not nothing,餐廳名都幾特別,而裝修就算係簡約嘅路線。我地叫左個香草三文魚柳,都幾香脆嫩滑!仲有啲配菜做base,都幾唔錯!仲有茄醬虎蝦意粉!大大碟,好抵食!啲蝦真係好爽口彈牙!份量都唔少!好食!另外我地仲叫咗香蕉朱古力沙冰,唔算好甜,岩曬香港人口味,飲沙冰真係好爽!仲叫咗綠茶,飲飽食醉, 飲番杯熱茶可以解解膩!唔錯丫!呢度大致上都滿意,如果坐嘅位置在舒適啲會更加好!Relax打卡嘅好地方!!!!!
仲叫咗綠茶,飲飽食醉, 飲番杯熱茶可以解解膩!唔錯丫!
2022-05-24 88 瀏覽
元朗近大半年開咗好多間cafe,呢一間偏cafe style嘅餐廳都裝修得十分小清新餐廳環境乾淨企理,雖然唔太大,但平日下午一點鐘嚟食,唔算多人,坐得鬆動舒服,野食又好食,啱哂慢慢chillLunch set 忌廉蘑菇湯濃郁而creamy嘅餐湯,如果有啲粗粒蘑菇同配返塊麵包會再加分!燒菠蘿烤雞芝士漢堡配薯條 $92滿分嘅烤雞堡!大大份,食半個已經飽咗。- 🍞上層麵包搽咗牛油,無論包面定包底都烘到脆一脆,而且麵包厚身而內層濕潤,作為麵包控嘅我食得超滿足,又唔怕乾爭爭!- 🍗雞扒肉超厚,雞皮焦脆雞肉粉嫩多汁- 🍍 菠蘿又甜又多汁,同芝士擺埋一齊沖淡咗芝士嘅香,但同雞肉真超夾!- 🥒青瓜生菜新鮮爽脆,中和返大大啖肉嘅膩最鐘意呢個burger係佢嘅醬汁唔多,食返每樣材料自己本身嘅味道同埋佢哋組合而成嘅衝擊呢個burger食得好乾爽,唔會食到漏哂汁咁狼狽,但又完全唔會覺得乾👏🍟薯條都好出色,炸得鬆脆,調味粉哂得好勻巡,每一條都好夠味煎焗加拿大豬肉眼配肉桂蘋果蓉 $118- 🐖豬肉眼厚身,切開有好淡嘅粉色,一啲都唔柴,可惜豬肉香唔夠,食到中間位置無咩調味料,會有啲寡- 🍎好重肉桂味,而且蘋果粒粒雖

餐湯

Lunch set 忌廉蘑菇湯

燒菠蘿烤雞芝士漢堡配薯條

燒菠蘿烤雞芝士漢堡配薯條 $92
滿分嘅烤雞堡!大大份,食半個已經飽咗。
- 🍗雞扒肉超厚,雞皮焦脆雞肉粉嫩多汁
- 🥒青瓜生菜新鮮爽脆,中和返大大啖肉嘅膩

🍟薯條都好出色,炸得鬆脆,調味粉哂得好勻巡,每一條都好夠味

煎焗加拿大豬肉眼配肉桂蘋果蓉
煎焗加拿大豬肉眼配肉桂蘋果蓉 $118
- 🍎好重肉桂味,而且蘋果粒粒雖然軟身但都有咬口,稍嫌太甜而且量多,配肉食有啲怪,自己刮開一啲會啱味啲
- 🥔薯蓉細滑,配埋幾塊軟稔嘅蔬菜,夠哂滿足飽肚
餐湯
燒菠蘿烤雞芝士漢堡配薯條
煎焗加拿大豬肉眼配肉桂蘋果蓉
2022-05-17 131 瀏覽
前排同朋友近近地元朗揾食見到呢間cafe靚靚地就入去試試佢入去店面唔算大,座位有少少迫。見佢menu又唔貴都多選擇試番個澳洲草飼西冷扒8安士配燒汁都燒得幾好,夠肉味唔會好乾身朋友叫左個慢煮加拿大豬鞍架配燒烤蜜糖醬,都唔錯正常發揮,個汁幾好由於朋友減緊肥就叫左個派對白桃烏龍茶,黎到個茶壺幾靚,可以打下卡我就叫左個西柚檸檬梳打,唔會好甜,有新鮮果肉~食完個肉可以解下膩!二個人休閑輕鬆過番個weekend下午
都燒得幾好,夠肉味唔會好乾身

