♡ 長沙灣韓式炸雞專門店|Haha Chicken ♡-一直都聽過長沙灣嘅🍗 Haha Chicken 好好食~ 又好抵食😂 佢哋除咗西九龍有分店之外 青山道都有一間。於是就特登搭車過嚟買外賣返去啦📦 呢度嘅炸雞味道種類好豐富真係滿足到好多唔同人嘅口味。- ♡ 皇牌芝士炸雞餐 ♡ $51呢度嘅炸雞最正嘅就係無骨 ~ 芝士🧀味好香濃 有海量嘅芝士粉 ❤️ 外皮香脆 食到停唔到口。呢個餐真係勁抵食 我唔要飯 仲換多咗件炸雞🍗即係有四件炸雞添🤣-♡ 原味招牌炸雞餐 ♡ $50原味炸雞真係幾有驚喜 ~ 以為佢會冇乜味 估唔到都係咁好食✌️外皮同樣脆卜卜 肉質好嫩滑 呢個餐就跟咗一個紫菜飯 紫菜飯嘅紫菜勁脆口 送飯食一流。-♡ 炸蝦飯卷 ♡ $53佢哋嘅韓式飯卷好新鮮而且都見到姐姐係即場包 真係好考功夫🥰 入面除咗炸蝦之外 仲有青瓜、蟹柳等等口感豐富。-♡ 紫菜脆薯條 🍟♡ +$21佢哋仲有粟米濃湯味🥰 今次就食紫菜味先 薯條返到嚟都仲係脆卜卜 同 熱辣辣 細薯條已經好足夠兩個人食啦😂❥#⇢店鋪資料:HAHA CHICKEN 하하치킨 (順發居) (長沙灣)長沙灣青山道142號順發居地下
♡ 長沙灣韓式炸雞專門店|Haha Chicken ♡
一直都聽過長沙灣嘅🍗 Haha Chicken
好好食~ 又好抵食😂

佢哋除咗西九龍有分店之外
青山道都有一間。
於是就特登搭車過嚟買外賣返去啦📦

呢度嘅炸雞味道種類好豐富
真係滿足到好多唔同人嘅口味。
♡ 皇牌芝士炸雞餐 ♡ $51

呢度嘅炸雞最正嘅就係無骨 ~
芝士🧀味好香濃

有海量嘅芝士粉 ❤️
外皮香脆 食到停唔到口。
呢個餐真係勁抵食 我唔要飯
仲換多咗件炸雞🍗
即係有四件炸雞添🤣
♡ 原味招牌炸雞餐 ♡ $50
原味炸雞真係幾有驚喜 ~
以為佢會冇乜味 估唔到都係咁好食✌️
外皮同樣脆卜卜 肉質好嫩滑
呢個餐就跟咗一個紫菜飯

紫菜飯嘅紫菜勁脆口 送飯食一流。
♡ 炸蝦飯卷 ♡ $53

佢哋嘅韓式飯卷好新鮮
而且都見到姐姐係即場包
真係好考功夫🥰
入面除咗炸蝦之外 仲有青瓜、蟹柳等等
口感豐富。
♡ 紫菜脆薯條 🍟♡ +$21

佢哋仲有粟米濃湯味🥰
今次就食紫菜味先
薯條返到嚟都仲係脆卜卜 同 熱辣辣
細薯條已經好足夠兩個人食啦😂

#⇢店鋪資料:
HAHA CHICKEN 하하치킨 (順發居) (長沙灣)
長沙灣青山道142號順發居地下C號舖
#
#
🔍尋找同區美食📍
➾ #礦泥黃X長沙灣
#hkig #hk #hkfoodie #hkgirl #foodie #hkfood #foodstagram #foodblogger #foodgasm #香港美食 #香港好去處 #香港小店 #相機食先 #手機食先#拍拖好去處
#香港美食地圖#香港美食指南

