2023-02-18 321 瀏覽
要數大角咀人喜愛嘅壽司店,玥屋一定榜上有名,皆因味道好之餘,性價比又高。如果平日放假,我都會去食佢哋個Set Lunch F再散嗌多幾件,加5蚊仲可以有埋飲品同前菜。佢個Set Lunch F有多款壽司,三文魚、吞拿魚、油甘魚、劍魚腩、白玉豚、蝦、赤貝、帶子、鰻魚、海膽同玥屋蛋各一,仲有一個手卷,平時係葱吞拿魚蓉手卷,今次變咗葱油甘魚手卷,唔太大食嘅人,基本上一定夠飽。但因為我好鍾意食壽司,所以通常都會嗌多3,4件,或加多客卷物,已經可以捧住個肚走。魚生一如既往咁新鮮,卷物紫菜保持脆口,百幾蚊就食飽飽。平時食晚市我會訂定枱,提早2日同老細講定想食咩魚,佢就會訂番嚟,唔想煩叫佢自己發辦亦得,5、600蚊就食到出面過千蚊嘅Omakase質素,去邊度搵吖!除咗坐得逼啲之外,其他嘢真係冇投訴。😋😋
Set Lunch F
三文魚腩、劍魚腩、葱油甘魚壽司