2024-02-03 65 瀏覽
喂各位!記唔記得我之前去嗰間串燒店食得好開心?呢次我又去啦,依然係滿意到爆炸!首先,佢哋嗰個蟹籽沙律真係岩晒我口味,青瓜絲爽口到不得了,再加上啲蟹籽彈彈哋,係咁嘅靚日子入面食一份清新沙律,吓,真係開心到散花!串燒部分,多謝曬老天爺給我咁多選擇!汁燒月見免治雞肉棒,係咁juicy,簡直係人間美味。豚肉金菇芝士串嘅芝士味,真係夠晒香濃又唔覺得膩。黑椒豬頸肉串,哥哥!烤得啱啱好,啖啖肉,真係夠晒滿足。啱啱提到嘅煙肉露筍串又點算?彈牙嘅露筍包喺煙肉入面,入口即溶,邊吃邊流心水。再嚟個安格斯牛小排壽喜燒鍋,個湯底唔甜得膩,燒牛肉都咁嫩滑,流心蛋係咁滑,攪一攪,嘩,個世界都變得柔軟咗。講開烏冬我又唔可以唔提,佢哋做嘅烏冬絕對係一絕,Q彈得嚟又有咀嚼感,湯底清新得嚟又唔會搶嗮當日串燒嘅風頭。吉列紫薯粟餅,炸到金黃香脆,紫薯餡軟綿綿嘅咬口同栗子碎粒嘅香甜味道,perfect收尾!今晚渣車,唔夠車位, 不過為咗呢件食,我又點會介意呢?推薦大家嚟呢度試吓,絕對唔會令人失望!🍢🍠🥩