火鍋隨意門

Hotspot
餐廳: 火鍋隨意門
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2024-02-09 26 瀏覽
🍲打邊爐去🍲-天文台預測 農曆新年會有寒流 寒冷天氣最啱就係去打邊爐🥹-🐔花膠雞湯底我始終都係鍾情呢個滋補養顏嘅濃雞湯底 巨型花膠剪起有好多件 滾耐啲先食 入口軟綿綿😍 即席飲番碗滾燙花膠雞湯 清鮮好味-🥓蘋果木煙燻手切牛頸脊(細)煙燻味唔明顯不過牛切件肥瘦適中 牛味濃郁兼有油脂豐腴 蘸辣椒豉油食更正👍-🥟餃子拼盤擺盤有心思 圓柱形轉盤將唔同餡嘅餃子輪住咁轉喺面前 都幾過癮 蟹粉餃最好食 黑松露餃香氣夠有肉鮮 如果加啲芝士做餡就更好😋-🥗蔬菜拼盤蔬菜籃擺盤實在靚 種類又多 烚吓揀吓 唔經唔覺 健康蔬菜食咗唔少喎☺️-🎋竹蔗茅根水每日新鮮自家煲製 潤肺下火-📍火鍋隨意門銅鑼灣堅拿道西10號冠景樓1樓A室
🍲打邊爐去🍲
天文台預測 農曆新年會有寒流 寒冷天氣最啱就係去打邊爐🥹
🐔花膠雞湯底
即席飲番碗滾燙花膠雞湯 清鮮好味
🥓蘋果木煙燻手切牛頸脊(細)
🥟餃子拼盤
🥗蔬菜拼盤
🎋竹蔗茅根水
每日新鮮自家煲製 潤肺下火
📍火鍋隨意門
銅鑼灣堅拿道西10號冠景樓1樓A室
2024-02-08 27 瀏覽
今次係我第二次黎火鍋隨意門打邊爐 今次嘅體驗一樣咁好 店員好有禮貌 而且食物質素好高🥰🍀花膠雞湯鍋係食野之前 先飲返一兩不碗嘅濃雞湯先 雞湯好清甜 吾會覺得好油嘅感覺😋 花膠好厚身 所以要淥耐啲先食😉 雞件淥4-5分鐘左右就食得架啦 咁就可以食到軟嫩嘅口感😚🍀蘋果木煙燻手切牛頸脊淥10秒左右就可以食 入口有幾濃厚嘅煙燻香味🤩 口感嚼勁 牛肉味道香濃 點少少甜豉油更加入味😙🍀餃子拼盤黑松露餃入口已經好香濃 加埋啲蟹肉更加好食🤤 白松露餃較為清新 但同樣味道好夠濃☺️ 蟹肉餃嘅蟹肉味濃 咬到啲蟹肉絲好正😙 韭菜餃好新鮮 味道清爽😉 鮮蝦雲吞彈牙又入味 好滿足🥰🍀豐盛蔬菜拼盤有多款吾同嘅新鮮蔬菜🥬 放入清甜嘅雞湯底入面再食 好健康好養生嘅感覺🤭🍀鹹蛋黃魚皮新鮮熱辣辣整好 作為開胃小食一流😤🍀竹蔗茅根好清甜 吾會過甜 岩晒吾鐘意太甜嘅朋友囝😝

