2023-11-13 1035 瀏覽
舖仔細細 約8-10個位,但一入門口就見到壽司吧枱,可以睇住師父成個製作過程 (順便偷望下其他人嗌左D乜,參考下😂)裝修唔係特別靚,都係木面為主,好有穩世小店既feel5個人黎食,安排左吧枱既左邊,岩岩好夠一排5個坐,右邊係可以坐2-3人,舖內仲有一張高枱都係坐2-3人,會有少少逼既感覺因為師父會直接將壽司放係面前既盤,所以就分開左2邊落單,2個+3個咁落單,係寫紙仔之後遞比師父,唔夠喉可以之後問師父拎返張紙黎加單不過記得一定要訂位預約,食緊途中都見到有好多人入嚟但係已經無位坐$8三文魚腩好好味,油香重不過黃金魷魚,個人覺得就偏咸,但魷魚新鮮既蟹籽沙律$25真係有驚喜,有別於平時食到既,因為師父會先將沙律醬, 青瓜, 蟹柳, 蟹籽 撈勻左之後再放一堆蟹籽上面,蟹籽好新鮮,全部脆卜卜$5三文魚 $13帶子 $8三文魚腩帶子冇得輸,好甜$6 玥屋蛋都係必食玉子燒上面會印有“玥屋”,打卡必備生蠔超大隻超新甜建議訂位時留定/早少少黎,因為隨時賣曬$7芥辣八瓜魚都係偏咸油金魚(無記錯的話應該係)仲有叫左鯖魚刺身講真第一次食秋刀魚刺身,幾特別,冇骨又唔腥,師父會排到🍃一塊葉既形狀,仲有一碟秘製醬汁
裝修唔係特別靚,都係木面為主,好有穩世小店既feel

$8三文魚腩好好味,油香重
不過黃金魷魚,個人覺得就偏咸,但魷魚新鮮既

蟹籽沙律$25

$5三文魚 $13帶子 $8三文魚腩
帶子冇得輸,好甜

$6 玥屋蛋都係必食
玉子燒上面會印有“玥屋”,打卡必備
生蠔超大隻超新甜
建議訂位時留定/早少少黎,因為隨時賣曬
$7芥辣八瓜魚都係偏咸

油金魚(無記錯的話應該係)
仲有叫左鯖魚刺身
講真第一次食秋刀魚刺身,幾特別,冇骨又唔腥,師父會排到🍃一塊葉既形狀,仲有一碟秘製醬汁,值得一試
不過個日由我坐低到埋單,3個師父都冇停過手,所以都冇乜機會可以同到師父傾計

2023-11-05
生日
  • 蟹籽沙律
  • 玥屋蛋
  • 三文魚腩壽司
  • 秋刀魚刺身
2023-09-22 960 瀏覽
今次為大家推介平民版既omakase ❤想食omakase好耐但一直都覺得好貴無機會試到今次比我發掘到平民版真係算係初嘗😋😋大家去前最好打電話book左先❗❗鋪頭座位只有7個位我係下午茶時段好彩所以walkin都有位入座後無耐都有人入黎佢地有book枱佢地壽司種類都有幾多仲有手卷 刺身 小食 前菜...由於我係選擇困難症 所以我簡左F餐 特上壽司定食 $115有11款壽司同一件油甘魚手卷😍😍(吞拿魚,白玉豚,三文魚腩,劍魚腩,油甘魚,帶子,赤貝,甘蝦,鰻魚,海膽,玉子)滿足哂我所有願望最重點係有海瞻呢個價無得輸師傳仲因為吞拿魚唔靚所以改左蔥吞拿魚腩鋪頭細細 有3位師傅 即叫即做 整完就會放係你面前同omakase 感覺好似😊😊啲魚腩好油香 勁正❤ 帶子都大大粒好鮮甜件件食落都好正燒三文魚奇脆卷$70 必點✨一條卷有6件外面係燒三文魚 入面包住脆脆一次過食到兩種唔同口感😋😋三文魚籽 $25 (2件起)同外面既好唔同食落硬爽 每粒都好似爆珠咁好驚喜😍😍另外 仲叫左自選魚生飯 $40起可以簡自己鐘意既魚生玥屋大角咀海景街44號地舖
今次為大家推介平民版既omakase ❤
想食omakase好耐但一直都覺得好貴無機會試到
今次比我發掘到平民版真係算係初嘗😋😋
大家去前最好打電話book左先❗❗
鋪頭座位只有7個位
我係下午茶時段好彩所以walkin都有位
入座後無耐都有人入黎佢地有book枱

