2023-11-22 303 瀏覽
位於深水埗的麵包店。其實我也是一個Pastrylover,每次見到新開的麵包店也會巡店一番,偶然經過深水埗,櫥窗的麵包擺放整齊企理,種類很多,重點更是見到$7一隻的葡撻新鮮出爐,更是雙眼發光呢~⋆_____ᴛᴏᴛᴀʟ ᴏʀᴅᴇʀ______⋆⭒爆漿朱古力 $10⭒招牌葡撻 $7⭒特濃芝士撻 $8⭒火腿芝士牛角包 $15⭒自家凍奶茶 $14   ___⋆ ⋆ ___✿ 爆漿朱古力麵包口感鬆軟彈性,咬開後爆餡的朱古力醬湧出,朱古力味非常濃郁, 喜歡吃心太軟的朋友一定會很喜歡!.✿ 招牌葡撻┆特濃芝士撻葡撻採用總統忌廉,酥皮酥脆可口,蛋漿綿滑帶有焦糖香,口感嫩滑,新鮮出爐更是香氣陣陣呢~芝士撻半熟的質感,吃下去軟綿流心,芝士味濃郁,鹹甜相稱。.✿ 火腿芝士牛角包叮熱後的牛角包表層仍然能保持鬆脆,內層綿軟,而且烘熱的芝士更是呈現半溶效果,香氣撲鼻呢~.✿ 自家凍奶茶配麵包當然是奶茶或牛奶吧,以樽裝盛載的奶茶非常方便,早上趕時間也可以品嚐到地道的港式奶茶風味呢~而且味道也不會太甜,入口醇香順滑。
⋆_____ᴛᴏᴛᴀʟ ᴏʀᴅᴇʀ______⋆
⭒自家凍奶茶 $14
  ___⋆ ⋆ ___
✿ 爆漿朱古力
✿ 招牌葡撻┆特濃芝士撻
芝士撻半熟的質感,吃下去軟綿流心,芝士味濃郁,鹹甜相稱。
✿ 火腿芝士牛角包
✿ 自家凍奶茶
平時返工早餐諗唔到食咩🤩就會去呢間好吸睛嘅麵包舖買🙌🏻佢哋主打各款新鮮即做麵包 亦都有曲奇、蝴蝶酥、芝士條、麻糬包等等 每次都有選擇困難🥹而且價錢方面唔貴 性價比好高😍🩷咖椰菠蘿包$12用咖椰整嘅菠蘿包真係未試過 香甜軟糯 菠蘿包皮酥脆 整體口感更上一層樓 豐富無比🥰🩷咖椰杏仁大包$26一包有六個 咖椰味濃郁 要嚟做早餐就係一流嘅選擇🩷吞拿魚牛角酥個人最愛🥰吞拿魚新鮮入味 配埋牛角酥驚喜無比🩷叉燒酥熱辣辣 酥皮香脆 再配埋叉燒啖啖肉 都只係1/$6🙈

🩷咖椰菠蘿包$12

熱辣辣 酥皮香脆 再配埋叉燒啖啖肉 都只係1/$6🙈
2024-02-16
  • 爆漿朱古力包
2024-02-06 80 瀏覽
我自己係一個麵包控🥖見到啲好特別嘅麵包都專登去試!🩷最近知道有間麵包舖叫做新加坡達人,除咗普通嘅麵包之外,仲會加入咗一啲比較特別嘅口味,而且都幾多分店,今日我就去咗深水埗麗閣商場嘅分店試吓🤓店舖嘅麵包種類真係幾多,有好多蒜香棒雞尾包,但係最吸引我嘅係咖椰菠蘿包同咖椰杏仁大包🤤咖椰菠蘿包入邊有滿滿嘅咖椰醬,咬落口咁豐富!咖椰杏仁大包有6小個,甜甜地咁,作為早餐一流🩷除此之外,我仲試咗佢哋嘅葡撻同埋芝士撻😚芝士撻味道好香濃,仲有流水效果🤤個葡撻記得更加不得了~個皮好酥脆,蛋香十足,原來因為採用總統忌廉🙌🏻唔怪之得咁正😆最後要私心推介埋黃金流沙包,真係勁邪惡😗食之前輕輕叮15秒,流心效果更佳😚
我自己係一個麵包控🥖見到啲好特別嘅麵包都專登去試!🩷