🍀花膠雞湯鍋

🍀蘋果木煙燻手切牛頸脊

🍀餃子拼盤

🍀豐盛蔬菜拼盤

🍀鹹蛋黃魚皮
新鮮熱辣辣整好 作為開胃小食一流😤

🍀竹蔗茅根
好清甜 吾會過甜 岩晒吾鐘意太甜嘅朋友囝😝
此火鍋店打造了日本、法國、土耳其及中國4個地方的主題餐區,各個餐區的牆紙、擺設都能展現各地風情,讓食客猶如置身異國,每個角落都是打卡熱點,隨時隨意都可約朋友來一趟「舌尖旅行」。ꗯ̤̮椰漿雞濃湯鍋🥘 ($308)由鮮椰肉打成漿,配以三黃雞及椰青水新鮮熬製,更要先用慢火煎香雞骨再熬製雞肉,令湯底的味道非常鮮甜。三黃雞於清朝屬皇室貢品,皮脆肉軟,雞味特別濃郁。ꪔ̤̮手切頂級安格斯牛肉(細)🥩 ($298)取自牛隻的前胸肋骨部分,肉質細嫩,牛味濃郁,而且油花分布均勻,入口充滿油香,質素甚高。ꗯ̤̮牛舌片👅 ($98)牛舌口感爽彈有嚼勁,肉汁豐富,份量十足有十多片,堆砌成花奔的形狀上碟,賣相美觀。ꪔ̤̮餃子拼盤🥟 (10粒) ($148)餃子5款包括黑松露蟹肉餃、蟹黃豚肉餃、韭菜豬肉餃、白松露野菌豬肉餃、足料鮮蝦雲吞,每款2顆,共有10顆,用上旋轉盤擺放,相當搶眼。餃子皮薄餡多,包裝得厚實足料,每顆都非常飽滿。ꗯ̤̮特盛蔬菜拼盤🥗 ($128)拼盤有多款不同的蔬菜,包括生菜、油麥菜、娃娃菜、黑木耳、蕃茄、蘿蔔、金菇等,所有最新鮮的蔬菜都盡收在一個大籃子內。ꪔ̤̮蜂蜜菊花烏龍茶🥃 ($78)球體的水壺很特別,足足有五至六

ꗯ̤̮椰漿雞濃湯鍋🥘 ($308)

ꪔ̤̮手切頂級安格斯牛肉(細)🥩 ($298)

ꗯ̤̮牛舌片👅 ($98)

ꪔ̤̮餃子拼盤🥟 (10粒) ($148)

ꗯ̤̮特盛蔬菜拼盤🥗 ($128)

ꪔ̤̮蜂蜜菊花烏龍茶🥃 ($78)
球體的水壺很特別,足足有五至六杯的分量,味道清熱解渴,吃火鍋必備。

ꗯ̤̮醬芥🫙 ($25/位)
調味料以九宮格盒子擺放,內有蔥、蒜蓉、炸蒜、芝麻、芫荽、辣椒等。

◦•◦♡.﹀﹀﹀.♡◦•◦♡.﹀﹀﹀.♡◦•◦♡.﹀﹀﹀.♡◦•◦

𖠿火鍋隨意門 @hotspot.cwb
𖤣𖤥銅鑼灣堅拿道西10號冠景樓1樓A室

味道 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡
服務 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡
環境 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡
價錢 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡
回頭率 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡

2024-02-06 17 瀏覽
餐廳: 火鍋隨意門 地址: 銅鑼灣堅拿道西10號冠景樓1樓A室~湯底—胡椒豬筒骨濃湯鍋其實有多種口味的湯底選擇,但朋友很喜愛胡椒味,呢一款就啱晒!湯底濃郁香濃,真材實料,有很多件大豬筒骨兼一些配料例如黑白胡椒、芫荽及粟米等,侍應生說原來上枱前已高溫蒸煮兩小時,所以帶有微妙的胡椒味道,非常開胃醒神👍~蘋果木煙燻手切牛頸脊(細)招牌菜之一,牛頸脊果然肥瘦均勻,牛味濃郁,切得不會太薄,所以有口感,難得又不會靭,所以廚師喺選料上應該花了一些功夫,讚😬~新鮮帶子新鮮及口感豐富,帶子鮮甜的味道是我最鍾意的,近排啲牙麻麻哋,唔可以食太多硬嘢,帶子就真係最佳嘅選擇🤣~餃子拼盤有黑松露豬肉餃、韭菜豬肉餃及蟹黃豚肉餃等,每款餃子都皮薄餡靚、鮮嫩多汁,感受到是新鮮製造的,非常美味😋~豐盛蔬菜拼盤包括油麥菜、娃娃菜、生菜、金針菇等,這些蔬菜新鮮爽口,食完肉類食啲蔬菜能均衡營養,係我哋每次嘅好選擇😁~蜂蜜菊花烏龍茶帶有微妙的菊花香氣,淡淡的花香和蜜糖的甜味,清新獨特,也可舒緩火鍋過後的口腔油膩感,還有助於消化,值得一試😛整體來說,這裏裝修雅緻,坐得舒適,食物質素高,感覺相當唔錯,過開嚟
餐廳: 火鍋隨意門
地址: 銅鑼灣堅拿道西10號冠景樓1樓A室