• 皇牌芝士炸雞
  • 紫菜薯條
2024-01-09 487 瀏覽
長沙灣的HAHA CHICKEN 하하치킨!韓國料理愛好者的天堂。仲有我最愛的飯卷!原味炸雞餐,只要$50,附帶一碗美味的紫菜飯。這道炸雞餐的外皮炸得酥脆金黃,咬下去時,肉質鮮嫩多汁,而且絕對不會感到油膩。每一口都充滿了濃郁的香氣,讓人欲罷不能。搭配上紫菜飯的清爽口感,yum yum!接下來是他們的芝士吞拿魚飯卷,$46。這個飯卷真是一個口感的享受。鮮嫩的吞拿魚肉與香濃的芝士完美融合,每一口都充滿了濃郁的海鮮風味。再加上鬆脆的蔬菜,營造出一種絕妙的口感和層次感。炸蝦飯卷絕對不容錯過,$53。這個飯卷裡包裹著大塊的新鮮蝦肉,融合在一起的蔬菜和飯糰,為整個飯卷增添了豐富的口感和層次感。吞拿魚飯卷$42。這個飯卷以鮮嫩的吞拿魚肉為主角,搭上新鮮蔬菜,每一口都讓人感受到吞拿魚肉的獨特風味和口感。HAHA CHICKEN 하하치킨 (順發居) (長沙灣)長沙灣青山道142號順發居地下C號舖#韓式飯卷 #美味炸雞 #吞拿魚 #螃蟹飯卷 #韓國料理 #美食愛好者 #食評 #HAHACHICKEN #美食探險 #食物探險 #餐廳推薦 #香脆美味 #海鮮風味 #令人回味無窮 #韓國料理愛好者的天堂 #美

HAHA CHICKEN 하하치킨 (順發居) (長沙灣)
長沙灣青山道142號順發居地下C號舖

#韓式飯卷 #美味炸雞 #吞拿魚 #螃蟹飯卷 #韓國料理 #美食愛好者 #食評 #HAHACHICKEN #美食探險 #食物探險 #餐廳推薦 #香脆美味 #海鮮風味 #令人回味無窮 #韓國料理愛好者的天堂 #美食享受 #口感層次 #韓國美食 #紫菜飯 #芝士吞拿魚飯卷 #韓國料理探索 #餐廳美食
2024-01-08
星期三賽馬日索性唔煮飯去買炸雞外賣做晚餐, 一路食一路睇馬仔🐴🐎呢間小店只做外賣,主打韓式炸雞,仲有地道韓式小食, 例如韓式飯卷 、韓式辣炒年糕、紫菜拌飯~我叫雙人滋味套餐  (D餐:韓式炸雞半份+韓式飯卷+飲品)炸雞同飯卷可以自選口味,正! ✨️皇牌芝士炸雞炸雞份量多兼大件,印象中有八件,全部去晒骨啖啖肉, 肉質腍嫰,表面撒滿芝士粉, 鹹香味突出!✨️泡菜飯卷餡料包括黃蘿蔔、 紅蘿蔔 、牛蒡 、青瓜 、魚片 、蟹柳 、紫菜 、珍珠米 、泡菜 飯卷即叫即整👍所有配料拼埋一齊口感特別爽脆,加咗泡菜辣味後勁好強,層次更豐富,對於唔食得辣既我等於中等辣度,整體健康又好食! 額外加多份大size紫菜味薯條,不過外賣盒焗住令薯條變腍咗嚕🥹🤔突然諗起去野餐可以考慮買飯卷,用錫紙包好拎得方便, 而且夠飽肚又豐富~
星期三賽馬日索性唔煮飯去買炸雞外賣做晚餐,
一路食一路睇馬仔🐴🐎

我叫雙人滋味套餐  (D餐:韓式炸雞半份+韓式飯卷+飲品)
炸雞同飯卷可以自選口味,正!

