2024-01-29 93 瀏覽
天氣凍除了火鍋外,吃任食放題都是一個可以取暖的好方法。在馬路遠處看見大個「滿屋」招牌,門口圍牆都比較日式化,有A-D款套餐,D為最多款式。門口姐姐熱情款代已經知道我們好想入去食飯🤣我們挑選A都已經足夠。驚喜就竟然這裏有榴槤可以吃😂 餐廳都有很多客人吃榴槤,所以有很香的榴槤味道😉而sashimi還有象拔蚌和我愛吃的希靈魚,還有大拖羅入口即溶新鮮爽口。天婦羅炸得合格脆口,薄薄的一層炸醬完全不會覺得肥膩。🍤椒鹽雞翼,非常好味😋對於超愛生蠔的我,一口氣都encore了幾隻,除了蒜蓉燒生蠔之外,還有泰式生蠔、蠔仔粥;大大隻鮑魚直頭yummy至極❤️這個價錢也相當合理,如果人多可以點menu C和D,因為食物款式相對較多。人少像我們點menu A也吃飽了!🥰

天婦羅炸得合格脆口,薄薄的一層炸醬完全不會覺得肥膩。🍤

椒鹽雞翼,非常好味😋

麵豉湯,蒜蓉燒生蠔,泰式鮑魚
泰式鮑魚
sashimi
燒海鰻
麵豉湯,蒜蓉燒生蠔,泰式鮑魚
泰式鮑魚
sashimi
燒海鰻
有同學介紹大埔呢間放題俾我,話啲嘢食幾特別同埋種類好多。我一入座就覺得座位私隱度好高!菜單都真係好多嘢食😍第一下就已經比「馬來西亞冷榴槤」同「馬來西亞烤榴槤」吸引住🥺我中意食冷榴槤多啲,肉質厚實呈金黃色,口感食落好軟滑,榴槤嘅「臭」超濃郁😍😍榴槤都係任食唔嬲的!🎣刺身三文魚肥美到傻!赤蝦、甜蝦、泰式生蝦都好新鮮,口感爽口彈牙,肉質有淡淡嘅甜味,一啲雪藏味都冇,放題嚟講呢刺身質素算係好高😳🍣壽司必食鵝肝壽司,細嫩肥美,油脂豐富、赤蝦壽司🦐,肉質晶瑩剔透,新鮮彈牙、魚子壽司、三文魚壽司,好creamy!鰻魚玉子燒有驚喜🤩🔥燒物-蒜蓉烤生蠔,生蠔冇海鮮嗰種腥腥嘅味道,反而有股鮮甜,食完滿口蒜鮮香味😜。-牛舌好爽口,但絕對唔會咬唔郁,幾重牛味!-燒菠蘿超多汁水,好甜😭食咗幾碟😂-燒魷魚,愛辣人士必吃🥵真係幾辣🇯🇵日式小食-免治雞肉串,個醬汁甜甜地幾好食,啖啖肉-蝦、南瓜天婦羅,炸粉好薄,亦唔似係擺咗好耐攤凍曬嗰啲仲有食咗避風塘炒海鮮,入面有至少五種海鮮,好惹野、炒硯、炒牛柳粒,今次只係食咗好少一部份,種類實在太豐富,下次會想試下其他手卷、壽司、熟食,見到餐單有榴槤壽司,下次留肚食!

🎣刺身

🍣壽司

🔥燒物
-牛舌好爽口,但絕對唔會咬唔郁,幾重牛味!
-燒菠蘿超多汁水,好甜😭食咗幾碟😂
-燒魷魚,愛辣人士必吃🥵真係幾辣

🇯🇵日式小食
-免治雞肉串,個醬汁甜甜地幾好食,啖啖肉
-蝦、南瓜天婦羅,炸粉好薄,亦唔似係擺咗好耐攤凍曬嗰啲

2024-01-24 113 瀏覽
滿屋日本料理 (大埔超級城) (大埔)大埔 放題 諗住食伏嘅心態過嚟 估唔到很有驚喜。基本刺身壽司天婦羅都有,有驚喜係佢其他食物。包括海鮮粥,避風塘炒海鮮 燒菠蘿 牛扒 任食榴槤 雞煲 羊架 花膠 燒蠔 仲有得食 movenpick 雪糕誠意十足,一d都唔hea,仲整得好好食添!因為呢期胃痛所以好少叫啲刺身,不過啲刺身都好新鮮,最鍾意係佢嘅熱食 。環境上好寬敞又乾淨,約埋三五知己一齊食野傾下計不錯選擇。服務態度都很好,上菜很快 有好多甜品同埋飲品選擇我哋個套餐係最低消費75品 $298 任食,最貴115品$588,有靚拖羅食架!下次要試下!地址 :大埔安邦路8&10號大埔超級城地下542-548號舖服務:7.9/10味
滿屋日本料理 (大埔超級城) (大埔)