佢地壽司種類都有幾多
仲有手卷 刺身 小食 前菜...
由於我係選擇困難症 所以我簡左
F餐 特上壽司定食 $115
有11款壽司同一件油甘魚手卷😍😍
(吞拿魚,白玉豚,三文魚腩,劍魚腩,油甘魚,
帶子,赤貝,甘蝦,鰻魚,海膽,玉子)
滿足哂我所有願望最重點係有海瞻

燒三文魚奇脆卷$70 必點✨
一條卷有6件
外面係燒三文魚 入面包住脆脆
一次過食到兩種唔同口感😋😋

三文魚籽 $25 (2件起)
同外面既好唔同
食落硬爽 每粒都好似爆珠咁
好驚喜😍😍

另外 仲叫左自選魚生飯 $40起
可以簡自己鐘意既魚生

玥屋
大角咀海景街44號地舖
2023-09-02 690 瀏覽
玥屋是名副其實的小店,目測最多只能容納9名食客,而吸引人的地就是價格實惠但質素不錯的壽司刺身。在狹小的餐廳裏,3個師傅在吧枱前工作,他們氣氛融洽。雖然他們和食客的距離十分近,但和我們的交流很小,印象中除了傳遞食物時必會說的「唔好意思」,便沒有其它任何溝通LOL。光顧了特上壽司定食和散叫了15件壽司,特上壽司定食包括了11件壽司和一件葱油甘魚手卷,散叫壽司中有不少和定食重覆。定食中最有驚喜的是白玉豚,軟滑肥美,朋友也認同呢。赤貝爽身彈牙,帶子都算鮮甜軟綿。但是葱油甘魚手卷的紫草一點也不爽脆,很難咬開,所以吃手卷吃得有點辛苦,也影響了手卷的口感和美味,是一大敗筆。定食價格只是$115,但整體質素算是不錯,overall感覺每件都是新鮮,不會將貨就價。散叫當中的墨魚、馬刀貝和象拔蚌,是定食中沒有的,價錢是每件$5-8。相當不錯呢,他們都是肉質緊緻爽彈,有咬口但不會過於煙韌。不過散叫的蔥吞拿魚腩和玻璃蝦有點普通,雖然價錢不貴,但沒有什麼令人回味之處。散叫的壽司每件是$5-20左右,質素和定食的一樣,新鮮不會「梅」。阿薯認為玥屋能夠成為大角咀其中一間令人難忘的餐廳,是因為它價錢不高,百餘元有十多

阿薯認為玥屋能夠成為大角咀其中一間令人難忘的餐廳,是因為它價錢不高,百餘元有十多件壽司。而且,小店嘗試走正宗風格,每件壽司小小的,在你面前即叫即做,最重要是魚生新鮮。

不過,它的質素不是會令你十分驚艷,驚喜的原因是質素遠比所付出的價錢高,相應的價錢在其它一般壽司店根本不會有這種質素。我會推薦給大角咀街坊和附近上班,另外如果你想瘋狂地吃壽司,又不想付太高價錢,玥屋也算是跨區的好選擇😜。

📜
🥢特上壽司定食($115)
包括11件壽司和一件葱油甘魚手卷
(壽司包括白玉豚、赤貝、帶子、吞拿魚、油甘魚、劍魚腩、三文魚腩、甘蝦、鰻魚、玉子、海膽)

🥢散叫15壽司($147)
壽司包括白玉豚、赤貝、帶子、油甘魚、劍魚腩、三文魚腩、玻璃蝦、鰻魚、玉子、墨魚、馬刀貝、象拔蚌、蔥吞拿魚腩、北寄貝)

*沒有加一服務費
2023-07-15 1019 瀏覽
12點正即刻打去book位,因為餐廳座位唔多,如果book唔到位午飯時間應該冇乜希望。12點準時嚟到入座,期間keep住有好多外賣單,喺區內好受歡迎,門口仲可以泊車。重口味人士應該好鍾意呢個,辣辣地好惹味,上面嘅脆脆有唔同口感,食落去好得意。呢一個中間同樣包住脆脆,面頭用三文魚包住,同樣係一次過食到兩種唔同嘅口感,不過食一件都足夠,食得多會有啲漏。國切三文魚飯份量十足,只要食材新鮮,其實都唔會出錯,可以一試。底下飯量十足,啲飯仲有調味撈埋漬物,可以解膩。呢個同一般玉子壽司唔一樣,特別在有兩層玉子中間夾住一層飯,鍾意食蛋朋友一定要叫。
辣吞拿魚腩脆卷