2024-01-17 84 瀏覽
MY吃貨梓幸👧🏻 從細都系麵包控🍞🥯🥐所以麻mi我一向都四圍尋找美味包包俾佢食😋甘岩經開長沙灣麗閣商場👣原來開左🇸🇬新加坡著名麵包店Baker Talent🍞全港🈶六間分店👍🏻真系遍佈港九新界總揾到間🙌🏻衝入店內已經🈵🈵麵包香氣💨除咗麵包之外🍞仲🈶蛋糕🎂蛋捲🌀牛角包🥐等等👍🏻包包款式都真系幾多選擇🛒甘岩撞正葡撻出爐🔥梗係即刻買啦🤩~108層酥皮葡撻🥧~外層酥皮夠哂酥酥脆脆😋蛋撻饀夠香夠滑一啲刀唔過甜🌟必吃‼️🧀芝士の鬼必吃包包~四重芝士大包🧀~大大個包🈵🈵芝士🧀🧀包包本身軟軟餐包感覺😋再加滿滿芝士同少少焦香味🔥芝士控一定要試下~咖椰杏仁大包🥥~平時麵包店都好少食得到🙌🏻又系香香噴噴既咖椰配上爆滿既杏仁✨食落好香口~唔錯唔錯另外仲🈶爆漿朱古力包包🍫~咖椰菠蘿包🍍都好好味呀‼️MY吃貨梓幸👧🏻最後全部都話要買返屋企食😋仲買左隻薑餅人曲奇添🍪

甘岩撞正葡撻出爐🔥梗係即刻買啦🤩
~108層酥皮葡撻🥧~
外層酥皮夠哂酥酥脆脆😋蛋撻饀夠香夠滑一啲刀唔過甜🌟必吃‼️

🧀芝士の鬼必吃包包
~四重芝士大包🧀~

~咖椰杏仁大包🥥~

另外仲🈶爆漿朱古力包包🍫~咖椰菠蘿包🍍都好好味呀‼️
呢間麵包舖之前已經有推薦過🥯佢地性價比真係好高,所以今日經過又試多左幾款唔同既麵包🥖今次仲試埋蛋糕添,性價比極高呀🍰。🐒原味麻薯波波💰$5🐒班蘭麻薯波波💰$5佢呢度可以單粒又或者一袋咁買,第一次食班蘭味既麻薯波波,又幾濃味,焗翻熱食漲卜卜🐰。🐒四重芝士包(6件)💰$25🐒108層葡式蛋撻💰$7另外都試埋新產品同熱門既葡撻🍵四重芝士包要熱辣辣即刻食,咁就食到半溶芝士既感覺🧀而葡撻但啲酥皮真係好鬆化,唔會因為多層而感覺好油膩。🐒60%純黑朱古力蛋糕💰$24最後呢個小蛋糕好有儀式感🧁因為佢係原個蛋糕,而且食落好濃郁朱古力味🍫中間都係濕潤既蛋糕,唔會因為價錢而馬虎

🐒原味麻薯波波💰$5
🐒班蘭麻薯波波💰$5

🐒四重芝士包(6件)💰$25
🐒108層葡式蛋撻💰$7

🐒60%純黑朱古力蛋糕💰$24
2023-12-27 44 瀏覽
聖誕節長假期🎄之之又四周圍搵隱世美食啦🤤今次去咗長沙灣麗閣邨嘅烘焙店🏘️🥐🥯🍞新加坡麵包達人 @bakertalenthk 呢度有好多特色包包🥐🥯🥖🥨我揀咗爆漿朱古力🍫比daddy👨🏻咖椰菠蘿包🍍比mami 👸🏻婆婆最鍾意呢度嘅招牌D24榴蓮菠蘿包🥯我自己就梗係每樣都咬一啖啦😆😆😆下次要試埋招牌葡撻、四重芝士大包、咖椰杏仁大包、自家秘製爆谷同冷泡茶⋯⋯數唔哂吖🙈🏘️🥐🥯🍞Baker Talent📍長沙灣東京街12號麗閣商場地下3號舖 (長沙灣地鐵站A1出口一出就係)仲有其他分店架‼️@bakertalenthk @kola_pr #麵包控 #蛋撻控 #kol #早餐的日常 #下午茶 #奶茶控 #baker #talent #輕食 #香港美食 #yummy #新加坡 #為何深宵總是餓 #HK #sumchibb #hazel #hkkids #hkkidsmodel #parenting #blogger #mamablogger #foodie #香港bb #親子好去處 #好物介紹 #育兒日記
聖誕節長假期🎄