~湯底—胡椒豬筒骨濃湯鍋

~蘋果木煙燻手切牛頸脊(細)

~新鮮帶子

~餃子拼盤

~豐盛蔬菜拼盤

~蜂蜜菊花烏龍茶

整體來說,這裏裝修雅緻,坐得舒適,食物質素高,感覺相當唔錯,過開嚟銅鑼灣想打邊爐的話係一個不錯的選擇😃

餐廳充滿異國風情 有多盞土其燈 超岩打卡😍食物擺盤充滿奢華感 好有特色!▫️招牌花膠雞湯鍋 ($318)花膠雞湯鍋簡左半隻雞 份量都好多 使用三黃雞 肉質好滑 花膠大大片 剪完都可以食到10塊左右 打邊爐前店員會建議飲左湯先 湯超濃郁 啖啖都充滿骨膠原🥰▪️蘋果木煙燻手切牛頸脊(細)大約有10幾片 紋理均勻 牛頸脊脂肪感較少 食落肉質較實同嫩 牛香味濃▫️餃子拼盤 ($148)有蟹黃豚肉餃、鮮蝦雲吞、韭菜豬肉餃、黑松露蟹肉餃同白松露野菌豬肉餃 各2粒 粒粒都包到脹卜卜 超足料又新鮮▪️澳洲帶子片 ($98)都有8粒帶子片 食落好鮮甜😳😳▫️豐盛蔬菜拼盤 ($128)有娃娃菜、油麥菜、木耳、蕃茄、南瓜、金菇、蘿蔔同生菜 種類多多 蔬菜好新鮮好甜🥳▪️竹蔗茅根 ($78)成個地球儀咁放上竹蔗茅根 超打卡😳味道仲好清新 甜度適中

▫️招牌花膠雞湯鍋 ($318)

▪️蘋果木煙燻手切牛頸脊(細)

▫️餃子拼盤 ($148)

▪️澳洲帶子片 ($98)
都有8粒帶子片 食落好鮮甜😳😳

▫️豐盛蔬菜拼盤 ($128)

▪️竹蔗茅根 ($78)
成個地球儀咁放上竹蔗茅根 超打卡😳味道仲好清新 甜度適中

2024-02-01 41 瀏覽
火鍋隨意門 🌟整體: 打卡向嘅火鍋 所有材料都有decent 嘅 present 令到食物色香味俱全 每一個位置都好似分區咁 四個國家特色係同一間餐廳咁☆║.............║☆‼️ 蘋果木煙燻牛頸脊✅用蘋果木煙燻過肉 上枱時會有煙燻效果 幾吸晴✅ 質感柔軟細緻 肉味濃 唔加醬油都好OK‼️ 椰漿雞濃湯鍋 ✅ 新鮮椰子肉打成椰漿,椰子味非常香濃。不過又唔會太濃蓋過雞湯味✅ 三黃雞🐥 就出名雞味濃 嫩滑‼️ 餃子拼盤✅ 鳳尾鮮蝦餃 韭菜豬肉餃 蟹皇豚肉餃✅ 用旋轉盤嚟present 係幾eye catching✅ 餃皮薄 餡多‼️ 特盛蔬菜拼盤✅ 唐生菜 油麥菜 娃娃菜 白蘿蔔 新鮮粟米 金菇 南瓜片 ✅ 擺得靚靚仔仔 蔬菜新鮮‼️ 足料竹庶茅根✅ 用一個好似透明星球嘅container 可以裝到四五杯 📍銅鑼灣堅拿道西10號冠景樓1樓A室⏰ 12:00-0100☎️ 電話號碼 2178 0600📷 Fujifilm XE4 + 23mm F2📩喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵

