之前成日覺得食呢d韓式炸雞真係好奢侈,兩百幾得幾件,最近網上見到呢間價錢平到離地嘅外帶炸雞店,肚餓去試試佢😂見到長沙灣店仲要零差評,放工過去買返屋企食先🤪,個餐除左有3大塊韓式炸雞🍗,仲跟紫菜飯🍚+野飲🥤完全估唔到$50蚊咁好質素,真係好味過d連鎖快餐店👍🏻-蒜香醬油炸雞餐/甜辣炸雞餐🐔 $50👉🏻甜辣炸雞係大家成日食開嘅正宗甜辣炸雞味,又甜又辣真係好開胃好正🤤👉🏻蒜香醬油外面撒有烤香嘅芝麻,蒜味同芝麻味好好好香🧄,兩款都沾滿濃稠嘅醬,全部炸雞都好大舊之餘,撕開裡面雞肉好juicy好嫩🥹🫶🏻-皇牌芝士炸雞餐🧀 $51 炸年糕 (+$12/6條)外面係甜甜鹹鹹嘅芝士粉,而且外皮夠脆,好邪惡好正🤪必食必食!炸年糕同樣外面撒滿芝士粉同夠脆,裡面非常煙韌,真係食完一舊又一舊!-粟米濃湯脆薯條🍟 +$21外面有粟米濃湯粉,勁香,不過口感算微脆。
完全估唔到$50蚊咁好質素,真係好味過d連鎖快餐店👍🏻

蒜香醬油炸雞餐/甜辣炸雞餐🐔 $50

👉🏻蒜香醬油外面撒有烤香嘅芝麻,
蒜味同芝麻味好好好香🧄,
兩款都沾滿濃稠嘅醬,
全部炸雞都好大舊之餘,撕開裡面雞肉好juicy好嫩🥹🫶🏻

皇牌芝士炸雞餐🧀 $51 炸年糕 (+$12/6條)

粟米濃湯脆薯條🍟 +$21
外面有粟米濃湯粉,勁香,不過口感算微脆。