大埔 放題
諗住食伏嘅心態過嚟 估唔到很有驚喜。
基本刺身壽司天婦羅都有,有驚喜係佢其他食物。
誠意十足,一d都唔hea,仲整得好好食添!

環境上好寬敞又乾淨,約埋三五知己一齊食野傾下計不錯選擇。
服務態度都很好,上菜很快
有好多甜品同埋飲品選擇

服務:7.9/10

2024-01-24 76 瀏覽
每月一放題好似miss咗一個月,呢日我得閒朋友又得閒,咁就約咗一齊食放題。天氣有少少凍,咁就嗌咗一窩海鮮粥暖個胃先,yummy ,有蝦,有魷魚,仲有啲淡菜😁暖肚之後,就係魚生大挑戰,三文魚,油甘魚,赤貝,北寄貝,象拔蚌,赤蝦,甜蝦,希靈魚,八爪魚,酒煮榮螺片,最驚喜係有泰式鮑魚刺身,呢個係另上嘅,因為個泰式sauce,酸酸甜甜好泰式,好惹味👍仲有任嗌嘅燒榴槤,凍榴槤,對於榴槤迷來講一定係好事,連我呢個不嬲唔食榴槤嘅都叫咗2轉🤭🤭而燒菠蘿就每次必叫,今次都唔例外,勁juice吖。“拖羅蓉魚子醬带子杯”亦嗌咗2次,好睇好食,除此之外,仲有海膽手卷,西京比目魚,蒲燒鰻魚,蒜蓉燒生蠔,御品鮑汁燴花膠,秋葵天婦羅,和虎蝦天婦羅,還有中式食品乳鴿和麻辣小龍蝦,實在very good。

我老公鐘意食榴槤,今日同佢黎開大埔超級城,呢間日式放題最近有埋榴槤任食🤩仲update 左新餐牌❤️中午放題價錢仲抵食D🤤即刻入去😂榴槤可以不停追加❤️有2款榴槤,每一塊都好大舊🫶🏻啖啖肉, 果肉好軟熟👍🏻日式放題唔少得就係食刺身🤩,大讚個挪威三文魚刺身👍🏻好厚身,而且夠肥美,好滑口👍🏻正 仲叫左北寄貝同赤貝,都好新鮮 仲有泰式原隻鮑魚🤤新餐牌仲加左D細份嘅小菜,有雞煲,炒䙺,連鐵板西冷牛扒都有🤩細細份真係好正👍🏻可以每一款都試下。 個西冷牛扒🥩上枱仲係熱辣辣ga 👍🏻串燒我就鐘意麻辣小魷魚同雞軟骨,好香好惹味👍🏻不停追加😂場內仲有冷熱盤,甜品糖果,飲品雪糕都係俾放題客人任食🤩中午過嚟食個long lunch 都幾嘆🤤

仲叫左北寄貝同赤貝,都好新鮮

仲有泰式原隻鮑魚🤤

個西冷牛扒🥩上枱仲係熱辣辣ga 👍🏻

串燒我就鐘意麻辣小魷魚同雞軟骨,好香好惹味👍🏻不停追加😂

• 刺身
2024-01-16 217 瀏覽
嘿!今天想放題一下😂我去左一家超正的日式刺身自助餐😁有幾個唔同既餐你揀🍣🍤🍢以前食過最貴D餐,發覺要好出力食😅😅今次揀咗B,慢慢食。。。首先當然食刺身,刺身新鲜,B餐已經好多款揀。跟住有海膽手卷,細細啖飯,正。B餐可以揀松葉蟹腳😍好鮮好好味。。。还有烧物,有燒鳗鱼、燒牛舌,燒牛肉粒,燒雞翼,都好香,好鬼正。配無限量啤酒,清酒,可惜既係,你只得2小時,🤣唔知食好完飲好。最後是牛肉烏冬,真係有驚喜,估唔到佢d麵又幾有嚼勁。配埋最後燒榴連,完美句號。🍣🍤🍢💫

