2024-01-18 254 瀏覽
和Neil 都是天水圍之友,下班收工後,一起到元朗食晚飯。元朗逸之燒有日式刺身壽司,串燒和炒飯湯麵。我們食完再加甜品,滿足的一餐為今天畫上句號。人均消費$290左右。三文魚手卷劍魚手卷帶子手卷手卷大小適中,魚生新鮮,略沾豉油和芥茉已經好味。外邊的紫菜脆脆的,口感不錯。吉列蝦芝士反卷一客有六件,體型不算大,一口一件差不多。每口都食到脆口的吉列蝦,另外芝士蓋在上面,外觀美,而且芝味濃,作為芝士控的我,對吉列蝦芝士反卷很喜歡,哈哈,夾完一件,又夾一件。蟹籽沙律由青瓜絲,蟹柳絲,蟹籽和沙律醬組成的沙律,是小時候的回憶,小時候媽媽弄沙律給我們吃,都是切到青瓜絲幼小的,再加一大堆蟹柳絲和蟹籽。這餐廳令我回想起小時候的味道。牛油粟米外邊有豐富的牛油味,用鼻子一聞都聞到好香的牛油香氣。粟米粒粒飽滿,口感好。椰子雪芭用椰子殼裝着椰子雪芭,賣相吸引,椰子雪芭很幼滑,口感像雪糕。菠蘿雪芭同樣用一整個菠蘿裝着菠蘿雪芭,所以外觀很美。菠蘿雪芭的口感像冰沙似的,微酸但清甜,很解渴。燒菠蘿串清甜可口。汁燒豚肉蘆筍串鹽燒豚肉白菇串汁燒豚肉金菇芝士串燒得乾身,略有醬汁,已經好好味。汁燒豚肉蘆筍串我最喜歡,蘆筍還保留着爽

三文魚手卷

燒菠蘿串
清甜可口。

鹽燒豚肉白菇串
汁燒豚肉金菇芝士串
燒得乾身,略有醬汁,已經好好味。汁燒豚肉蘆筍串我最喜歡,蘆筍還保留着爽脆的口感。

炸沖繩芝麻雞翼
熱騰騰,香氣撲鼻。雞皮已經燒到薄如紙,肉質嫩滑好味。
2024-01-15
2024-02-03 61 瀏覽
喂各位!記唔記得我之前去嗰間串燒店食得好開心?呢次我又去啦,依然係滿意到爆炸!首先,佢哋嗰個蟹籽沙律真係岩晒我口味,青瓜絲爽口到不得了,再加上啲蟹籽彈彈哋,係咁嘅靚日子入面食一份清新沙律,吓,真係開心到散花!串燒部分,多謝曬老天爺給我咁多選擇!汁燒月見免治雞肉棒,係咁juicy,簡直係人間美味。豚肉金菇芝士串嘅芝士味,真係夠晒香濃又唔覺得膩。黑椒豬頸肉串,哥哥!烤得啱啱好,啖啖肉,真係夠晒滿足。啱啱提到嘅煙肉露筍串又點算?彈牙嘅露筍包喺煙肉入面,入口即溶,邊吃邊流心水。再嚟個安格斯牛小排壽喜燒鍋,個湯底唔甜得膩,燒牛肉都咁嫩滑,流心蛋係咁滑,攪一攪,嘩,個世界都變得柔軟咗。講開烏冬我又唔可以唔提,佢哋做嘅烏冬絕對係一絕,Q彈得嚟又有咀嚼感,湯底清新得嚟又唔會搶嗮當日串燒嘅風頭。吉列紫薯粟餅,炸到金黃香脆,紫薯餡軟綿綿嘅咬口同栗子碎粒嘅香甜味道,perfect收尾!今晚渣車,唔夠車位, 不過為咗呢件食,我又點會介意呢?推薦大家嚟呢度試吓,絕對唔會令人失望!🍢🍠🥩

