新加坡麵包達人麵包店🥖 店內麵包款式新穎多樣化,而且選料都用日本麵粉同新加坡直送餡料,麵包質感鬆軟、味道香濃😋! 每日新鮮出爐super yummy😋🥐原味大牛角包,外皮酥脆入面濕潤柔軟層次分明堅好味,仲要係11蚊一個大大個勁抵食👍👍108層酥皮葡撻, 108層真係好酥脆㗎👍👍又唔油質地真係勁好👍👍係勁好味㗎8蚊一個勁抵呀💯💯🧀招牌芝士撻,用曲奇撻皮整🍪芝士醬勁豐富又creamy😻如要係8蚊個真係抵食呀!雪凍食同熱食都一樣咁好味❤️迷你老婆餅,外皮好脆又唔會鬆散食到週圍都係👍👍裏面個餡料好厚㗎唔太甜超級好味😋仲係12蚊三個勁抵👍👍👍四重芝士大飽26蚊有六個,你睇上面啲芝士真係勁多,個包軟淋淋勁香芝士味,呢個一定要試好👍👍搶手呀😅好快就冇曬喇🤣🤣迷你冬甩2個都係12蚊咋,仲要係勁好味,🍓士多啤梨味係兒時味道,🍫朱古力味香甜,係好近期熱愛❤️而家呢間麵包舖分店好多㗎👍👍裏面麵包款式又好齊全💯仲好大個添😁近期我嘅至愛嚟㗎😋Baker Talent深水埗協興大廈

Baker Talent
深水埗協興大廈