火鍋隨意門

Hotspot
餐廳: 火鍋隨意門
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2024-02-09 27 瀏覽
🍲打邊爐去🍲-天文台預測 農曆新年會有寒流 寒冷天氣最啱就係去打邊爐🥹-🐔花膠雞湯底我始終都係鍾情呢個滋補養顏嘅濃雞湯底 巨型花膠剪起有好多件 滾耐啲先食 入口軟綿綿😍 即席飲番碗滾燙花膠雞湯 清鮮好味-🥓蘋果木煙燻手切牛頸脊(細)煙燻味唔明顯不過牛切件肥瘦適中 牛味濃郁兼有油脂豐腴 蘸辣椒豉油食更正👍-🥟餃子拼盤擺盤有心思 圓柱形轉盤將唔同餡嘅餃子輪住咁轉喺面前 都幾過癮 蟹粉餃最好食 黑松露餃香氣夠有肉鮮 如果加啲芝士做餡就更好😋-🥗蔬菜拼盤蔬菜籃擺盤實在靚 種類又多 烚吓揀吓 唔經唔覺 健康蔬菜食咗唔少喎☺️-🎋竹蔗茅根水每日新鮮自家煲製 潤肺下火-📍火鍋隨意門銅鑼灣堅拿道西10號冠景樓1樓A室
🍲打邊爐去🍲
天文台預測 農曆新年會有寒流 寒冷天氣最啱就係去打邊爐🥹
🐔花膠雞湯底
即席飲番碗滾燙花膠雞湯 清鮮好味
🥓蘋果木煙燻手切牛頸脊(細)
🥟餃子拼盤
🥗蔬菜拼盤