✨️
皇牌芝士炸雞
炸雞份量多兼大件,印象中有八件,
全部去晒骨啖啖肉, 肉質腍嫰,
表面撒滿芝士粉, 鹹香味突出!

✨️

泡菜飯卷

🤔突然諗起去野餐可以考慮買飯卷,
用錫紙包好拎得方便, 而且夠飽肚又豐富~

2023-11-30
外賣自取
2024-05-04 12 瀏覽
西九龍都有分店 成日經過見到都想試今次經OPENRICE叫外賣自取每個外賣盒要+$2🥲炸雞餐係抵食嘅 一份$50到有雞有飯有野飲唔要飯可以要多一件雞蒜香醬油炸雞餐 ($50)2個餐我都冇要飯 所以Total 4件雞全部都係雞髀位 幾滑😌勁多醬 呢個味甜甜地少少咸都幾好食就算有醬個皮都仲有少少脆另外仲有2條炸年糕 煙煙韌韌都唔錯👍🏼皇牌芝士炸雞餐 ($51)呢個味就麻麻地 正常啦 太多芝士粉食落個炸雞會好乾 但個炸年糕配呢個又好味D+細薯條 (粟米濃湯) ($21)每個套餐都可以加配小食就係平時食個隻粟米濃湯零食嘅味!不過可能外賣 冧左就冇咁好食🫠蒜香酥炸魷魚一份 ($73)本身其他都幾滿意 但呢個真係嬲左😠叫一份 用個細盒裝 仲要得幾條 70幾蚊癲仲細份個細薯條 唔知佢執錯定咩如果比呢個價錢得呢個份量真係差左D😮‍💨失望☹️如果去食建議唔好叫魷魚可能次次分量都唔同 唔好搏😞

西九龍都有分店 成日經過見到都想試
今次經OPENRICE叫外賣自取
每個外賣盒要+$2🥲
炸雞餐係抵食嘅 一份$50到有雞有飯有野飲
唔要飯可以要多一件雞

蒜香醬油炸雞餐 ($50)
2個餐我都冇要飯 所以Total 4件雞
全部都係雞髀位 幾滑😌
勁多醬 呢個味甜甜地少少咸都幾好食
就算有醬個皮都仲有少少脆
另外仲有2條炸年糕 煙煙韌韌都唔錯👍🏼

皇牌芝士炸雞餐 ($51)
呢個味就麻麻地 正常啦 太多芝士粉
食落個炸雞會好乾 但個炸年糕配呢個又好味D

+細薯條 (粟米濃湯) ($21)
每個套餐都可以加配小食
就係平時食個隻粟米濃湯零食嘅味!
不過可能外賣 冧左就冇咁好食🫠

蒜香酥炸魷魚一份 ($73)
本身其他都幾滿意 但呢個真係嬲左😠
叫一份 用個細盒裝 仲要得幾條 70幾蚊癲
仲細份個細薯條 唔知佢執錯定咩
如果比呢個價錢得呢個份量真係差左D😮‍💨
失望☹️如果去食建議唔好叫魷魚
可能次次分量都唔同 唔好搏😞
2024-01-31 111 瀏覽
二度光顧Haha Chicken,這次探訪長沙灣分店,依舊是那份熟悉的首爾風味,炸雞依舊大塊、價格依舊親民。從七種迷人口味中找到我的最愛,每次品嚐都像是一場味覺的探險。再次被這家充滿誠意的小店深深吸引,推薦給每一位韓式炸雞愛好者🫶🏻🐔 甜辣雞當鮮紅色澤的甜辣醬覆蓋在金黃酥脆的炸雞表面,閃耀著誘人的光澤,咬下去是酥脆的外皮迸發出耳邊的喀嚓聲,隨後是嫩滑雞肉與甜辣醬的微妙交織中,如同在韓國街頭小店品嚐的地道美味🍟 狂熱薯條烘烤到呈現出金黃酥脆的外表,薯條表面的鹽粒與辛辣調料結合,創造出令人上癮的狂熱滋味🦑 芝士魷魚金黃色的芝士融合了魷魚的自然色澤,形成了一道視覺與味覺的雙重盛宴。芝士的濃郁與魷魚的鮮嫩相得益彰,每一口中都是非凡享受🧀 芝士飯卷緊實精巧的飯卷,恰到好處地浸潤著芝士的香氣。溫和的芝士與粘稠的米飯在舌尖輕柔交融,無需繁複的調味,就已經呈現出一種令人欣慰的純真滋味🫶🏻

