2023-12-27 48 瀏覽
聖誕節長假期🎄之之又四周圍搵隱世美食啦🤤今次去咗長沙灣麗閣邨嘅烘焙店🏘️🥐🥯🍞新加坡麵包達人 @bakertalenthk 呢度有好多特色包包🥐🥯🥖🥨我揀咗爆漿朱古力🍫比daddy👨🏻咖椰菠蘿包🍍比mami 👸🏻婆婆最鍾意呢度嘅招牌D24榴蓮菠蘿包🥯我自己就梗係每樣都咬一啖啦😆😆😆下次要試埋招牌葡撻、四重芝士大包、咖椰杏仁大包、自家秘製爆谷同冷泡茶⋯⋯數唔哂吖🙈🏘️🥐🥯🍞Baker Talent📍長沙灣東京街12號麗閣商場地下3號舖 (長沙灣地鐵站A1出口一出就係)仲有其他分店架‼️@bakertalenthk @kola_pr #麵包控 #蛋撻控 #kol #早餐的日常 #下午茶 #奶茶控 #baker #talent #輕食 #香港美食 #yummy #新加坡 #為何深宵總是餓 #HK #sumchibb #hazel #hkkids #hkkidsmodel #parenting #blogger #mamablogger #foodie #香港bb #親子好去處 #好物介紹 #育兒日記
聖誕節長假期🎄
之之又四周圍搵隱世美食啦🤤