首先當然食刺身刺身新鲜,B餐已經好多款揀。跟住有海膽手卷,細細啖飯,正。
B餐可以揀松葉蟹腳😍好鮮好好味。。。

🍣🍤🍢💫
2024-01-14
2024-01-05 299 瀏覽
同事搬咗入大埔,趁今日放假入去探下佢,晚上一齊去大埔超級城食晚飯,見到滿屋日本料理開咗分店,期間限定有榴連任食,同事和我不約而同話一定要入去食返餐。餐廳地方不算大,但地方整潔乾淨,設有自助區,冷盤、熟食和飲品都係自取。刺身拼盤擺設得好精美,而且好新鮮,挪威三文魚、油甘魚、希靈魚,魚肉肥美魚油豐膄。大赤蝦蝦肉肥碩,口感充滿彈性,鮮甜爽口。赤貝、泰式生蝦、象拔蚌鮮甜爽口。北海道帶子肉質細嫩柔軟,散發鮮甜味道。馬來西亞榴連,有烤和凍選擇,烤過的榴連口感煙韌,我比較喜歡凍榴連,其味濃郁,果肉金黃,口感軟滑,入口純甜。泰式鮑魚刺身,肉質彈牙, 味道酸辣,十分惹味!御品鮑汁燴花膠,花膠大塊,口感軟滑有膠質,伴上原隻爽口花菇,鮮味十足。燒羊鞍肉質鮮嫩入味,肉汁豐富。蒜蓉燒生蠔入口嫩滑,不會怪腥味, 配上蒜蓉調味,幾惹味!吉列炸蠔外層酥化、內裏多汁鮮甜,伴以蛋黃醬,味道清新不膩。芝麻雞翼,外皮金黃酥脆,內裡藏著雪白嫩滑的雞肉,香口非常。西京比目魚肉質細緻、多汁,咸香味十足。鹽燒海蝦,肉質結實又爽彈多汁, 蝦味鮮濃。鹽燒雞翼,皮脆肉嫩有肉汁。天婦羅炸蝦外層油香酥脆,內裡蝦肉爽滑彈牙,沾上特調天婦羅汁,更

泰式鮑魚刺身,肉質彈牙, 味道酸辣,十分惹味!

燒羊鞍肉質鮮嫩入味,肉汁豐富。
蒜蓉燒生蠔入口嫩滑,不會怪腥味, 配上蒜蓉調味,幾惹味!

吉列炸蠔外層酥化、內裏多汁鮮甜,伴以蛋黃醬,味道清新不膩。
芝麻雞翼,外皮金黃酥脆,內裡藏著雪白嫩滑的雞肉,香口非常。

西京比目魚肉質細緻、多汁,咸香味十足。
鹽燒海蝦,肉質結實又爽彈多汁, 蝦味鮮濃。
鹽燒雞翼,皮脆肉嫩有肉汁。

天婦羅炸蝦外層油香酥脆,內裡蝦肉爽滑彈牙,沾上特調天婦羅汁,更添咸鮮。

火炙海鰻壽司,肉質淋得嚟少少彈牙,味道鮮甜。醬汁口感濃郁醇厚。
火炙三文魚魚子醬壽司,燒過嘅三文魚多咗一份香口感及油香,加上少許魚子醬,味道更提升。
蜜糖芥末燒廣島蠔壽司,廣島蠔肉身較厚及飽滿,肉質鮮甜,而且口感滑溜。配蜜糖芥末醬,甜甜地幾好味。

瑤柱海皇粥非常足料,粥底夠綿滑,味道鮮甜。

Movenpick 雪糕,最後每人一杯名牌雪糕,其他甜品可以到自助區自取。
2024-01-02 285 瀏覽
行開街,路過呢間日式餐廳,因個價錢吸引入去食嘢😋, 價錢實在好實惠!-今次叫咗個自選魚生丼,有赤貝,帆立貝,甜蝦,魚生還算可以,不過不失, 個店員仲送咗兩件三文魚壽司比我食🫶🏻, 半自助餐出面有好幾款前菜:朱古力噴泉、軟糖、小食等任食,好適合一家大細一齊黎食!食物質素普通,唔會有太大驚喜,不過以價錢黎講,抵食! -值得注意嘅係: 出面甜品櫃 , 只係畀你睇並唔係任食😮‍💨, 餐牌有好細好細隻字寫住生果甜品唔係任食😂 ,店員會喺櫃入面拎兩件生果同一件甜品 畀你食冇得揀款。😆