火鍋隨意門

📍銅鑼灣堅拿道西10號冠景樓1樓A室

⏰ 12:00-0100

☎️ 電話號碼 2178 0600

📷 Fujifilm XE4 + 23mm F2

📩喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵
2024-01-29 46 瀏覽
想去呢間【火鍋隨意門】一段時間... 早幾日朋友提議去呢度打邊爐... 即刻一拍即合!🙌🤭就返朋友麻麻地食辣... 我哋order咗呢度嘅招牌火鍋湯底 ~ ✅花膠雞湯鍋(半隻)!   湯、花膠、雞分開上... 花膠大大塊又厚身... 雞可以分兩、三次放入去淥熟... 肉質好嫩滑!  我最like係個湯底... 好香濃... feel到啖啖精華... 建議大家未開始淥食物就先飲d湯暖吓胃、暖吓身!今次主角係✅蘋果木煙燻手切牛頸脊(細)... 油花分佈靚到一個點😍 牛味濃郁... 肉質鮮嫩... 諗起都回味無窮!🤤✅餃子拼盤 係一個驚喜... 用咗類似Merry-go-round嘅盛器display... 上枱時仲keep住轉... 搞到我地都即時充滿童真... 要影低打吓咭!🤪 有幾款餃子... 各有特色... 而我覺得最特別係黑松露豬肉餃!✅魚皮響鈴雙拼 超級香脆... 就咁食又得... 淥吓佢又得!打邊爐食咁多肉... 點都要淥d菜食吓... 唔知道揀咩菜... 咁就不如嚟個✅蔬菜拼盤啦😬  樣樣都有d... 唔使揀得咁辛苦!😆平時叫開 1 jar jar嘅飲品... 通常都係用直身

平時叫開 1 jar jar嘅飲品... 通常都係用直身嘅玻璃樽裝住... 但呢度就好得意... 用咗透明嘅地球儀嚟裝... 要飲就自己好似開水喉咁擰... 真係趣緻嘞!🤭 我地揀咗✅蜂蜜菊花烏龍茶 ... 清甜美味... 打邊爐下火就最啱喇!👍

2024-01-29 33 瀏覽
天氣凍凍,當然係去拾下拾下食火鍋,呢間餐火鍋隨意門好吸引,裝修設計好有特色,食物當然主打火鍋🫕 花膠雞湯窩😊今晚選擇了花膠雞湯窩連半隻雞,店員先將花膠放進雞湯窩,待湯煲熱後可以先享受雞湯,花膠片好大片,煮長一點時間更美味 享受完美味雞後可以食火鍋,雞肉慢煮幾分鐘就可以享用,肉質好嫩滑 手切頂級安格斯牛肉新鮮手切安格斯牛肉,雪花好均勻,肉質好有彈性及好香牛肉味😋 蟹籽鮮蝦丸🍢新鮮蝦丸又有蟹籽,係火鍋必食 餃子拼盤🥟餃子已經好可愛,好像音樂盒般轉動,有韮菜餃、雲吞及豬肉水餃等,足料又皮薄,味道當然好 特盛蔬菜拼盤🥬蔬菜拼盤好大盤,而且有各款菜類,包括金菇、唐生菜、紹菜、蘿蔔、紅蘿蔔、蕃茄等好豐富🥰蜂蜜菊花烏龍茶冰涼烏龍茶有蜂蜜菊花香味,解渴又下火👍

