2022-10-19 1945 瀏覽
嵐橋丼飯主打魚生丼飯,佈置充滿東瀛風情,木傢俱陳設,牆上繽紛的鯉躍壁畫,寓意鮮活刺身。除了高質丼飯,還有各款壽司、串燒、揚物等佳餚,令人大飽口福。 火炙魚生丼飯168火炙魚生飯是必點推介,豐盛材料:日式牡丹蝦、三文魚腩、柚子胡椒油甘魚、穴子及玉子燒等,牡丹蝦軟嫰,肉質彈牙,蝦頭填滿焦香蝦膏,能同時品嚐滑溜蝦肉及濃郁膏香,十分吸引。油甘魚火炙後,油光亮澤,鮮味大大提升,入口細嫰,啖啖魚的鮮香。穴子質感細嫰無骨,表面塗上甜甜醬汁,蜜甜滋味。再吃綿彈的玉子燒,蛋香迷人,配上充滿甜醬汁的米飯,每口都是鮮味。火炙壽司盛6點268壽司拼盤排列有致,有蟹膏牡丹蝦、黑松露帶子、拖羅、左口魚邊及胡椒油甘魚等,經火炙後,每一件魚鮨豐盛,令人食指大動。帶子厚身圓潤,表面微微火炙焦香,肉質仍然綿潤,十分鮮甜。左口魚散發魚油甘香,惹味細膩。鮮甜又惹味。拖羅保持半熟,入口滑嫰即化,品嚐到魚脂鮮香。薩摩赤雞翼68雞翼外皮烤至酥香,熱辣辣又香口,肉質結實而富彈性,入口滿咀油香,要舔舔咀邊的雞油。天婦羅盛盒108很喜歡脆卜卜的天婦羅,有炸蝦、南瓜、茄子、蕃薯和秋葵等,酥香可口。炸蝦天婦羅新鮮炸起,粉漿厚薄有致,外脆內彈

火炙魚生丼飯168

火炙壽司盛6點268

薩摩赤雞翼68

天婦羅盛盒108
很喜歡脆卜卜的天婦羅,有炸蝦、南瓜、茄子、蕃薯和秋葵等,酥香可口。炸蝦天婦羅新鮮炸起,粉漿厚薄有致,外脆內彈牙,過足口癮……更喜歡蕃薯,純厚的番薯甜香,清甜吸引。茄子、南瓜香甜粉糯,令人意猶未盡。
田樂燒豆腐28
炸豆腐是非一般滋味,豆腐表面塗上甜醬油,外層香脆而不軟塌。惹味中帶純樸豆香,叫人回味。
2022-10-07 386 瀏覽
好耐無去尖沙咀嵐橋啦,以前只係得刺身丼飯但原來多左好多野食😍所以唔食得生野都唔緊要喎,一樣可以叫下唔同串燒 同其他熟食🤍鯛魚二重刺身丼 - 有我最愛的金目鯛和真鯛😌上枱十分澎湃,丼飯是赤醋飯,就咁食都好夠味。刺身新鮮,兩款相對淡味的白身魚絕對能夠成為主角!其他刺身還有牡丹蝦、帆立貝、吞拿魚蓉等❤️田樂豆腐 - 豆腐加上田樂味噌燒香,外層的皮好香脆,加上味噌甜甜地好易入口💛西京燒銀鱈魚 - 銀鱈魚真係好難在自己家中烹調,所以出去食一定無死。銀鱈魚有三件,經西京味噌醃過後少少甜味,立即想要碗飯🍚天婦羅盛合 - 天婦羅有粟米、天婦羅蝦、南瓜、番薯、茄子和魚,不過我意外地落左檸檬汁🥲我覺得跟番天婦羅汁更加適合。

其他刺身還有牡丹蝦、帆立貝、吞拿魚蓉等❤️

2022-10-01 387 瀏覽
今日朋友同朋友嚟尖沙咀食午餐諗住點午市套餐會平啲之前食過平日晚市都要$300依家200內就有埋沙律、味噌湯、茶碗蒸、前莱、雪糕👍🏻▪️鱈魚西京燒配白飯 $172▪️什錦壽司配迷你牛肉烏冬$168有赤身、油甘魚、日本直送魚、三文魚、帆立貝、甜蝦、海膽、玉子。食完壽司同茶碗蒸已經好飽。魚生好新鮮,午市嚟食冇乜人又平啲,放假食個靚lunch之選。嵐橋丼飯專門店 (尖沙咀)尖沙咀棉登徑白蘭軒道2號富峰行地下BCD號舖
今日朋友同朋友嚟尖沙咀食午餐
諗住點午市套餐會平啲
之前食過平日晚市都要$300
依家200內就有埋沙律、味噌湯、茶碗蒸、前莱、雪糕👍🏻