行開街,路過呢間日式餐廳,
因個價錢吸引入去食嘢😋,
價錢實在好實惠!
今次叫咗個自選魚生丼,
有赤貝,帆立貝,甜蝦,
魚生還算可以,不過不失,
個店員仲送咗兩件三文魚壽司比我食🫶🏻,
自助餐出面有好幾款前菜:
朱古力噴泉、軟糖、小食等任食,
好適合一家大細一齊黎食!
食物質素普通,
唔會有太大驚喜,
不過以價錢黎講,抵食!
值得注意嘅係:
出面甜品櫃 ,
只係畀你睇並唔係任食😮‍💨,
2023-12-22 335 瀏覽
📍滿屋(大埔)尼間放題有分幾個唔同嘅餐選擇,我地就揀左A餐,雖然係最低果個Level,但係都有好多野選擇🥰🥢免費升級,可以實現榴蓮自由有凍榴蓮同烤榴蓮選擇!特別推薦凍榴蓮,好甜糯,同埋都幾大一舊⭐️⭐️⭐️🥢刺身·壽司 食材新鮮,仲有榴蓮卷物提供🥢燒物串燒燒得好乾身,同埋入味!😍牛舌燒到外脆內軟🤤🥢熱食⭐️推薦避風塘海鮮塔,有軟殼蟹,青口,蜆同埋蝦,全都都大大隻,蝦炸到唔洗㩢殼⭐️推薦鐵板牛扒,好嫩口,加埋黑椒汁😍😍其他熱食都好高質,有粥,烏冬同埋雞煲揀添,太多選擇了,無得一次試曬😤自助區都有好多選擇,涼菜區,飲品區,清酒區,同埋甜品區
📍滿屋(大埔)
🥢免費升級,可以實現榴蓮自由

🥢刺身·壽司
食材新鮮,仲有榴蓮卷物提供

🥢燒物
串燒燒得好乾身,同埋入味!😍牛舌燒到外脆內軟🤤

🥢熱食
⭐️推薦鐵板牛扒,好嫩口,加埋黑椒汁😍😍

自助區都有好多選擇,涼菜區,飲品區,清酒區,同埋甜品
💙刺身唔少得三文魚、油甘魚、帶子、螺片、甜蝦等,新鮮厚肉,一大盤咁上,打卡一流😆.💙壽司欣賞全部壽司都係細細件,唔會食幾件就飽左,可以試多d唔同味😍 鹽燒左口魚壽司、火炙牛肉,火炙芝士三文魚、火炙蒜蓉帆立貝、海膽手卷、吞拿魚蓉手卷,仲有一系列卷物,全部都好似去左日本餐廳食咁,不錯~.💙燒物燒鰻魚,香脆又入味;牛舌,火侯岩岩好又彈牙;西京燒比目魚,燒得好靚,皮脆肉多汁,encore左3次😍 仲可以升級無限食榴連,有燒同凍食兩款,夠淋夠甜,放題做到呢個質素好出色!.💙甜品自助餐仲有炸物、前菜、朱古力噴泉、同唔同款式既甜食、生果,推薦榴連糯米糍,超煙韌👍🏻👍🏻 最後每人仲有一杯Häagen-Dazs☺️
💙刺身
💙壽司
💙燒物
💙甜品
2023-12-16 306 瀏覽
大埔超級城有一間好抵食既日本放題,平價又高質,真係會想不停咁去食,佢就係滿屋日本料理。我地揀佐佢哋嘅自助A餐,平日夜晚每個人只需298蚊,已經可以隨心所欲咁食75款美食。而且早鳥同晚餐仲有更優惠!真係超級抵食!首先,佢哋嘅刺身選擇多得驚人,例如有三文魚、甜蝦等等,新鮮度真係好高,口感鮮美,相當好食。串燒部分,我最鍾意嗰個牛肉串同燒雞軟骨,肉質鮮嫩,燒得剛剛好,散發炭燒香氣,簡直係超級美味!而家冬天仲有得揀古法羊腩煲,食完暖笠笠,好滋補。另外焗蠔同炒蜆都係需要不停加單,平時去大排檔食炒蜆,成日都係得番d殼,但係喺滿屋食就冇問題,唔夠蜆肉?叫多幾碟!飲品方面,令人驚喜既係,佢地有日本Asahi啤酒。呢款啤酒泡沫細緻,口感順滑。另外,清酒同梅酒都係任飲,真係令人開心到爆!另外仲有多款無酒精飲品。最後一樣令人驚喜o既位係雪糕,佢哋無限供應Movenpick同Haagen-dazs,真係食雪糕都回到本。