🐔 甜辣雞

🍟 狂熱薯條

🦑 芝士魷魚

🧀 芝士飯卷

• 皇牌芝士炸雞
  • 芝士酥炸魷魚
  • 甜辣炸雞
2024-01-23 101 瀏覽
韓式炸雞外賣店🇰🇷 餐廳主打韓國小食如炸雞、飯卷等外賣 於西九龍中心亦有分店 更設OpenRice自取或電話外賣自取 好方便! 😙====雙人套餐C $162᪥ 韓式炸雞(半份)᪥ 酥炸魷魚炸雞多達七款口味選擇😆 我地揀咗芝士味 甜甜地好入味 而且半份份量都好多!雞件大大舊好滿足🥰 而魷魚都可以選擇蒜香或芝士🤩🤩᪥ 芝士飯卷 $42飯卷含多種配料 口感豐富 啖啖芝味😋 同時有黃蘿蔔等等令飯卷口感更爽、清新、開胃😆
====

雙人套餐C $162
᪥ 韓式炸雞(半份)
᪥ 酥炸魷魚

᪥ 芝士飯卷 $42
2024-01-17 64 瀏覽
HAHA CHICKEN 하하치킨 @hahachicken888主打性價比高~抵食韓式炸雞$50已有一份炸雞套餐🐓跟餐飲同紫菜伴飯🍚如果唔想要飯~仲可以轉做炸雞添價錢認真實惠💰抵食又好味😋手工炸雞🍗即叫即炸🔥夠哂新鮮熱辣多達7款口味~有辣🌶️有唔辣~任你簡🍗皇牌芝士味🍗原味🍗蒜香醬油味🍗辣芝士味🍗甜辣味🍗香辣味🍗狂熱味炸雞即叫即炸~現場大概等6至7分鐘就有得食雞肉質結實又Juicy感~雞皮超級香脆除咗炸雞之外,仲有多款韓式小食我就叫咗一個芝士吞拿魚飯卷🍙材料豐富~已細心切好成塊裝🤩韓式手工炸雞小店🇰🇷🍚一共2間分店~ 今次來左位於長沙灣分店HAHA CHICKEN 하하치킨 📍長沙灣青山道142號順發居地下C號舖