我自己就梗係每樣都咬一啖啦😆😆😆

🏘️🥐🥯🍞Baker Talent
仲有其他分店架‼️

@bakertalenthk @kola_pr

Baker Talent 🇸🇬新加坡麵包達人🥯ʕ๑'ㅅ'๑ʔ‧˚ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ⸝⸝‪⸝♡今次想同大家分享呢間麵包店性價比好高!麵包嘅款式好多選擇 仲要好抵買ჱ̒⸝⸝•̀֊•́⸝⸝)‪每日都新鮮出爐的自家製麵包同蛋糕 仲成日推出創新口味添~💛招牌108層葡撻$💲7️⃣新鮮熱辣出爐嘅葡撻真係好吸引( ˶ ̇ ̵ ̇˶ )‪‪♡葡撻標榜有108層酥皮 入口食落真係勁酥脆!佢地用左總統忌廉 蛋香味十足 仲好滑!用嚟做個下午茶就一流啦!好抵食✨🧡迷你老婆餅💲1️⃣2️⃣(3隻)老婆餅嘅價錢都幾平 內餡唔算太甜 啱啱好!個外層酥皮都整得唔錯 細細件岩哂口痕食~🩷蔓越莓乳酪包💲1️⃣0️⃣好鍾意食呢一個乳酪包 麵包超軟熟呀( •̀ᴗ•́ ) ̖́-而且一啲都唔乾 食到入面仲有酸酸甜甜嘅乳酪味!💜迷你雜錦包仔💲1️⃣9️⃣見到呢啲包仔幾得意 細細個諗住做早餐🥯價錢唔貴幾抵食 而且仲有好多唔同嘅味道✨第一次食諗住試多幾款味道 就揀咗呢一包~入面有紫薯味、奶黃味同埋朱古力味ჱ̒⸝⸝•̀֊•́⸝⸝)‪麵包質感都係軟熟 入面仲有啲餡添!不過略嫌餡料就少咗啲 但三款味覺得都幾好食 👍🏻🤎岩燒雙重芝士蛋糕💲2️⃣2️⃣呢個蛋糕望落賣
Baker Talent 🇸🇬新加坡麵包達人🥯
今次想同大家分享呢間麵包店性價比好高!
麵包嘅款式好多選擇 仲要好抵買ჱ̒⸝⸝•̀֊•́⸝⸝)‪
每日都新鮮出爐的自家製麵包同蛋糕 仲成日推出創新口味添~

💛招牌108層葡撻$💲7️⃣
新鮮熱辣出爐嘅葡撻真係好吸引( ˶ ̇ ̵ ̇˶ )‪‪♡
葡撻標榜有108層酥皮 入口食落真係勁酥脆!
佢地用左總統忌廉 蛋香味十足 仲好滑!
用嚟做個下午茶就一流啦!好抵食✨

🧡迷你老婆餅💲1️⃣2️⃣(3隻)
老婆餅嘅價錢都幾平 內餡唔算太甜 啱啱好!
個外層酥皮都整得唔錯 細細件岩哂口痕食~

🩷蔓越莓乳酪包💲1️⃣0️⃣
而且一啲都唔乾 食到入面仲有酸酸甜甜嘅乳酪味!

💜迷你雜錦包仔💲1️⃣9️⃣
見到呢啲包仔幾得意 細細個諗住做早餐🥯
價錢唔貴幾抵食 而且仲有好多唔同嘅味道✨
第一次食諗住試多幾款味道 就揀咗呢一包~
入面有紫薯味、奶黃味同埋朱古力味ჱ̒⸝⸝•̀֊•́⸝⸝)‪
麵包質感都係軟熟 入面仲有啲餡添!
不過略嫌餡料就少咗啲 但三款味覺得都幾好食 👍🏻

🤎岩燒雙重芝士蛋糕💲2️⃣2️⃣
呢個蛋糕望落賣相好吸引 面頭芝士燒到啱啱好~
面層嘅芝士味道好香濃 不過原來下面嘅唔係芝士蛋糕(´•ω•̥`)
下面嘅就係普通嘅海綿蛋糕 甜甜地咁~
唔連埋面層食就會食唔到芝士嘅香味..
如果可以成個都係芝士蛋糕 咁就更加正呀!