花膠雞湯窩😊

手切頂級安格斯牛肉
新鮮手切安格斯牛肉,雪花好均勻,肉質好有彈性及好香牛肉味😋

蟹籽鮮蝦丸🍢
新鮮蝦丸又有蟹籽,係火鍋必食

餃子拼盤🥟

特盛蔬菜拼盤🥬

蜂蜜菊花烏龍茶
冰涼烏龍茶有蜂蜜菊花香味,解渴又下火👍

2024-01-26 28 瀏覽
天氣咁凍,就梗係打邊爐,今次就去到火鍋隨意門,試咗佢哋嘅黑蒜卜卜蜆湯底,呢個湯底真係好特別,出面比較少有,有種日式嘅感覺,但又唔會好似拉麵湯底咁濃郁,卜卜蜆嘅份量都好多大概有20至30粒,清洗得都幾乾淨冇沙,食落幾鮮甜安格斯牛肉:脂肪位比較少,肉肥瘦勻稱,有好香嘅牛肉味餃子拼盤:有餃子、雲吞等等,最鍾意係一款有蟹肉嘅,皮薄餡多蔬菜拼盤:呢個拼盤真係好大份,有生菜、蘿蔔、白蘿蔔、蕃茄片等等,全部都好新鮮黃金雙拼:炸魚皮同埋響鈴,淋上鹹蛋黃醬汁,非常邪惡香脆蜂蜜菊花烏龍茶:菊花茶有助下火,甜味比較少

安格斯牛肉:脂肪位比較少,肉肥瘦勻稱,有好香嘅牛肉味
餃子拼盤:有餃子、雲吞等等,最鍾意係一款有蟹肉嘅,皮薄餡多
黃金雙拼:炸魚皮同埋響鈴,淋上鹹蛋黃醬汁,非常邪惡香脆
蜂蜜菊花烏龍茶:菊花茶有助下火,甜味比較少
包剪揼挑戰賽,贏一次即時全單減$200‼輸咗都即時全單減$50贏輸掌握在你手!1月份嚟隨意門,每2人入座即可挑戰一次,4人挑戰兩次‼贏嘅即時全單減$200,輸咗即時全單減$50🍲愈多人嚟挑戰,贏嘅機會愈大即刻約埋fd子一齊嚟挑戰喇🥳招牌花膠雞湯鍋$318花膠雞湯超級足料,有一整片花膠,店員會貼心幫你剪到鍋裏,雞肉份量好多,可以3~4人一起吃,雞肉嫩湯,再吸滿濃湯的精華好好吃,湯頭先喝個1~2碗才放配料,一開始的湯最鮮甜,一定要喝🥰🥰蘋果木煙燻手切牛頸脊(細)$298一上菜就有氣氛十足的乾冰煙霧,牛頸脊牛肉味濃,肉質鮮甜嫩滑,份量都蠻多的餃子拼盤$148分別有蟹黃豚肉餃、韭菜豬肉餃、黑松露蟹肉餃、鳳尾鮮蝦餃、足料鮮蝦雲吞,個人最愛鮮蝦雲吞,一整隻蝦包在裏面超爽口的豐盛蔬菜拼盤$128真的好大一盤菜,蔬菜配這個花膠雞湯會變得超級鮮甜爽口的,必叫蜂蜜菊花烏龍茶$78打卡必點,超精緻的,以一個地球儀容器裝飲品,喝這個健康又可以解膩