主打性價比高~抵食韓式炸雞

🍗皇牌芝士味🍗原味🍗蒜香醬油味
🍗辣芝士味🍗甜辣味🍗香辣味🍗狂熱味

炸雞即叫即炸~現場大概等6至7分鐘就有得食
雞肉質結實又Juicy感~雞皮超級香脆

除咗炸雞之外,仲有多款韓式小食
我就叫咗一個芝士吞拿魚飯卷🍙

材料豐富~已細心切好成塊裝🤩

韓式手工炸雞小店🇰🇷🍚
一共2間分店~ 今次來左位於長沙灣分店
HAHA CHICKEN 하하치킨
📍長沙灣青山道142號順發居地下C號舖
外賣自取
之前成日覺得食呢d韓式炸雞真係好奢侈,兩百幾得幾件,最近網上見到呢間價錢平到離地嘅外帶炸雞店,肚餓去試試佢😂見到長沙灣店仲要零差評,放工過去買返屋企食先🤪,個餐除左有3大塊韓式炸雞🍗,仲跟紫菜飯🍚+野飲🥤完全估唔到$50蚊咁好質素,真係好味過d連鎖快餐店👍🏻-蒜香醬油炸雞餐/甜辣炸雞餐🐔 $50👉🏻甜辣炸雞係大家成日食開嘅正宗甜辣炸雞味,又甜又辣真係好開胃好正🤤👉🏻蒜香醬油外面撒有烤香嘅芝麻,蒜味同芝麻味好好好香🧄,兩款都沾滿濃稠嘅醬,全部炸雞都好大舊之餘,撕開裡面雞肉好juicy好嫩🥹🫶🏻-皇牌芝士炸雞餐🧀 $51 炸年糕 (+$12/6條)外面係甜甜鹹鹹嘅芝士粉,而且外皮夠脆,好邪惡好正🤪必食必食!炸年糕同樣外面撒滿芝士粉同夠脆,裡面非常煙韌,真係食完一舊又一舊!-粟米濃湯脆薯條🍟 +$21外面有粟米濃湯粉,勁香,不過口感算微脆。
完全估唔到$50蚊咁好質素,真係好味過d連鎖快餐店👍🏻

蒜香醬油炸雞餐/甜辣炸雞餐🐔 $50

👉🏻蒜香醬油外面撒有烤香嘅芝麻,
蒜味同芝麻味好好好香🧄,
兩款都沾滿濃稠嘅醬,
全部炸雞都好大舊之餘,撕開裡面雞肉好juicy好嫩🥹🫶🏻

皇牌芝士炸雞餐🧀 $51 炸年糕 (+$12/6條)

粟米濃湯脆薯條🍟 +$21
外面有粟米濃湯粉,勁香,不過口感算微脆。
2024-01-13 49 瀏覽
長沙灣呢間外賣店都好受歡迎,主打多款味道嘅炸雞,我自己就最中意芝士味🧀半份芝士炸雞89熱辣辣太誘惑啦,🧀炸雞無骨,吃得很方便,還有撒上了最喜歡的芝士粉,🥰半份非常滿足。芝士吞拿魚飯卷46飯卷入邊加上芝士的鹹香,🐟吞拿魚蓉都好鮮味。包上青瓜絲,🥒非常解膩。韓式辣炒年糕60年糕煙韌可口,而且佢都有搭配經典嘅韓式魚片,🌶帶上韓式醬汁的微辣,彈牙口感,個汁好開胃。#takeaway #長沙灣美食

半份芝士炸雞89

芝士吞拿魚飯卷46

韓式辣炒年糕60

#takeaway #長沙灣美食
2024-01-04 51 瀏覽
今日同朋友到長沙灣食飯,我們見到間外賣炸雞幾吸引,於是就試一下 。我們叫了一個套餐雙人滋味C餐,叫了狂熱炸雞半份加蒜香酥炸魷魚,兩罐百事可樂再加多一份芝士吞拿魚飯卷 。大約等了15分鐘左右就出了餐,炸雞熱辣辣之餘,外表炸得香脆,內𥚃多汁嫩滑,味道不會太濃烈 。香酥炸魷魚,外表都香脆,蒜香味撲鼻,入面魷魚爽口彈牙,帶點點辣 。而芝士吞拿魚飯卷,份量大用料豐富,吞拿魚味道香甜 。整體而言,份量比我想像中大,我們兩個人都覺得有點多,炸雞很好食 。