角切魚生飯

玥屋蛋

辣吞拿魚腩脆卷
角切魚生飯
玥屋蛋
2023-05-21 964 瀏覽
今次去咗一間隱世嘅小店,佢嘅壽司價格都比較親民,如果想對自己好啲,又咁多budget 都不妨可以嚟試吓呢間小店👍🏻✨三文魚脆脆卷-呢個係我最鍾意嘅壽司,佢係三文魚腩同一啲炸面整嘅卷物,佢嘅三文魚非常肥美,而且用火槍炙過,所以整體食落有三文魚嘅甘香,仲有一啲天婦羅卜卜脆嘅口感,層次非常豐富。✨白玉豚-唔係太多地方都有呢隻魚買,佢係一隻比較淡口嘅魚嚟,不過都有油脂嘅甘香,唔鍾意太重口味嘅朋友可以試吓。✨帶子-佢嘅帶子好大粒,食落非常之鮮甜,加上價錢都好親民,絕對係必食之選。✨甜蝦-甜蝦大隻得嚟,仲要非常彈牙鮮甜,所以最後每人都嗌咗多咗round嚟食!✨玥屋蛋-其實即係玉子燒壽司,佢係屬於甜口嘅玉子燒,有好香嘅蛋味,最重要係佢嘅賣相好靚,仲有玥屋嘅標誌,拎嚟打卡就一流啦!最緊要係師傅整完壽司會直接放喺你枱面個玻璃架上面,完全係平民版嘅Omakase!提提大家,佢係位於奥運站同大角咀之間,基本上喺奧運站行5分鐘就可以到么不過依間舖頭嘅位置唔大,得八個座位,所以大家如果想去嘅就記得要打電話去book位啦🤣❤️📍玥屋(大角咀)大角咀海景街44號地舖💵$250

📍玥屋(大角咀)
大角咀海景街44號地舖

💵$250
大角咀呢間壽司店岀名食物質素唔錯,性價比高,特登嚟試下。餐廳得8個位,想去之前記得先訂位。私心推介葱吞拿魚腩壽司同燒三文魚奇脆卷,大大舊好足料。燒三文魚奇脆卷面頭嘅三文魚好厚好肥美,三文魚包住啲脆脆幾特別🥰汁燒帶子係用紫菜包住,但係嚟到嗰陣紫菜已經冧咗,食落口感一般。而其他壽司都好新鮮,價錢又唔貴,最平$5就有交易,大家可以試下。Overall rating (5粒⭐️為滿分)味道:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️環境:⭐️⭐️⭐️性價比:⭐️⭐️⭐️⭐️✨想睇更多食評就記得follow - hk holiday diary

Overall rating (5粒⭐️為滿分)
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️
環境:⭐️⭐️⭐️
性價比:⭐️⭐️⭐️⭐️