2023-12-14 200 瀏覽
性價比超高日式放題👍🏻呢個價位呢個食物質素真係唔知邊度搵。依家呢個時間仲有榴槤免費無限任食👍🏻餐廳座位坐得非常舒適,卡位闊落,環境乾淨。除咗手機點單之外,仲有冷盤、甜品自助吧。食物種類繁多,質素亦很高。其中本人最近鐘意以下幾款:西京燒呢個真係好好味,條魚超香,油脂好豐富,肉質鮮嫩滑身,本人encore 三次,鍾意食魚嘅朋友必點。佢啲脊燒壽司好有質素,左口魚非常Juicy!脊燒芝士海鰻嘅鰻魚新鮮,加上芝士香味冇得頂👍🏻燒麥都唔錯,其中推介大家食燒牛舌,牛舌爽口彈牙牛味香濃。燒菠蘿非常鮮甜Juicy👍🏻燒榴槤啲榴槤隻隻都好香貼, 燒完之後收乾咗水,肉質有咬口👍🏻👍🏻鍾意食新鮮榴槤都可以👍🏻以呢個價位食到呢個質素嘅放題真係超值
西京燒
以呢個價位食到呢個質素嘅放題真係超值
2023-12-13 153 瀏覽
好耐無食放題啦,見依家放題有做優惠,可以免費升級食馬來西亞榴槤😌就真係唔好錯過啦,任食任飲真係好正😋🌟自助小食有自助既沙律🥗螺肉,竹筍,車里茄等🍅仲有炸雞薯條,朱古力噴泉🍫棉花糖,軟糖等,真係可以滿足小朋友既味蕾😋🌟任飲飲品呢度係可以任飲梅酒🍶清酒,韓國飲品,啤酒🍻汽水,茶等。最後仲可以又免費既雪糕食🍨🌟刺身呢度既刺身真係好新鮮🍣仲有好多唔同既刺身種類可以揀,挪威三文魚,北海道帶子刺身, 甜蝦🍤泰式生蝦。食落去係好彈牙,入口即溶,好鮮甜🌟煮物清酒煮蜆,御品鮑汁燴花膠真係好正,一定要叫黎試下,個蜆食落去係好鮮甜,好新鮮又無沙😋個花膠係好大一塊,食落去好有嚼勁,成口滿滿既膠原蛋白☺️🌟燒物有好多唔同既選擇,有香辣既麻辣小龍蝦🦞d肉整到好入味又彈牙,蒲燒鰻魚同西京北目魚係整到魚質好嫩🐠入口即溶咁。而個黃金燒扇貝係超惹味,又好大粒,和風牛柳粒好入味,啖啖肉咁🌟火炙壽司食放題一定要食佢既火炙壽司🍣全部都係即叫即燒,我地叫左火炙醬廣島蠔壽司,火炙蒜香牛油熟帆立貝同咪火炙芝士三文魚壽司🍣上面既蠔🦪帆立貝都勁大粒,d三文魚又勁新鮮,真係好正🌟炸物呢個真係必食既飯後甜品,榴槤炸彈,一咬落去就爆曬d榴槤汁出

🌟自助小食

🌟任飲飲品

🌟刺身

🌟煮物

🌟燒物

🌟火炙壽司

🌟炸物
呢個真係必食既飯後甜品,榴槤炸彈,一咬落去就爆曬d榴槤汁出黎,好香甜☺️榴槤味好重,鐘意食榴槤既人一定要試下👍🏻

🌟依家仲可以免費升級食馬來西亞榴槤‼️我試左兩隻唔同整法既榴槤有冷同烤,凍既食落去係好甜,好糯,好似食緊雪糕咁🍨烤既食落去係暖暖地,個榴槤味道更突出

2023-12-12 150 瀏覽
大埔滿屋簡直係長期食堂,次次黎食都有新鮮,對於我黎講,我次次黎都食狂食佢既燒鰻魚,燒得好香而且好新鮮,諗起都流口水。另外佢既燒榴槤真係超好味,新出得黎真係好有創意,熱力令佢既甜度即時升級百倍,而家諗起都好想再食。滿屋既刺身唔洗多講,新鮮度絕對頂級,三文魚刺身真係美味百倍。我想講佢既熱食都好好味,燒羊架超級香,我平時食羊架都好怕太乾,因為一乾就代表果間餐廳既貨唔新鮮,但滿屋完全唔會,真係好好味,超級推薦。