而芝士吞拿魚飯卷,份量大用料豐富,吞拿魚味道香甜 。

2023-12-20
2023-12-28 53 瀏覽
住長沙灣多年, 終於有間好味的炸雞出現。雖然沒有堂食, 但外賣回家也仍然熱辣辣。它位置雖然不近地鐵站, 但仍算方便。原味/炸魷魚飯卷叫了兩條飯卷, 足足有三人份量, 非常足料。飯卷的材料非常之多, 有青瓜, 蟹肉, 蘿蔔, 雲耳和紅蘿蔔絲,材料非常新鮮, 配上沙律醬, 吃落非常fresh。加上紫菜新鮮,咬落仍然脆口, 口感更豐富。紫菜薯條薯條是粗身的, 不像M記那些幼身薯條, 咬落更香更有薯仔味。加上炸得剛剛好, 外脆內軟, 口感非常之好, 是我喜愛的粗度。除此之外, 薯條還可選擇幾種口味, 而我選擇了紫菜, 紫菜味很出, 配合薯條一流。原味炸雞半份炸雞叫了半分, 足足有八至10件,有兩至三人份量。賣相看似炸得很過火, 但咬落香脆, 一點也不硬, 而且內裏非常軟熟, 而且多汁, 肉質也非常鮮嫩, 是我吃過最好味的炸雞

原味/炸魷魚飯卷

紫菜薯條

原味炸雞半份
2023-12-14 100 瀏覽
今日放工唔想煮嘢~又係食外賣嘅時候啦😘🛎 $51 麻辣炸雞餐,配紫菜拌飯麻辣炸雞真係會食到個嘴有啲痺🤣辣得好過癮!份量好足,有三大件,每件都係無骨👍🏻食得好爽另外配嘅紫菜拌飯都好好食,有陣麻油香味😆😆😆🛎 $51 辣芝士炸雞餐芝士味嘅嘢真係非常邪惡食落有香濃嘅芝士味,同時又辣辣地🥹係我最愛既味道如果唔揀配飯,可以轉做多一件雞,總共有四件,正👍🏻👍🏻👍🏻🛎 +$21 狂熱脆薯條薯條好大盒😍係粗薯條黎~唔會太辣👍🏻幾惹味調味粉都搖得好均勻🛎 $42 吞拿魚飯卷飯卷超足料!即叫即包😳有黃蘿蔔,紅蘿蔔、牛蒡、青瓜、魚片、蟹柳、紫菜、珍珠米、吞拿魚、蛋黃醬口感好豐富😏亦都好香~韓國菜黎講我每次都必食!
今日放工唔想煮嘢~又係食外賣嘅時候啦😘

🛎 $51 麻辣炸雞餐,配紫菜拌飯
麻辣炸雞真係會食到個嘴有啲痺🤣
辣得好過癮!
份量好足,有三大件,每件都係無骨👍🏻食得好爽
另外配嘅紫菜拌飯都好好食,有陣麻油香味😆😆😆

🛎 $51 辣芝士炸雞
芝士味嘅嘢真係非常邪惡
食落有香濃嘅芝士味,同時又辣辣地🥹係我最愛既味道
如果唔揀配飯,可以轉做多一件雞,總共有四件,正👍🏻👍🏻👍🏻

🛎 +$21 狂熱脆薯條
薯條好大盒😍係粗薯條黎~
唔會太辣👍🏻幾惹味
調味粉都搖得好均勻

🛎 $42 吞拿魚飯卷
飯卷超足料!
即叫即包😳
口感好豐富😏亦都好香~
韓國菜黎講我每次都必食!
  • 辣芝士炸雞
2023-12-11 54 瀏覽
Happy Friday ,今日唔想煮飯,所以去左位於長沙灣的「HAHA CHICKEN 」買外賣返屋企食。餐廳主打各種特色口味炸雞,有王牌芝士、甜辣、BBQ、麻辣、原味、蒜香醬油、辣芝士,另外只有長沙灣店限定的韓式飯卷,飯卷都有9款口味。雙人芝味($136)韓式炸雞(半份)+韓式飯卷+飲品x2原味炸雞套餐(套餐包括紫菜伴飯和飲品)$50芝士飯卷($42)皇牌炸雞芝士半份有成6大舊,好大件,而且仲要無骨,食落啖啖肉,炸雞熱辣辣炸起,外脆內嫩,口感Juicy,炸雞上有滿滿的芝士粉,芝味十足。原味炸雞有3大件,啖啖肉沒有骨,一樣外脆內軟,完全不柴口,沾上蜜糖芥未醬,好滋味,如果唔沾上醬汁都一樣好夠味。原味飯卷芝士飯卷即叫即做,飯卷材料都非常多,有黃蘿蔔、紅蘿蔔、牛蒡、青瓜、魚片、蟹柳,口感好豐富,而且份量都唔少。紫菜飯有大量紫色,加了少許麻油,食落鹹鹹地,就咁食都好好食。