2023-05-09 493 瀏覽
店員依然係西口西面, 不過依個係佢地特色,有時好想安慰下佢地😂 俾點士氣.不過食物質素真係高, 性價比之選!我散叫左10件壽司+1件火炙帆立貝, 入面包括2件三文魚子 + 1件海膽軍艦,先至講緊total HKD148.壽司上嘅刺身個size叫做正常啦, 最好味應該係帆立貝,我初頭以為壽司上, 點知係摺紫菜, 燒完 入口好香口.其他10件壽司味道就正常、新鮮,對得住依個價有餘, 特別鐘意三文魚子飯亦都唔會好酸! 合格!.店舖個size好細,建議兩個人黎食會比較好
店員依然係西口西面, 不過依個係佢地特色,
有時好想安慰下佢地😂 俾點士氣
不過食物質素真係高, 性價比之選!
我散叫左10件壽司+1件火炙帆立貝,
入面包括2件三文魚子 + 1件海膽軍艦,
先至講緊total HKD148
壽司上嘅刺身個size叫做正常啦,
最好味應該係帆立貝,
我初頭以為壽司上,
點知係摺紫菜,
燒完 入口好香口
其他10件壽司味道就正常、新鮮,
對得住依個價有餘,
特別鐘意三文魚子
飯亦都唔會好酸! 合格!
店舖個size好細,
建議兩個人黎食會比較好
2023-05-01
食物質素參差,沒有太多選擇,舖頭極細,衛生欠佳!!!!!!!雖然價錢便宜,但服務質素極差!!!!外賣壽司師傅對客人態度猶如仇人如果你喜歡俾錢買難受值得一試!!!
雖然價錢便宜,但服務質素極差!!!!
外賣壽司師傅對客人態度猶如仇人
如果你喜歡俾錢買難受
值得一試!!!
外賣自取
  • 差劣的服務態度
2023-03-28 473 瀏覽
#fatchubelly大角嘴玥屋 (大角咀)呢一間壽司店出名價值平而且食物質素唔錯但位置好少(只有8個)親身去到之後覺得期望過高🙁💥角切魚生飯 $60 (午市)第一次黎唔知食啲乜就叫咗角切魚生飯諗住乜都有啲魚生有三文魚,油金魚…但係魚生切得太細粒所以唔係好食得出魚生各自嘅味道🤨而飯比一般嘅酸少少🤏整體味道正常💥三文魚海膽飯 83(午市)朋友叫咗另一個丼飯三文魚肥美而且海膽鮮甜☺️唔會有苦味但係食到後期會有啲單調🥲而且份量唔係好多男仔食未必夠飽💥三文魚壽司 $7 💥三文魚腩壽司 $11💥甜蝦壽司 $17💥蔥吞拿魚腩壽司 $15壽司價錢唔貴但係質素一般最主要壽司飯暖暖哋😭配搭上凍嘅魚生有啲奇怪⚠️整體價錢唔係好貴但係店員態度有待改善而且食物質素冇想像中咁佢好相似價錢會揀翻壽司郎😝
#fatchubelly大角嘴

玥屋 (大角咀)

呢一間壽司店出名價值平
而且食物質素唔錯
但位置好少(只有8個)
親身去到之後覺得期望過高🙁

💥角切魚生飯 $60 (午市)

第一次黎唔知食啲乜就叫咗角切魚生飯
諗住乜都有啲
魚生有三文魚,油金魚…
但係魚生切得太細粒
所以唔係好食得出魚生各自嘅味道🤨
而飯比一般嘅酸少少🤏
整體味道正常

💥三文魚海膽飯 83(午市)

朋友叫咗另一個丼飯

但係店員態度有待改善
而且食物質素冇想像中咁佢好
相似價錢會揀翻壽司郎😝
2023-03-27 251 瀏覽
大角嘴必試隱細小店店舖比較細,只坐到大約10個人,一定要book定位。去咗幾次終於book到位。壽司好平但好足料好新鮮好好食,性價比高。2個人食咗200蚊都食到好飽。呢間舖特別之處係師父會直接將壽司放落你眼前個架上面,別有一番風味 特別推介 葱油吞拿魚腩壽司好大舊好好食 同 燒三文魚奇脆卷 一共6件 三文魚包住啲脆脆好好食好得意。其他壽司中規中矩,軍艦好足料。呢間小店絕對唔輸比大型連鎖店,而且好抵食,一定會再食。
大角嘴必試隱細小店

呢間小店絕對唔輸比大型連鎖店,而且好抵食,一定會再食。
2023-03-08 218 瀏覽
1️⃣辣呑拿魚腩脆脆卷 ($65/六件)必食推介✨佢係好特別既卷物!呑拿魚加左啲辣既調味料 保留到呑拿魚既鮮味之餘果種辣味又好惹味 食完一舊會忍唔住食令一舊!加上佢有啲天婦羅碎加埋啲醬 好有口感!好奇嘅係佢放咗一陣啲脆脆都唔會淋仲keep到😚 好少壽司舖會食到呢個配搭😍必食!必食!2️⃣燒三文魚奇脆卷 ($65/六件)呢個係試完辣呑拿魚脆脆卷之後,發覺好驚艷🤤所以叫既!比起辣吞拿魚脆脆卷 呢個就冇咁特別 但都好好食 因為佢入邊啲脆脆好有口感,上面層三文魚好肥美,中意食三文魚嘅你一定要試吓😛3️⃣壽司類 ($5蚊起)今次試左三文魚,墨魚,花之戀,油甘魚,鰻魚,辣三文魚,蔥油甘魚😝全部性價比都好高 而且好鮮甜🥳絕對唔會因為平而切細舊左😋全部都厚切😚絕對好食過大型連鎖店嘅壽司舖______________________________由於係小店‼️‼️得八個位所以一定要提早book定呀😗每個星期一都可以book果一個星期既台🤪如果唔book定就有機會摸門釘架啦😖