⸝⸝‪⸝♡ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ʕ´•ᴥ•`ʔ ‧˚
📍Baker Talent 🇸🇬新加坡麵包達人
深水埗長沙灣道158號協興大廈地舖
Baker Talent 📍@bakertalenthk呢間來自新加坡🇸🇬著名麵包店🥯價錢親民抵食又好味😋自設工場👍🏻每日鮮製款式好多~更有自家調配東南亞風味餡料麵包我買左佢地幾款手工麵包🍞返屋企做早餐😁🌟四重芝士包六件 $24$24 有6個芝士包🧀好抵食😂圍返$4/個但無因價錢而將貨就價~爆多芝士好足料🌟雜錦包仔一袋5個~$19 佢哋有好多款雜錦包仔~就揀咗紫薯包又係勁抵食~同埋入口好鬆軟🩷🌟爆漿朱古力 $10朱古力🍫味濃香😋仲要流心太好味🌟方包(四片) $7 屋企人落order 🙇🏻‍♀️買方包🤭因為早先買左佢地醬料返去搽醬食超多分店😋📍分店遍布港九新界~📍元朗壽富街33號好利洋樓地下J鋪📍深水埗長沙灣道158號協興大廈地下📍深水埗東京街12號麗閣商場地下3號鋪📍荃灣沙咀道211號地下📍新蒲崗太子道東 638號Mikikil 樓 116A號📍紅磡黃埔天地奇妙坊第1期地下7E號鋪
Baker Talent 📍@bakertalenthk

朱古力🍫味濃香😋仲要流心太好味

🌟方包(四片) $7
屋企人落order 🙇🏻‍♀️買方包🤭
因為早先買左佢地醬料返去搽醬食

超多分店😋📍分店遍布港九新界~
📍元朗壽富街33號好利洋樓地下J鋪
📍深水埗長沙灣道158號協興大廈地下
📍深水埗東京街12號麗閣商場地下3號鋪
📍荃灣沙咀道211號地下
📍新蒲崗太子道東 638號Mikikil 樓 116A號
📍紅磡黃埔天地奇妙坊第1期地下7E號鋪
2023-11-21 49 瀏覽
我真係好鐘意食零食😚 尤其甜野杏仁條 $26拿破崙嘅質感 十分鬆化啊😚上面的杏仁片甜甜的!係我鐘意的零食~自家迷你老婆餅 $12/3個呢款細細個 好岩口痕時當零食 係比較實心 甜甜地~葡式蛋撻 $7芝士撻 $8呢間的芝士撻係我最愛🥰超推薦!一咬係流心架😋今次仲試埋葡撻~南瓜包 $8早餐鐘意食包!入面有南瓜蓉同埋南瓜子增加好感~甜甜地 而且包皮都係南瓜做架Baker Talent (深水埗)深水埗長沙灣道158號協興大廈地舖
我真係好鐘意食零食😚 尤其甜野

杏仁條 $26

自家迷你老婆餅 $12/3個
呢款細細個 好岩口痕時當零食 係比較實心 甜甜地~

葡式蛋撻 $7
芝士撻 $8

南瓜包 $8

Baker Talent (深水埗)
深水埗長沙灣道158號協興大廈地舖
2023-11-21 30 瀏覽
我同 仔仔都系麵包控🥐🥖🍞🥨🥪真系一日三餐食麵包都唔好一厭🤣,我都要追求有質素嘅麵包而家由新加坡🇸🇬 就系屋企🏡附近差唔多每日放學🎒都要入去行一轉買個麵包🍞返屋企做下午茶🫖或者第日早餐😋🍞 招牌榴槤菠蘿包 🍍大家有聽過「味蕾炸彈」嗎?那麼招牌榴槤菠蘿包就是其中的代表!這款麵包絕對是榴槤控的最愛!🔥這款麵包的外觀也是一絕!金黃色的外皮散髮著誘人的香氣,一眼就能讓你忍不住垂涎三尺!😋🌈 還有一個驚喜,就是麵包裡面的榴槤餡料!每一口都帶來濃郁的榴槤味道🍪 迷你老婆餅 🍪小小一塊,卻能帶給你無窮的幸福感!迷你老婆餅就是這麼神奇!💫冷泡茶四季春 🍵這款冷泡茶採用了精選的四季春茶葉,經過精心的冷泡過程,茶葉的清香和滋味完美地釋放出來。一口下去,清新的茶香立刻填滿你的口腔!🍃🍬 紅莓馬卡龍 🍬外皮脆嫩、內餡豐富的法式甜點!而紅莓馬卡龍絕對是這個系列中的明星!🌈而內餡的紅莓口感鮮美,帶來一股酸甜的滋味,恍如置身於紅莓懷抱中
我同 仔仔都系麵包控🥐🥖🍞🥨🥪
真系一日三餐食麵包都唔好一厭🤣,我都要追求有質素嘅麵包