即刻約埋fd子一齊嚟挑戰喇🥳

餃子拼盤
招牌花膠雞湯鍋
豐盛蔬菜拼盤
2024-01-23 77 瀏覽
呢間位於銅鑼灣嘅火鍋店「火鍋隨意門」,一口氣打造左日本、法國、土耳其及中國四地的主題餐區。座位好闊落,坐得好舒服,整體環境舒適,好適合一班朋友來聚會,而店員服務態度好好,會主動問你有無咩需要❤️來到坐低睇個menu,火鍋配料選擇好多又豐富,包括刺身、海鮮、牛、雞、自家製餃子、小食等過百款選擇。店員都隨即遞上各式火鍋醬料及前菜👍花膠雞湯鍋 $318必食!火鍋店的招牌花膠雞湯鍋🐔,女士至愛❤️用上大量三黃雞每天新鮮熬製,除了雞味濃郁之外,花膠更含有大量骨膠原🤗 店員會將一大塊花膠剪開放入湯底,然後先喝湯,再放入三黃雞件到湯底,三黃雞皮脆肉軟,肉質滑溜溜🥰手切頂級安格斯牛肉 (細) $298安格斯牛🐮肉質香嫰,而且呈大理石紋既脂肪比例均勻,口感細緻。火鍋店取自牛隻的前胸肋骨部位,肉質結實且油脂豐富❤️餃子拼盤 (10粒) $148餃子拼盤共有10粒,包括黑松露蟹肉餃、蟹皇豚肉餃、韭菜豬肉餃、鮮蝦雲吞及白松露野菌豬肉餃,每款各兩粒,可以一口氣試盡5款皇牌口味。餃子全部都係每天人手包製,粒粒都皮薄飽滿,大細適中👍黑松露蟹肉餃以香濃黑松露、鮮甜蟹肉及豬肉製成;蟹皇豚肉餃蟹黃蟹味滿溢,豚肉餡鮮嫰;韭菜豬肉

店員都隨即遞上各式火鍋醬料及前菜👍
火鍋醬料及前菜

花膠雞湯鍋 $318
花膠雞湯鍋

手切頂級安格斯牛肉 (細) $298
手切頂級安格斯牛肉 (細)

餃子拼盤 (10粒) $148
餃子全部都係每天人手包製,粒粒都皮薄飽滿,大細適中👍黑松露蟹肉餃以香濃黑松露、鮮甜蟹肉及豬肉製成;蟹皇豚肉餃蟹黃蟹味滿溢,豚肉餡鮮嫰;韭菜豬肉餃用上半肥瘦豬肉,口感豐富多汁;鮮蝦雲吞鮮蝦爽口彈牙;白松露野菌豬肉餃咬落去果陣帶有松露味既肉汁。
餃子拼盤 (10粒)

鳳尾鮮蝦餃 (4粒) $78
鳳尾鮮蝦雲吞有原隻鮮蝦🦐係裏面,鮮蝦彈牙爽滑,餃子皮柔韌晶瑩,飽滿的餡料帶來豐富的口感。
鳳尾鮮蝦餃 (4粒)