1️⃣辣呑拿魚腩脆脆卷 ($65/六件)

2️⃣燒三文魚奇脆卷 ($65/六件)

3️⃣壽司類 ($5蚊起)

2023-02-18 313 瀏覽
要數大角咀人喜愛嘅壽司店,玥屋一定榜上有名,皆因味道好之餘,性價比又高。如果平日放假,我都會去食佢哋個Set Lunch F再散嗌多幾件,加5蚊仲可以有埋飲品同前菜。佢個Set Lunch F有多款壽司,三文魚、吞拿魚、油甘魚、劍魚腩、白玉豚、蝦、赤貝、帶子、鰻魚、海膽同玥屋蛋各一,仲有一個手卷,平時係葱吞拿魚蓉手卷,今次變咗葱油甘魚手卷,唔太大食嘅人,基本上一定夠飽。但因為我好鍾意食壽司,所以通常都會嗌多3,4件,或加多客卷物,已經可以捧住個肚走。魚生一如既往咁新鮮,卷物紫菜保持脆口,百幾蚊就食飽飽。平時食晚市我會訂定枱,提早2日同老細講定想食咩魚,佢就會訂番嚟,唔想煩叫佢自己發辦亦得,5、600蚊就食到出面過千蚊嘅Omakase質素,去邊度搵吖!除咗坐得逼啲之外,其他嘢真係冇投訴。😋😋
Set Lunch F
三文魚腩、劍魚腩、葱油甘魚壽司
葱吞拿魚蓉卷物
2023-02-03
Set Lunch F
三文魚腩、劍魚腩、葱油甘魚壽司
葱吞拿魚蓉卷物
玥屋💚壽司:芝麻八爪魚x2 $5x2腐皮x2 $5x2玥屋蛋 $6黃金魷魚x2 $7x2三文魚x2 $7x2鰻魚 $9蔥吞拿魚腩 $15三文魚籽x2 $25x2卷物:燒三文魚奇脆卷(6件) $70刺身:玻璃蝦x4 $5x4八爪魚x2 $7x2馬刀貝 $7赤貝x2 $7x2象拔蚌 $7甜蝦x4 $8x4三文魚腩 $10帶子x2 $16x2前菜:味付螺肉 $20沙律:蟹籽沙律 $35炸物:芝麻雞翼(2件) $28人均消費: $207 (2人)-壽司:芝麻八爪魚🐙好大嚿 味道都唔錯🤤都比較多嗰啲汁 嗰啲汁都比較黏.腐皮味道還好 但唔夠甜不過個形狀好可愛 係三角形😝.玥屋蛋🍳味道還好啦 有啲細舊🥺係玉子嘅朋友.黃金魷魚🦑都幾好食🤤啲魷魚都夠晒煙韌但唔知點解個底有少少鹹🤣·三文魚🍣還好啦雖然冇坊間嗰啲切得咁橫 大塊不過都好長同厚食得出佢嘅新鮮😋.鰻魚幾好食 唔會有骨😚.蔥吞拿魚腩🍣吞拿魚蓉都幾好份量都好多 同埋係好食🤤.三文魚籽三文魚籽超多 多到係咁跌🤣都幾好食 唔會有腥味😚食落去每下 都喺個口度爆汁💥·卷物:燒三文魚奇脆卷(6件)雖然係今餐最貴嘅嘢食但亦都係最好食🤤佢用咗反卷嘅形式入邊用紫菜包
玥屋💚
沙律:
蟹籽沙律 $35
炸物:
芝麻雞翼(2件) $28
人均消費: $207 (2人)
壽司

三文魚籽超多 多到係咁跌🤣
都幾好食 唔會有腥味😚
食落去每下 都喺個口度爆汁💥
卷物:

燒三文魚奇脆卷(6件)
雖然係今餐最貴嘅嘢食

都比較新鮮同爽口🤤

赤貝
食落去 我覺得有少少腥🤏🏽
(因為我本身對佢了解唔係太多
同埋我唔係好食得腥嘅嘢食👷🏽)

象拔蚌
好爽口新鮮
(🍊鍾意食
不過唔係我鍾意嘅味道🤣👷🏽)