▪️鱈魚西京燒配白飯 $172

▪️什錦壽司配迷你牛肉烏冬$168

嵐橋丼飯專門店 (尖沙咀)
尖沙咀棉登徑白蘭軒道2號富峰行地下BCD號舖
2022-09-18 529 瀏覽
👨🏻‍🦱👩🏻🧒🏻👦🏻先叫每人一碗丼飯🍚✨最便宜的角切魚生丼$168✨什錦魚生丼$178✨藍鰭吞拿$258✨極上海の幸$268全部都新鮮、肥美😋飯底是醬油飯不是白飯或醋飯🤩串燒由$28-$58不等✨黑豚秋葵卷和黑豚露筍卷:很香,極juicy✨牛舌:不是牛舌心,可以不點✨雞腎:爽脆✨雞軟骨:Jon仔至愛✨雞腿肉:配以明太子醬,配搭新鮮用openrice訂座有85折🆒結帳全單$10xx性價比不錯👍🏻
👨🏻‍🦱👩🏻🧒🏻👦🏻先叫每人一碗丼飯🍚

全部都新鮮、肥美😋
飯底是醬油飯
不是白飯或醋飯🤩

串燒由$28-$58不等
✨黑豚秋葵卷和黑豚露筍卷:很香,極juicy
✨牛舌:不是牛舌心,可以不點
✨雞腎:爽脆
✨雞軟骨:Jon仔至愛
✨雞腿肉:配以明太子醬,配搭新鮮

用openrice訂座有85折🆒
結帳全單$10xx
性價比不錯👍🏻
  • 極上海之幸丼
2022-09-08 569 瀏覽
好耐冇食日本刺身丼飯⛩一於再次來到棉登徑呢間日本丼飯專門店日本牡丹蝦二重海膽丼🍱 ($258)故名思義係有兩種時令海膽唔係成日食海膽既我試左朋友呢個丼少少比我之前試過既海膽唔腥,仲有啲鮮甜喎~(之前試過覺得腥唔敢再食)整體兩種海膽既份量都唔少架但板上面既海膽就碎啲,有少少係冇咁新鮮冇咁甜既另外好大隻既日本牡丹蝦,啖啖肉,好鮮甜爽口!蔥花拖羅魚蓉+三文魚籽肥美既拖羅魚蓉加上用醋整既jelly撈飯食又有拖羅既油脂香,又唔會膩好正呀!壽司盛八點🍣 ($258)赤身,油甘魚,日本直送魚x2,三文魚,帆立貝,甘蝦,拖羅蓉海膽杯整體每件都好鮮甜個拖羅海膽杯個底都係滿滿既飯配埋紫菜食,口感唔錯~免治雞肉棒🍖($48)呢個上次兩個人食完一條即刻再叫多條今次黎到當然要翻桌呢個雞肉棒表面燒到有少少脆口就咁食既話,食落好juicy又有啲彈牙既口感點埋個日本生蛋醬汁又濃香又有啲甜味,更加好食所以好值得翻桌呀!今次坐地舖座位上次就坐樓上所以整體座位都唔少但如果地舖坐得寬敞啲會更好
好耐冇食日本刺身丼飯⛩
一於再次來到棉登徑呢間日本丼飯專門店

日本牡丹蝦二重海膽丼🍱 ($258)
故名思義係有兩種時令海膽
唔係成日食海膽既我試左朋友呢個丼少少
整體兩種海膽既份量都唔少架
但板上面既海膽就碎啲,有少少係冇咁新鮮冇咁甜既
另外
好大隻既日本牡丹蝦,啖啖肉,好鮮甜爽口!
蔥花拖羅魚蓉+三文魚籽
肥美既拖羅魚蓉加上用醋整既jelly
撈飯食又有拖羅既油脂香,又唔會膩
好正呀!

日本牡丹蝦二重海膽丼

壽司盛八點🍣 ($258)
赤身,油甘魚,日本直送魚x2,
三文魚,帆立貝,甘蝦,拖羅蓉海膽杯
整體每件都好鮮甜
個拖羅海膽杯個底都係滿滿既飯
配埋紫菜食,口感唔錯~

壽司盛八點

免治雞肉棒🍖($48)
呢個上次兩個人食完一條即刻再叫多條
今次黎到當然要翻桌
呢個雞肉棒表面燒到有少少脆口
就咁食既話,食落好juicy又有啲彈牙既口感
點埋個日本生蛋醬汁
又濃香又有啲甜味,更加好食
所以好值得翻桌呀!