二個人休閑輕鬆過番個weekend下午
2022-05-17 105 瀏覽
餐廳環境真係比較逼,可能擺枱方面真係要再諗諗如果唔係就浪費咗佢地純白色咁靚嘅裝修ORDER咗3個餐,味道較為一般,真係無乜驚喜雖然係賣相方面有努力到不過比起賣相,好唔好食先係基本!甲羅燒較為失望,雖然食材係新鮮,不過絕對無令人嘩一聲嘅感覺!扒嘅火喉可能要再控制得好啲,咁就可以再JUICY多一啲!
餐廳環境真係比較逼,可能擺枱方面真係要再諗諗
如果唔係就浪費咗佢地純白色咁靚嘅裝修

ORDER咗3個餐,味道較為一般,真係無乜驚喜
雖然係賣相方面有努力到
不過比起賣相,好唔好食先係基本!
扒嘅火喉可能要再控制得好啲,咁就可以再JUICY多一啲!
2022-05-12
2022-05-05 186 瀏覽
INN唔算隱世,佢喺一條食街嘅盡頭一入到舖頭好似世外桃源一樣喺最細嘅空間發揮到最大嘅舒適感我覺得都幾有特色🌿🌴Lunch嚟到未係最多人嘅時段可以慢慢食慢慢飲下嘢chill下都幾爽餐牌價位正正常常西餐cafe價八十幾至百幾蚊呢個range啦包餐湯餐茶,升級咖啡就要加廿蚊左右叫咗個煎鯛魚扒🐟估唔到個擺盤又幾靚喎塊魚扒都幾大塊下面舖滿左薯蓉好creamy好幼滑不過減緊碳水所以係只係食左少少老公叫左個豬扒🐷上面有蘋果蓉,同豬扒真係絕配塊扒都幾靚料,煎亦煎得幾靚仔一樣係薯蓉底,男人應該都夠飽的咖啡都幾好,冷熱同價上菜就慢左少少🤏我見有幾枱人都係飲曬杯嘢都未有得食值得一提嘅係啲年輕侍應好有禮貌真係加曬分!有賓至如歸嘅感覺好難得如果食厭左yoho mall可以過黎試吓,行過黎約5分鐘咋

INN唔算隱世,佢喺一條食街嘅盡頭
一入到舖頭好似世外桃源一樣
喺最細嘅空間發揮到最大嘅舒適感
我覺得都幾有特色🌿🌴
Lunch嚟到未係最多人嘅時段
可以慢慢食慢慢飲下嘢chill下都幾爽

餐牌價位正正常常西餐cafe價
八十幾至百幾蚊呢個range啦
包餐湯餐茶,升級咖啡就要加廿蚊左右

叫咗個煎鯛魚扒🐟
估唔到個擺盤又幾靚喎
塊魚扒都幾大塊

下面舖滿左薯蓉好creamy好幼滑
不過減緊碳水所以係只係食左少少

老公叫左個豬扒🐷
上面有蘋果蓉,同豬扒真係絕配

塊扒都幾靚料,煎亦煎得幾靚仔
一樣係薯蓉底,男人應該都夠飽的

咖啡都幾好,冷熱同價
上菜就慢左少少🤏
我見有幾枱人都係飲曬杯嘢都未有得食
值得一提嘅係啲年輕侍應好有禮貌
真係加曬分!有賓至如歸嘅感覺好難得
如果食厭左yoho mall
可以過黎試吓,行過黎約5分鐘咋
2022-04-29 187 瀏覽
喺YOHO Mall食嘢食到悶悶地,慢慢行去另一個食肆集中地鳳攸南街搵食。啱啱午膳時間,餐廳剛開門營業,我地被餐廳嘅清新、田園風格吸到住,決定入去試吓先。餐廳空間唔太大,但四四正正、樓底高。好鐘意呢度園林佈置,自然採光,坐住籐椅、聽住悠揚悅耳嘅音樂、望住室內外嘅綠色植物,感覺好寫意。食物方面,我地點左兩個set lunch,跟餐湯、餐飲。我地點左一個all day breakfast,另一個就點咗個蟹肉鹹蛋黃意大利飯。Ally day breakfast 嘅煙三文魚班尼迪鬆餅,味道豐富,滿足、薯餅乾身,好香脆,沙律菜新鮮爽脆。Risotto 蟹肉蟹籽份量頗多,飯粒軟硬適中,味道唔太濃烈,較creamy。整體今日係唔錯嘅午餐體驗,食物、環境都唔錯👍🏼INN - I’m Not Nothing (元朗)元朗鳳攸南街9號好順利大廈地下60號舖

整體今日係唔錯嘅午餐體驗,食物、環境都唔錯👍🏼

INN - I’m Not Nothing (元朗)
元朗鳳攸南街9號好順利大廈地下60號舖