2024-01-18 73 瀏覽
入咗呢間日式餐廳,第一樣打入我目標嘅就係鹽燒豬頸肉車厘茄串,肉肉啖啖肥美,車厘茄啲酸甜味道啱哂口,正!吉列蝦芝士飯卷外脆內滑,一啖咬落去足晒驚喜,蝦仁同芝士簡直係天生一對,絲滑得嚟口感又豐富。轉個頭試下鹽燒豚肉鵪鶉蛋串,豚肉靚仔彈牙,鵪鶉蛋淋咗豚肉汁,咬落去一個字 – 正!再黎啲安格斯牛肉大蔥串,每口都飽滿肉汁🤤,大蔥清甜完美平衡肉味,件件串燒都可以話係小小嘅美味爆炸💥。鰻魚串簡直鬼香,不過啲沖繩赤蝦勁過咗手,鹽燒得啱啱好,鮮美得滯。炸沖繩芝麻雞翼嗰個香脆,肉汁鎖咗住,食咗真係越食越喜歡。講到甜品,日本迷你番薯仔,香甜適中,瞓身辦公室諗返起都會自己嘴角上揚。最哂命個安格斯牛小排鍋,唔使講,肉質完美,隨便一焀就可以食到牛肉原汁原味,加埋湯底啲香濃,咁樣食佢真係冇得頂👍!今次食飯經驗咁正,有陣時真係諗住邊度搵咁多「食得嘅詩」?下次再來,我一定要叫多份嗰個日本番薯,一啖番薯,幸福感就爆棚啦!🎉

2024-01-15 61 瀏覽
琴晚入元朗搵朋友 🙂佢帶咗我嚟食呢間逸之燒既日本野🥰餐廳環境幾靚 🤩侍應服務態度好👍~三文魚刺身🥰👍非常新鮮🥰入口即溶🥳🥳諗返起都流晒口水🤭~炸軟殼蟹手卷🤪軟殼蟹香脆可口😜外脆內軟👍非常大份🤭飽肚之選🤩~壽喜燒牛肉鍋🥰牛肉有香濃肉味🤩份量仲要唔少🥳加埋隻雞蛋撈飯真係完美配搭🤣😋👍~鵝肝多士☺️鵝肝入口即溶😗多士非常香脆😄有機會入嚟元朗一定會再嚟食呀😆呢間嘢真心正👍

~三文魚刺身🥰👍

~鵝肝多士☺️

鵝肝入口即溶😗多士非常香脆😄

有機會入嚟元朗一定會再嚟食呀😆呢間嘢真心正👍
2023-12-21 75 瀏覽
芝士年糕,年糕的外層燒得酥脆,內裡則柔軟而有嚼勁,與芝士的結合更是絕配。每一口都散發出濃郁的芝士香氣,讓人回味無窮。土佐豆腐實在令人驚艷,豆腐的質地細膩滑嫩,入口即化,散發出濃郁的大豆香氣。它的獨特之處在於它的調味醬汁,帶有微微的酸味和淡淡的甜味,使整道菜更加爽口。汁燒豚肉蘆筍串,豚肉經過燒烤後,表面香脆多汁,內部卻保持著嫩滑的口感。蘆筍增添了清爽的口感和綠色的色彩鹽燒五花串,五花肉經過燒烤後,外表金黃酥脆,肉質鮮嫩多汁。鹽燒的調味讓肉味更加突出,帶來了一種濃郁的鹹香。大蔥五花串,五花肉和大蔥交替穿在串上,經過燒烤後,肉質鮮嫩多汁,大蔥則帶來了清新的口感。鹽燒牛脷串經過鹽燒烤後,肉質更加香嫩,並帶有燒烤的風味。鹽燒雞腎串煙韌可口。鹽燒雞軟骨吃起來酥脆可口。明太子雞翼濃郁和微辣的口感讓人愛不釋手。鹽燒雞翼外皮金黃酥脆,肉質鮮嫩多汁。鹽燒的調味使雞翼更加香濃。鮮菠蘿串,新鮮的菠蘿切成塊,串在燒烤竹籤上,經過燒烤後,菠蘿的甜味更加凸顯,同時帶來了一種微微的焦糖風味。冬菇串濃郁的菇香,燒烤的過程更使其釋放出豐富的香氣。汁燒茄子串,茄子切成塊,串在燒烤竹籤上,經過燒烤後,茄子的質地柔軟,表面燒烤