🍞 招牌榴槤菠蘿包 🍍

🍪 迷你老婆餅 🍪

冷泡茶四季春 🍵

🍬 紅莓馬卡龍 🍬
朋友推介的麵包店,分店包括荃灣、深水埗、黃埔、元朗同埋新蒲崗。今日經開深水埗終於俾我搵到啦!店內麵包蛋糕款式多不勝數,味道都好特別,仲有新加坡口味的菠蘿包😍😍 ⦁迷你冬甩 $12/2粒⦁班蘭咖椰菠蘿包 $10⦁法蘭克福腸仔包 $14⦁四重芝士包 $24/袋 平時冬甩🍩都系大大粒,食幾啖就覺得太甜唔想食,不過尼間果d冬甩細粒之餘,仲唔算好甜,可以試晒兩款口味,岩岩好!新加坡菜入面我就最鍾意班蘭同咖椰,估唔到 mix 落香港 signature 的港式菠蘿包,別有滋味,用了淡綠色的班蘭做菠蘿皮,而入面夾心係味道香甜的咖椰,仲要系流心架😍,有豐富的層次感。尼間麵包小店的麵包鬆軟,用上脆卜卜的芝士脆皮腸🌭,配埋醬汁,非常開胃🤤!另外四重芝士包🧀,用上唔同的芝士,香味濃郁!食落去唔似坊間的芝士包咁硬!👍🏻👍🏻👍🏻

⦁迷你冬甩 $12/2粒
⦁班蘭咖椰菠蘿包 $10
⦁法蘭克福腸仔包 $14
⦁四重芝士包 $24/袋

2023-11-18
外賣自取
$60 (早餐)
1K
2023-11-19 27 瀏覽
新加坡著名麵包店,喺香港都有六間分店,好厲害👍🏻見keep住都係人龍,佢哋好多新款麵包,朱古力包、明太子蟹柳包、連榴連菠蘿包都有;另外仲有葡撻、芝士撻、蛋糕、奶茶、咖啡、冷泡茶等等🧋自家製奶茶$14先生話好飲,茶味奶味比例啱心意,幾香幾濃🟤🟣麻薯波波$28/7粒近排好鐘意麻薯波波,見佢雜錦有朱古力有斑蘭味,兩款我都鐘意,做早餐食2-3個都夠🫶🏻朱古力就濃啲有朱古力粒,斑蘭就清啲但有香味,兩款都好食😋🥧招牌葡撻$7見佢寫住招牌就試試,酥皮撻好酥脆,蛋漿採用總統忌廉,香啲滑啲,焗到少少焦香好食🟠迷你老婆餅$12/3三粒迷你嘅幾可愛,下午茶食一件都ok,有酥皮感,入面冬瓜蓉唔會太甜啱啱好🚩Baker Talent (深水埗) @bakertalenthk 📍深水埗長沙灣道158號協興大廈地下
新加坡著名麵包店,喺香港都有六間分店,好厲害👍🏻