雙人芝味($136)
韓式炸雞(半份)+韓式飯卷+飲品x2
原味炸雞套餐(套餐包括紫菜伴飯和飲品)$50
芝士飯卷($42)

皇牌炸雞芝士

原味炸雞

原味飯卷
芝士飯卷

紫菜飯
有大量紫色,加了少許麻油,食落鹹鹹地,就咁食都好好食。

2023-12-06 62 瀏覽
長沙灣外賣小店 「HAHA Chicken」唔好睇佢店舖細細 佢地既韓國炸雞係區內都好出名咖🫶🏻今次去開個頭 就買返屋企試一試 😋听落發現佢地口味多 價錢平😮我買左二人份量 埋單$200都唔駛有2個炸雞套餐 ,飯卷再加2個小食🤰🏻🫃🏻炸雞套餐有三件雞仲包一紫菜飯(唔食飯可以換多隻雞)仲有埋飲品 🍗辣芝士炸雞套餐香辣同芝士味 好平衡既組合!🍗蒜香醬油炸雞套餐外皮好脆卜卜 雞肉多汁😋蒜香醬油味微甜帶點微辣好開胃 推薦!套餐雞肉入面仲收埋d小年糕 🫨煙煙韌靭好正👍🏻跟餐既紫菜飯 應該落左小小麻油有d麻香味🫶🏻🥓蒜香酥炸魷魚脆口彈牙 勁快食晒😆🍟栗米濃湯脆薯條好香栗米味 正常既薯條🌯原味飯卷睇住姐姐即包即做!所以係好軟熟d飯唔會擺到硬晒👍🏻👍🏻
長沙灣外賣小店 「HAHA Chicken」
唔好睇佢店舖細細
佢地既韓國炸雞係區內都好出名咖🫶🏻
今次去開個頭 就買返屋企試一試 😋

听落發現佢地口味多 價錢平😮
我買左二人份量 埋單$200都唔駛
有2個炸雞套餐 ,飯卷再加2個小食🤰🏻🫃🏻

炸雞套餐有三件雞
仲包一紫菜飯(唔食飯可以換多隻雞)
仲有埋飲品

🍗辣芝士炸雞套餐
香辣同芝士味 好平衡既組合!
🍗蒜香醬油炸雞套餐

脆口彈牙 勁快食晒😆

🍟栗米濃湯脆薯條
好香栗米味 正常既薯條

🌯原味飯卷
睇住姐姐即包即做!
所以係好軟熟d飯
唔會擺到硬晒👍🏻👍🏻

2023-12-05 42 瀏覽
位於長沙灣的HAHA Chicken,以其韓式外賣美食在地區內聲名遠播。店內的皇牌芝士炸雞,選用無骨雞腿肉,配上秘製醬料,外層撒上濃郁的芝士粉,每一口都是脆皮與多汁的完美結合。而粟米濃湯脆薯條,則是另一道不容錯過的美味。粗身薯條外脆內軟,配上粟米濃湯的香甜,令人一試難忘。對於喜愛韓式風味的食客來說,原味紫菜飯卷與芝士紫菜飯卷亦是必試之選。原味飯卷保留了韓式料理的經典風味,而芝士飯卷則在傳統基礎上加入了濃郁的芝士,創造出新穎的口感體驗。