鹽燒五花串

大蔥五花串

鹽燒牛脷串經過鹽燒烤後,肉質更加香嫩,並帶有燒烤的風味。
鹽燒牛脷串

鹽燒雞腎串煙韌可口。
鹽燒雞腎串

鹽燒雞軟骨吃起來酥脆可口。
鹽燒雞軟骨

明太子雞翼濃郁和微辣的口感讓人愛不釋手。

鹽燒雞翼

鮮菠蘿串

冬菇串濃郁的菇香,燒烤的過程更使其釋放出豐富的香氣。
冬菇串

汁燒茄子串,茄子切成塊,串在燒烤竹籤上,經過燒烤後,茄子的質地柔軟,表面燒烤得香脆,內部保持著濃郁的茄子香氣。汁燒的醬汁讓整道菜更加美味,帶來了一種甜中帶酸的風味。
汁燒茄子串

燒飯團,飯團會經過燒烤,使其外層變得香脆,內部保持著飯的軟糯口感。
燒飯團
冬菇串
汁燒茄子串
燒飯團
2023-12-06 60 瀏覽
好耐冇食日本野,同朋友仔樣樣都想食,上網搵左呢間逸之燒,可以滿足晒又樣樣都想食既慾望。首先黎個三文魚壽司,鰻魚壽司,油甘魚壽司,飽滿既魚生包好成舊飯,魚生新鮮,食落魚油好美味。吉列南瓜餅,超鬆脆既外面,裡面甜甜南瓜蓉,正!芝士啡菇,大啡菇厚肉多汁,上面係濃厚烤芝士。芝士年糕,外面煎到金黃,中層煙煙韌韌,個心就係軟綿綿芝士。汁燒黑椒安格斯牛肉串,汁燒免治雞肉棒,汁燒鰻魚串,鵪鶉蛋串,燒廣島蠔,叫左啲串燒,每串都有自己獨有味道,廣島蠔燒完依然肥美多蠔汁。免治雞肉棒就嫩肉有口感。和風炒雜菜,又炸物又串燒,整個菜平衡下。安格斯牛小扒壽喜燒,牛肉好靚仔,新鮮又紅潤,而且有牛味,成個鍋都咸甜適中,所以加左個白飯送飯,哈!

吉列南瓜餅,超鬆脆既外面,裡面甜甜南瓜蓉,正!

芝士啡菇,大啡菇厚肉多汁,上面係濃厚烤芝士。
芝士年糕,外面煎到金黃,中層煙煙韌韌,個心就係軟綿綿芝士。

和風炒雜菜,又炸物又串燒,整個菜平衡下。

2023-12-02 43 瀏覽
元朗逸之燒九週年優惠今晚收工見到佢地晚市做85折,又去試下佢地串燒小食先文甲魷魚海膽刺身 $88文甲魷魚本身魷魚味道比較清淡,加埋海膽於其中味道非常鮮甜!作為開胃菜一流赤貝壽司 $68 汁燒魷魚筒 $88 日式照燒汁燒制而成, 味道香濃, 帶有些少甜味鮮味十足,魷魚鬚燒得香脆,魷魚體型肉厚北海道燒帶子$48*2北海道燒帶子大大粒夠厚肉,夠新鮮每一啖都食到鮮味,另外醬汁都好惹味燒廣島蠔 $38、鹽燒豚肉荔枝串 $26、汁燒免治雞肉棒$30、鹽燒牛脷$40串燒質素都唔錯,燒廣島蠔粒粒飽滿,外層少少香脆,最鐘意豚肉荔枝串採用黑豚肉卷住荔枝肉去燒,一咬落去荔枝爆汁❤️📍逸之燒元朗鳳攸南街9號好順利大廈2座商場地下57號舖
元朗逸之燒九週年優惠

