2022-05-27 85 瀏覽
元朗有大把好嘢食,我諗好多人都會知道,所以要搵一間正嘢,一啲都唔難。呢間位置上唔算太方便,仲記得呢晚好大雨,行過嚟都真係幾狼狽,但為咗食好嘢,遠啲都冇辦法啦!咁黎到呢間Cafe,叫INN I’m not nothing,餐廳名都幾特別,而裝修就算係簡約嘅路線。我地叫左個香草三文魚柳,都幾香脆嫩滑!仲有啲配菜做base,都幾唔錯!仲有茄醬虎蝦意粉!大大碟,好抵食!啲蝦真係好爽口彈牙!份量都唔少!好食!另外我地仲叫咗香蕉朱古力沙冰,唔算好甜,岩曬香港人口味,飲沙冰真係好爽!仲叫咗綠茶,飲飽食醉, 飲番杯熱茶可以解解膩!唔錯丫!呢度大致上都滿意,如果坐嘅位置在舒適啲會更加好!Relax打卡嘅好地方!!!!!
仲叫咗綠茶,飲飽食醉, 飲番杯熱茶可以解解膩!唔錯丫!