甜蝦🦐

希望疫情快啲完結啦💛
大家都要身體健康💛
2023-01-10
2022-11-11 1358 瀏覽
小店位於一個唔起眼嘅地方,無認真睇,其實好易mias左佢。網上食評唔算多,但大讚佢刺身新鮮。由於座位唔多,食客都建議BOOK定枱。我自己無訂座,星期一晚上6點前到達,職員表示可以食到7點半。值得注意嘅係,小店除左迫之外,燈光亦偏暗,而且環境整潔程度一般,如果對呢方面有要求嘅人就唔建議嚟。當晚我同朋友兩個人嚟,唔係好餓,所以唔係點左好多野,埋單$382 無加一。我自己最推介:蔥吞拿魚腩軍艦 $15/件吞拿魚蓉比得好慷慨,而且唔腥,蔥味唔會好嗆,只係提味作用。三文魚籽軍艦 $25/件 (兩件起)係夾埋碟果陣唔小心跌左一粒,佢居然跌左落枱再彈番去我隻碟度🤣🤣就知幾新鮮!!三文魚籽爽脆、多汁。可以試:海膽軍艦 $27/件海膽個樣雖然麻麻地,但其實味道唔差,唔會有怪味。帶子壽司 $17/件普普通通,但勝在帶子鮮甜。燒三文魚奇脆卷 $70/6件性價比比下面果款吞拿魚脆卷高,呢款起碼可以見到同食到成塊三文魚。不過三文魚無魚油香,亦無火炙香,有點失望。奇脆部分係奇妙醬加脆米通,入口同時有脆米同軟飯兩種口感。辣舌拿魚腩脆卷 $70/6件吞拿魚蓉比例較少,存在感偏低,少少辣幾惹味,同三文魚一樣用脆米通。炸

我自己最推介:
蔥吞拿魚腩軍艦 $15/件
蔥吞拿魚腩軍艦

吞拿魚蓉比得好慷慨,而且唔腥,蔥味唔會好嗆,只係提味作用。

三文魚籽軍艦 $25/件 (兩件起)
三文魚籽軍艦

可以試:
海膽軍艦 $27/件
海膽軍艦

海膽個樣雖然麻麻地,但其實味道唔差,唔會有怪味。

帶子壽司 $17/件
帶子壽司

普普通通,但勝在帶子鮮甜。

燒三文魚奇脆卷 $70/6件

燒三文魚奇脆卷

奇脆部分係奇妙醬加脆米通,入口同時有脆米同軟飯兩種口感。

辣舌拿魚腩脆卷 $70/6件
辣舌拿魚腩脆卷

炸蝦卷 $55/6件
炸蝦卷

炸蝦唔大但好香,魚籽好新鮮、脆卜卜。

吞拿魚壽司 $10/件 赤貝壽司$8/件

無腥味,不過魚味好淡,而且有根。

汁燒帶子 $18/件
汁燒帶子

我本身以為係壽司,上枱先知原來係淨帶子。紫菜味蓋過帶子鮮甜,個人覺得上面個帶子壽司好味D🤔。

當晚有人嚟買外賣,只需等候幾個字,如果想試嘅朋友仔咁啱又無座位,可以考慮外賣。
2022-11-07
蔥吞拿魚腩軍艦
三文魚籽軍艦
帶子壽司
2022-10-17 741 瀏覽
去到大角咀真係有好多餐廳選擇🤩今次繼續跟朋友仔去搵食呢間日本餐廳店舖細細想堂食要早啲打電話去BOOK☎️我早一日打電話去BOOK第二日LUNCH都有位雖然店舖細細但都坐得舒服佢有SET好嘅餐俾你叫或者自選魚生飯、散叫壽司我就叫左自選魚生飯🍱有甘蝦、三文魚腩、油甘魚、蔥吞拿魚腩、海膽🐠全部都好食新鮮☺️☺️不過魚生得一塊同埋佢啲飯撈左黃瓜粒粒🥒如果唔太鍾意食黃瓜嘅要留意下啦整體都係親民價錢CP值高嘅餐廳👍🏻👍🏻👍🏻
去到大角咀真係有好多餐廳選擇🤩
今次繼續跟朋友仔去搵食
呢間日本餐廳店舖細細
想堂食要早啲打電話去BOOK☎️
我早一日打電話去BOOK第二日LUNCH都有位

雖然店舖細細但都坐得舒服
佢有SET好嘅餐俾你叫
或者自選魚生飯、散叫壽司
我就叫左自選魚生飯🍱
有甘蝦、三文魚腩、油甘魚、蔥吞拿魚腩、海膽🐠
全部都好食新鮮☺️☺️
不過魚生得一塊