北海道燒帶子$48*2

📍逸之燒
元朗鳳攸南街9號好順利大廈2座商場地下57號舖
2023-11-09 73 瀏覽
走著走著看到一家新開的日式居酒屋, 木系裝潢看著很不錯, 試試! 牛油果軟殼蟹沙律 ~ 大大隻軟殼蟹炸得金黃香脆, 牛油果軟滑, 沙律菜新鮮, 喜歡沒有多餘的醬汁, 還有脆脆的蟹籽, 口感十分豐富! 火炙左口魚裙邊壽司 ~ 我最愛的壽司, 油香四溢! 赤貝壽司 ~ 新鮮爽甜, 份量很多呢! 池魚皇壽司 ~ 肉質鮮嫩肥美, 魚油甘香! 吉列蝦芝士反卷 ~ 爽口彈牙的蝦,. 外層炸得香脆, 配以反卷、焦香芝士及沙律醬, 口感豐富! 鹽燒牛脷串 ~ 厚切, 肉質嫩滑, 我的愛! 鹽燒五花串 ~ 串燒中不可缺的, 肥瘦相間, 油脂甘香! 鹽燒豬頸肉車厘茄串 ~ 車厘茄中和了豬頸肉的油膩感, 絶配! 鹽燒豚肉菠蘿串 ~ 創新的配搭, 一般是配荔枝吧! 酸酸甜甜的菠蘿, 以豚肉包裹再燒, 口感絕佳! 燒廣島蠔 ~ 肥美沒有腥味, 讚! 燒三文魚頭 ~ 燒至焦香, 魚肉嫩滑, 沒有雪藏味及魚腥味, 皮燒得很香脆!

火炙左口魚裙邊壽司 ~ 我最愛的壽司, 油香四溢!

赤貝壽司 ~ 新鮮爽甜, 份量很多呢!

池魚皇壽司 ~ 肉質鮮嫩肥美, 魚油甘香!

鹽燒牛脷串 ~ 厚切, 肉質嫩滑, 我的愛!
鹽燒五花串 ~ 串燒中不可缺的, 肥瘦相間, 油脂甘香!

燒廣島蠔 ~ 肥美沒有腥味, 讚!

2023-11-05 76 瀏覽
不嬲都好鍾意食串燒,今次發現元朗有一間串燒好似幾好食,就去試吓。餐廳環境都幾有日式風味。💗😋汁燒魷魚筒$128魷魚筒好大隻,燒汁都好夠多,燒得啱啱好,有微微嘅焦香味,魷魚口感彈牙,紅燒汁嘅味道非常之配合,幾好味💗😋蒲燒鰻魚$98鰻魚上碟仲係熱辣辣,都唔算細條,配上燒汁幾好味,如果加個白飯就一流,好開胃💗😋鹽燒雞翼$35鹽燒雞翼簡簡單單,但係燒得幾香,唔會話太濃味,鍾意食雞翼嘅朋友啱晒💗😋鹽燒多春魚$36多春魚都燒得幾好,火候幾夠, 魚尾燒得夠乾夠香💗😋燒鱈魚片(送小食)如果有follow佢社交平台就可以送小食,梗係follow啦,抵食

💗😋汁燒魷魚筒$128

💗😋蒲燒鰻魚$98

💗😋鹽燒雞翼$35

💗😋鹽燒多春魚$36
多春魚都燒得幾好,火候幾夠, 魚尾燒得夠乾夠香

💗😋燒鱈魚片(送小食)