特盛蔬菜拼盤 $128
雜菜拼盤🥬拼砌得像花盤咁色彩繽紛,包括有白蘿蔔、紅蘿蔔🥕、蕃茄🍅、金菇、娃娃菜、生菜等,份量好多!
特盛蔬菜拼盤

蜂蜜菊花烏龍茶 $78
菊花香好清新,烏龍茶味厚醇,再加入蜂蜜調和,清香獨特,淡雅輕甜。
2024-01-21
火鍋醬料及前菜
花膠雞湯鍋
手切頂級安格斯牛肉 (細)
餃子拼盤 (10粒)
鳳尾鮮蝦餃 (4粒)
特盛蔬菜拼盤
2024-01-21 43 瀏覽
打開叮噹隨意門………❤️「火鍋隨意門」❤️人人期望可達到,我的快樂比天高……咁早食晚餐,18:00前有68折,好抵食💕😘踏入步上樓梯第一件事就係開始打卡,入門口前更加要打卡,全個餐廳都係必然一定要打卡,好靚的環境,靚人靚景配美食🤣🤣🤣🤣🤣———————-1. 招牌花膠雞湯鍋:必吃招牌足料火鍋🍲,原隻花膠足料濃郁湯底,雞湯又鮮又甜,雞肉又滑又嫩口😋——————2. 蘋果木煙燻手切牛頸脊(細)入口即溶的感覺,嫩嫩的肉帶點蘋果木煙燻的味道,吃得特別又特式的新意———————3. 餃子拼盤:好有懷舊feel的一個雜錦餃子🥟鮮甜足料的蟹黃豚肉餃、韭菜豬肉餃、黑松露蟹肉餃、鳳尾鮮蝦餃、足料鮮蝦雲吞、粒粒足料好味道⋯⋯😋———————-4. 豐盛蔬菜拼盤:真係非常之豐盛的蔬菜🥕🥗🥒🥬———————-5. 脆肉鯇魚腩彈牙爽口😋—————-5. 菊花茶打邊爐飲涼茶就最夠配搭👍——————-靚靚環境.靚靚食物.必定要去打卡打卡😍其實開心簡單就在你身邊❤️⋯⋯食….拍…寫.. 已經成為我生活中的一部份鍾意食..鍾意拍…鍾意寫..留下美好回憶————
打開叮噹隨意門………❤️「火鍋隨意門」❤️
人人期望可達到,我的快樂比天高……
咁早食晚餐,18:00前有68折,好抵食💕😘
1. 招牌花膠雞湯鍋:

——————
2. 蘋果木煙燻手切牛頸脊(細)

———————

食….拍…寫.. 已經成為我生活中的一部份
鍾意食..鍾意拍…鍾意寫..留下美好回憶
————
2024-01-20 42 瀏覽
不知價格怎麼算的,三個人算2995,看菜單價格2100不到,自帶三瓶紅酒,不是免開瓶費的嗎?味道整體不錯,氛圍環境也OK。如果不考慮價格因素還會再去,有點莫名其妙的結算價格
2024-01-15 74 瀏覽
一行八人到達餐廳食物一般見到咁多好評就試下啦真心吾會再試吖坐入房 長期叫唔到侍應成日要行出去揾雖然有獨立房私隱度確實幾高真係冇咩特別 食其他好過八個人都覺得性價比低。
一行八人到達餐廳
食物一般
見到咁多好評就試下啦
真心吾會再試吖
坐入房 長期叫唔到侍應
成日要行出去揾
雖然有獨立房私隱度確實幾高
真係冇咩特別 食其他好過
八個人都覺得性價比低。
1K
2024-01-11 54 瀏覽
火鍋隨意門 - 異國風情火鍋今日介紹一間位於銅鑼灣嘅火鍋專門店,單點嘅形式,店內嘅裝潢非常特別,充斥着多國嘅元素,有中國、土耳其等等。椰漿雞濃湯鍋 $298非常香濃嘅椰漿加上椰子肉,配上超級滑嘅雞件,三黃雞特別滑溜,配上湯底非常清甜。蘋果木煙燻手切牛頸脊(細)$248牛頸脊肉質幼嫩,牛味濃,油脂亦豐富,手切厚度夠,啖啖肉有滿足感。新鮮脆魚鯇 $98餃子拼盤 $148一客有十隻,每款各兩款既餃子,隻隻都多汁飽滿,最地道既鮮蝦雲吞,最驚喜係蟹皇豚肉。豐盛蔬菜拼盤 $128多款新鮮蔬菜,一個價錢就可以食哂,唔洗心大心細蜂蜜菊花烏龍茶 $78清甜解渴的火鍋良伴。
火鍋隨意門 - 異國風情火鍋

椰漿雞濃湯鍋 $298

蘋果木煙燻手切牛頸脊(細)$248

新鮮脆魚鯇 $98

餃子拼盤 $148

豐盛蔬菜拼盤 $128
多款新鮮蔬菜,一個價錢就可以食哂,唔洗心大心細

蜂蜜菊花烏龍茶 $78
清甜解渴的火鍋良伴。