🧋自家製奶茶$14
先生話好飲,茶味奶味比例啱心意,幾香幾濃

🟤🟣麻薯波波$28/7粒

🥧招牌葡撻$7

🟠迷你老婆餅$12/3

📍深水埗長沙灣道158號協興大廈地下
2023-11-19
新加坡麵包達人麵包店🥖 店內麵包款式新穎多樣化,而且選料都用日本麵粉同新加坡直送餡料,麵包質感鬆軟、味道香濃😋! 每日新鮮出爐super yummy😋🥐原味大牛角包,外皮酥脆入面濕潤柔軟層次分明堅好味,仲要係11蚊一個大大個勁抵食👍👍108層酥皮葡撻, 108層真係好酥脆㗎👍👍又唔油質地真係勁好👍👍係勁好味㗎8蚊一個勁抵呀💯💯🧀招牌芝士撻,用曲奇撻皮整🍪芝士醬勁豐富又creamy😻如要係8蚊個真係抵食呀!雪凍食同熱食都一樣咁好味❤️迷你老婆餅,外皮好脆又唔會鬆散食到週圍都係👍👍裏面個餡料好厚㗎唔太甜超級好味😋仲係12蚊三個勁抵👍👍👍四重芝士大飽26蚊有六個,你睇上面啲芝士真係勁多,個包軟淋淋勁香芝士味,呢個一定要試好👍👍搶手呀😅好快就冇曬喇🤣🤣迷你冬甩2個都係12蚊咋,仲要係勁好味,🍓士多啤梨味係兒時味道,🍫朱古力味香甜,係好近期熱愛❤️而家呢間麵包舖分店好多㗎👍👍裏面麵包款式又好齊全💯仲好大個添😁近期我嘅至愛嚟㗎😋Baker Talent深水埗協興大廈

Baker Talent
深水埗協興大廈

• 牛角包
  • 芝士撻
  • 葡撻
  • 迷你冬甩
  • 老婆餅
2023-11-18 22 瀏覽
🍞 食麵包都可以好滋味,呢間係來自新加坡嘅Talent Baker 🧑‍🍳 麵包嘅種類幾豐富, 食早餐都食得開心過癮🫣🍫爆漿朱古力擺咗入焗爐焗之後,啲朱古力漿爆曬出嚟,好似食緊心太軟一樣😬🫨💚班蘭咖椰菠蘿包充滿新加坡嘅感覺,入面嘅斑斕醬好好味另外我哋仲喺現場食咗🥚葡式蛋撻、🧀芝士撻個葡撻係108層 新鮮焗出嚟,啲蛋漿甜甜地仲有脆卜卜嘅酥皮,口感豐富🫨😄芝士撻嘅口感就好滑,熱辣辣,暖在心頭嘅感覺☺️自家迷你老婆餅,平時我見到老婆餅都會有啲卻步,但係呢個老婆餅嘅味道真係啱啱好,個酥皮仲要好脆,外脆內軟嘅口感😌😌
麵包嘅種類幾豐富, 食早餐都食得開心過癮🫣

💚班蘭咖椰菠蘿包充滿新加坡嘅感覺,入面嘅斑斕醬好好味

另外我哋仲喺現場食咗🥚葡式蛋撻、🧀芝士撻
個葡撻係108層 新鮮焗出嚟,啲蛋漿甜甜地
仲有脆卜卜嘅酥皮,口感豐富🫨😄

芝士撻嘅口感就好滑,熱辣辣,暖在心頭嘅感覺☺️

2023-11-05 42 瀏覽
#麵包控 又嚟咗呢間新加坡🇸🇬過江龍麵包店, 今次喺度order咗一個生日蛋糕慶祝家姐生日🎂, 順便買咗幾個麵包做早餐!麵包款式相當多, 最平$5有交易, 價錢好親民, 性價比高🤩!🎂士多啤梨忌廉蛋糕蛋糕分成上下層, 有兩個顏色🤍🩷, 賣相唔錯呢!香滑嘅鮮忌廉配上新鮮士多啤梨🍓, 海綿蛋糕鬆軟濕潤, 🍰裏面夾雜住酸酸甜甜嘅草莓, 充滿莓香🍞爆漿朱古力包 - 麵包口感鬆軟富彈性, 有澎湃嘅朱古力醬湧出, 朱古力味濃郁, 又唔會太甜膩🍞迷你老婆餅 - 每日新鮮出爐, 外皮細薄酥軟, 裏面包裹住經典冬瓜蓉內餡, 入口溫熱酥香🍞推介👍🏻迷你香芋包一包有5個, 迷你包包好鬆軟, 充滿芋香, 裏面有啖啖芋泥, 口感微甜綿密💜🍞大大個提子包 - 真係好大個啊!裏面嘅提子乾份量都算多, 香甜提子乾配上軟熟嘅麵包, 簡單又好食

🎂士多啤梨忌廉蛋糕

🍞推介👍🏻迷你香芋包