約咗元朗朋友仔去食日本嘢今次呢間逸之燒都可以一寫環境幾好 清靜啱飲下清酒🍶傾下密計食咗啱少嘢 串串都燒得幾好😍雖然我對居酒屋嘅嘢唔太喜好但朋友話佢覺得呢間嘢樣樣幾好味🤭我哋食咗⋯和牛壽喜燒 推!推!推!燒鵝肝壽司👍🏻👍🏻👍🏻❤️串燒豬頸肉串燒大蔥薄牛肉串燒牛舌串燒雞軟骨串燒雞中翼串燒鰻魚串燒粟米係咪好豐富呢🤭你仲等咩快啲約埋親朋密友去試下啦🥢🍶見到好多人寫隱世居酒屋我覺得佢嘅地點都唔算難搵嘅只係需要上網搜尋下先會知道有呢間日式嘢😜
約咗元朗朋友仔去食日本嘢
今次呢間逸之燒都可以一寫
環境幾好 清靜啱飲下清酒🍶傾下密計

食咗啱少嘢 串串都燒得幾好😍
雖然我對居酒屋嘅嘢唔太喜好
但朋友話佢覺得呢間嘢樣樣幾好味🤭
我哋食咗⋯
和牛壽喜燒 推!推!推!
燒鵝肝壽司👍🏻👍🏻👍🏻❤️

• 安格斯牛小排壽喜燒
  • 燒鵝肝多士
  • 雞泡魚乾
2023-10-24 46 瀏覽
牛小扒壽喜燒佢面頭上有6塊牛左右,另外有金菇同娃娃菜。而壽喜燒湯底,鹹甜適中。另外加咗個稻庭烏冬,成個好似求籤筒咁,好特別。牛小扒份量就唔係太多,但係味道都唔錯。鱈魚片新鮮燒出嚟好脆,鱈魚味都好濃夾埋美乃滋醬,十分香口,令到我係咁食,食唔停口!鵝肝壽司鵝肝壽司佢幾大件,剩返鵝肝都差啲跌出黎。鵝肝食入口油脂感好飽滿,成口都有好滿足既感覺,真係值得一試!燒物今次都叫咗大量燒物,有安格斯牛蔥卷,鰻魚,雞翼,雞軟骨同牛舌。佢燒物既水準幾好,另外有黑椒豬頸肉,佢豬頸肉又厚又彈牙,都果算係廚師推介一種。環境最後佢環境清幽,入邊裝修都好日式,亦都有唔同嘅清酒可以飲。今日我哋坐卡位,下次可以試吓坐吧枱,我諗會有別有一番風味。
牛小扒壽喜燒

鱈魚片

鵝肝壽司

燒物

2023-10-24 36 瀏覽
偶發性工作忙碌😵老公接我果陣見我負能量爆登🪫當機立斷車我入元朗食串燒,成功安然渡過當日😆呢間真心正,食咗一兩碟已經開心返,推介😍🎁Follow IG仲有小食送🎁燒鱈魚乾好香脆👍🏻.🍢明太子翠玉瓜串翠玉瓜好嫩身,上面鋪滿明太子,鮮味十足💯.🍢鹽燒豬頸肉車厘茄串豬頸肉好入味,口感嫩滑,配車厘茄食好fresh👍🏻.🍢煙肉露筍串煙肉鹹香十足,露筍爽脆多汁,燒完都冇抽乾水份👏🏻.🍣甜蝦壽司🍣鵝肝壽司 🍣火炙三文魚壽司🍣雙重本鮪(吞拿魚)反卷甜蝦幾大隻,吞拿魚同埋三文魚都鮮甜😋至於火炙壽司則更香口,鵝肝果種齒頰留香嘅油香真係食過返尋味🤤🦪燒廣島蠔蠔肉好鮮甜,海水味重🌊🥩黑松露和牛炒飯熱辣辣嘅炒飯🔥和牛入口即融,牛味十足,加上足料的黑松露,增加了菇菌清香,咁好食,幾大碟都食得哂😆.🥥椰子雪葩最後以美味的甜品作結❤️ 以椰子殼裝住椰子雪葩🍨雪葩口感香軟幼滑,椰子味香濃甜美,正呀🤤