2023-12-11 129 瀏覽
📍 滿屋日本料理日式放題開到周圍都係,呢間位於大埔既放題店食物選擇多,總有一款啱你心水🤤亦勝在價錢合理,食到好飽都唔洗$300!落單亦都好方便,掃QR code 就得👍🏻✨A餐 — 經典三重新鮮刺身江洋盛宴🍣第一輪點咗壽司, 分別有火炙牛肉壽司、鹽燒左口魚壽司、火炙醬燒蠔壽司、火炙玻璃蝦壽司、火炙三文魚芝士壽司同芝士軟殼蟹卷~▶️幾欣賞佢哋壽司嘅size唔會太大舊,啱啱做到一啖一舊壽司🤣咁就可以試多啲唔同款嘅壽司!幾推薦火炙牛肉壽司,牛肉嘅質地比較軟腍,同時又好入味;火炙三文魚芝士壽司嘅味道都唔錯,芝士唔會太鹹,同三文魚嘅味好夾😌🍢串燒同炸物係放題必點吧!!! 試咗好多款嘢食:鹽燒海蝦、鹽燒雞翼、鹽燒牛舌、虎蝦天婦羅、鹽燒雞軟骨等~▶️推薦:鹽燒牛舌— 牛舌質感彈牙,加啲檸檬汁更加正!鹽燒海蝦— 蝦都算新鮮嘅;鹽燒雞軟骨口感比較爽口😚🐠海鮮類試左黃金燒扇貝、清酒煮蜆同蒲燒鰻魚~▶️三款都必叫!!黃金燒扇貝—扇貝個size算大,冇食到腥味,加上濃郁嘅芝士,飽肚感十足~清酒煮蜆係居酒屋嘅質素,蜆肉食落鮮甜而且大隻;而蒲燒鰻魚最正既係個燒汁😝🐑燒羊鞍羊鞍係厚切,燒完之後唔會覺得韌,食到有羊臊味🤤仲

📍 滿屋日本料理

✨A餐 — 經典三重新鮮刺身江洋盛宴
壽司

清酒煮蜆
蒲燒鰻魚
黃金燒扇貝

🐠海鮮類
試左黃金燒扇貝、清酒煮蜆同蒲燒鰻魚~

🐑燒羊鞍
羊鞍係厚切,燒完之後唔會覺得韌,食到有羊臊味🤤仲encore左3次🫢
竹笙瑤柱蟹肉翅

🦀竹笙瑤柱蟹肉翅
有啲似食緊碗仔翅,竹笙嘅份量都幾多,味道方面亦都唔錯😎

御品鮑汁燴花膠

🍲御品鮑汁燴花膠
冇諗到日式放題都食到呢啲菜式,花膠幾大塊,補一補骨膠原

馬來西亞烤榴槤

🍴榴槤任食 ✨期間限定✨
凡惠顧任何放題組合均可享有馬來西亞烤榴槤同凍榴槤,啱晒身為榴槤控嘅大家😝烤榴槤比較出色,烤完之後榴槤外皮焦香,但裏面嘅榴槤蓉好濃郁;凍榴槤就似食緊雪糕😌encore左幾次🤤

🍨雪糕
每人各一客,可以自選Häagen-Dazs或Movenpick 雪糕,味道都幾多選擇~

🥢自助吧
食物款式多,酸辣鳳爪、麻辣魚皮、手拍青瓜、芝麻螺肉等等,其中麻辣鳳爪較出色,食落爽口~同時亦有唔少嘅熱食,甚至連老火湯都有😚各款嘅甜品亦都可以自取!

⭐️好味指數:8/10

📍 滿屋日本料理 (大埔超級城) (大埔)
大埔安邦路8&10號大埔超級城地下542-548號舖

#大埔 #大埔超級城 #滿屋 #滿屋日本料理 #放題 #任飲任食 #抵食 #自助吧 #allyoucaneat
壽司
清酒煮蜆