呢間真心正,食咗一兩碟已經開心返,推介😍

🎁Follow IG仲有小食送🎁燒鱈魚乾好香脆👍🏻

🍢明太子翠玉瓜串
翠玉瓜好嫩身,上面鋪滿明太子,鮮味十足💯
🍢鹽燒豬頸肉車厘茄串
豬頸肉好入味,口感嫩滑,配車厘茄食好fresh👍🏻

🍢煙肉露筍串
煙肉鹹香十足,露筍爽脆多汁,燒完都冇抽乾水份👏🏻

🍣甜蝦壽司
🍣鵝肝壽司
🍣火炙三文魚壽司
🍣雙重本鮪(吞拿魚)反卷
甜蝦幾大隻,吞拿魚同埋三文魚都鮮甜😋

🦪燒廣島蠔
蠔肉好鮮甜,海水味重🌊

🥩黑松露和牛炒飯

🥥椰子雪葩
2023-10-13 586 瀏覽
逸之燒佈置以木系為主調, 走和風簡約風, 配上柔和嘅燈光 , 小店洋溢日本居酒屋風情, 餐廳提供串燒、刺身、 炸物、壽司、 鍋物 ,一應俱全。最近還有特別著數優惠, 為慶祝餐廳開業九週年 , 凡惠顧全單可享用85折優惠 , 吸引不少街坊粉絲支持。燒鱈魚乾 鱈魚乾入口十分香脆, 佐酒最佳小食。 燒鵝肝壽司兩件 $88燒鵝肝,入口柔軟, 有綿化的口感, 充滿油香,又不會有油膩感 , 底下的 壽司飯, 吸收了鵝肝油的甘香, 別有一番滋味。豚肉荔枝串 $28 燒豚肉外皮燒到微微焦脆 ,香氣十足, 肥瘦適中, 肉質鮮味, 加上甜甜的荔枝肉, 口感一流, 佐酒最佳配搭。吉列芝士反卷 $58飯卷表面有半溶的芝士, 鮮味的蟹子,及唧滿酸甜沙律醬, 內裏包裹著脆卜卜的炸蝦,令飯卷口感豐富,滋味加倍提升。炸沖繩芝麻雞翼兩隻 $48剛剛炸起的芝麻雞翼, 香氣十足, 外皮炸至金黃香脆,雞肉嫩滑, 充滿肉汁, 加上香香的芝麻,越吃越想吃。銀雪魚西京燒 $98 雪白的銀雪魚, 魚皮燒至香脆, 帶微微焦香, 用筷子輕輕叉開魚肉,嫩滑柔潤,魚油充滿口腔, 沾上酸甜的沙律醬, 令魚肉鮮味提升。清酒煮沙白 $8

燒鱈魚乾
鱈魚乾入口十分香脆, 佐酒最佳小食。

燒鵝肝壽司兩件 $88

豚肉荔枝串 $28

吉列芝士反卷 $58

炸沖繩芝麻雞翼兩隻 $48

銀雪魚西京燒 $98

清酒煮沙白 $88
肥美挺身沙白 , 完全浸泡在清酒 中, 香氣十足, 蜆肉不但鮮味嫩滑, 帶淡淡酒香, 讓人喜歡。

美國肥牛湯稻庭烏冬 $72
深褐色的壽喜燒湯底,先喝一口湯,鮮甜美味,色澤嫩紅美國肥牛, 滑溜軟稔, 牛味突出, 跟配煙韌彈牙的烏冬, 十分掛汁 , 掛滿了湯底的精華, 特別滋味。

椰子雪葩 $58
椰子雪葩, 冰涼透心, 椰子味香濃,香甜幼滑, 冰涼透心。

2023-10-02 72 瀏覽
平時行過見到多人都冇入去試吓食,今次終於嚟到呢一間食,一入到餐廳門口職員很貼心地安排我們入座。野食價錢唔算貴!R5火炙三文魚丼$78:三文魚食得出係高級的三文魚,但個人覺得如果整個刺身會比較好,冇咁浪費左舊魚🥹但整體係好味的!R8 冷稻庭烏冬 $69:我自己好鍾意食烏冬,每次食烏冬都會食好多,呢個烏冬嘅份量就唔夠我一個人食,但味道係好食,同埋烏冬係好有咬口好正!J5沖繩網燒鮑魚4隻$168:個鮑魚上枱本身就已經熟,本來以為係即場自己燒,呢個有少少失望,但個鮑魚好有炭燒味!好煙韌夠曬咬口!C1汁燒免治雞棒肉$30:老實講呢個就會覺得有啲貴,個價錢唔算性價比高SU16 吉列蝦芝士反卷$58:普普通通,唔算好出色,同出面嘅差唔多DD16 木村富士山頂可樂$38:飲品就偏貴,但係出面未見過,幾特別DD17 木村完熟白桃梳打$38:呢個係好啱鍾意甜野的女仔飲! 我的大愛❤️

R5火炙三文魚丼$78:

R8 冷稻庭烏冬 $69:

J5沖繩網燒鮑魚4隻$168:

C1汁燒免治雞棒肉$30:
老實講呢個就會覺得有啲貴,個價錢唔算性價比高

SU16 吉列蝦芝士反卷$58:
普普通通,唔算好出色,同出面嘅差唔多

DD16 木村富士山頂可樂$38:
飲品就偏貴,但係出面未見過,幾特別

DD17 木村完熟白桃梳打$38:
呢個係好啱鍾意甜野的女仔飲! 我的大愛❤️

2023-09-19 87 瀏覽
~ 牛油果軟殼蟹沙律🥗前菜叫咗呢個廚師推介嘅開一開胃先🧑‍🍳,沙律同軟殼蟹份量都唔少🫢,而且加咗大量的沙律醬,可能多d人一齊share會好d😮‍💨。~ 燒鵝肝多士🍞通常都係食西餐先會有🤔,估唔到原來日本都興😲。濃郁嘅鵝肝配上多士一齊食,軟嫩加上香脆,口感夠晒豐富呀🤓。~ 三文魚腩刺身🍣細佬嘅最愛,夠厚身同肥美😎,不過自己一個人食晒就有d膩口😂。~ 炸軟殼蟹手卷~香蔥吞拿魚腩蓉手卷一人叫咗一個手卷黎試下😚。~汁燒黑椒安格斯牛肉串🐮食落去幾juicy唔韌,一人兩啖岩岩好😋。~安格斯牛小排壽喜燒🥩最後梗俾要叫翻個暖笠笠嘅壽喜燒䁔返個胃啦😚。另外仲驚唔夠飽加咗稻庭烏冬🍜,點知食完上面嗰啲都已經飽咗😂。~燒鱈魚片share同like佢地個社交平台就可以送架啦,脆卜卜配沙律醬唔知唔覺就會 食晒😂。
~ 牛油果軟殼蟹沙律🥗

~ 燒鵝肝多士🍞

~ 三文魚腩刺身🍣

~ 炸軟殼蟹手卷
~香蔥吞拿魚腩蓉手卷
一人叫咗一個手卷黎試下😚。

~汁燒黑椒安格斯牛肉串🐮
食落去幾juicy唔韌,一人兩啖岩岩好😋。

~安格斯牛小排壽喜燒🥩

~燒鱈魚片