免治雞肉棒

2022-08-15
日本牡丹蝦二重海膽丼
免治雞肉棒
2022-09-03 444 瀏覽
唔明白呢間嘢點解超多好評😂都唔好食 環境又唔衛生嘢食一般 刺身冇話特別肥美特別新鮮 飯底我同我朋友都唔鍾意牛脷串燒完全咬唔到 要lur返出嚟餐廳非常之逼 全餐飯都聞到一浸好臭嘅味 類似嘔吐物🤮🤮🤮 想像唔到如果坐近廁所會點 因為廁所都幾臭Service就OK啦
唔明白呢間嘢點解超多好評😂都唔好食 環境又唔衛生
嘢食一般 刺身冇話特別肥美特別新鮮 飯底我同我朋友都唔鍾意
牛脷串燒完全咬唔到 要lur返出嚟
Service就OK啦
2022-08-21 701 瀏覽
»《嵐橋丼飯專門店》嵐橋有分丼飯以及日本料理 適合一班人聚餐的地方 食物品種多元化-極上海之幸丼 $268壽司盛八點 $258丼飯的刺身鋪得滿滿一碗有松葉蟹螯,海膽,三文魚子深海池魚,大牡丹蝦,大拖羅
壽司八款不同的時令刺身 中間有三文魚籽海膽 可以用紫菜包住吃小店用的都是赤醋飯 ( ´͈ ᗨ `͈ )ノ-串燒:
明太子山藥 $38 / 厚牛舌 $52 /薩摩赤雞腿肉 $34 / 田樂燒豆腐 $28-串燒定價不高 值得追加田樂燒豆腐賣相有點像臭豆腐當然咬下去 味道並非如此完全做到外脆內軟的口感兩塊厚厚的,同麵豉醬好夾!味道同口感都有驚喜-明太子山藥非常爽脆上面鋪滿了明太子醬
微微辣的鹹香,很惹味!*⑅୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈୨୧⑅*
»《嵐橋丼飯專門店》
嵐橋有分丼飯以及日本料理
適合一班人聚餐的地方 食物品種多元化
極上海之幸丼 $268
壽司盛八點 $258
丼飯的刺身鋪得滿滿一碗
有松葉蟹螯,海膽,三文魚子
深海池魚,大牡丹蝦,大拖羅
壽司八款不同的時令刺身

串燒定價不高 值得追加
田樂燒豆腐賣相有點像臭豆腐
當然咬下去 味道並非如此
完全做到外脆內軟的口感
兩塊厚厚的,同麵豉醬好夾!
味道同口感都有驚喜
明太子山藥非常爽脆
上面鋪滿了明太子醬
微微辣的鹹香,很惹味!
田樂燒豆腐
明太子山藥
薩摩赤雞腿肉

*⑅୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈୨୧⑅*
2022-08-20 485 瀏覽
【尖沙咀高質日式刺身丼飯】係K11 art附近有間好高質既日式刺身丼飯專門店,店內裝修簡單,但丼飯質素超高質,又新鮮。極上海之幸丼一上來就見到滿滿既刺身,每款刺身厚切,份量十足,有松葉蟹螯,海膽,三文魚子,深海池魚,大牡丹蝦,大拖羅。。。海鮮非常新鮮,令人回味無窮。真味海鮮丼店員一放低就被大大粒既帆立貝吸引左視線,帆立貝好鮮,加上鮮甜既甜蝦同磯燒鮑魚,令人食慾大增。免治雞肉捧附蛋黃呢個雞肉捧食落非常有驚喜,係雞肉碎內加入雞軟骨碎,食落唔會軟身既肉,反而有脆脆哋既口感,再加上溫泉蛋黃,表面滑捋捋,令人愈食愈滋味。
【尖沙咀高質日式刺身丼飯】

真味海鮮丼

免治雞肉捧附蛋黃

2022-08-14 515 瀏覽
為自己慶祝生日緊係要搵返一間有咁上下高質的日本野先得啦!所以就來到嵐橋丼飯專門店。話得慶祝當然要食得夠豪夠豐富,快來睇下我和謙謙食左咩🔽🔽🔽🍢 厚牛舌 ~ 牛舌夠厚外層爽口中間夠嫩。🍢 鹿兒島黑豚五花腩 ~ 五花腩在面層輕輕加了黑椒和鹽調味已經好正, 咬落去一d都唔會油膩, 只會感受到爽口那份感覺。🍢 薩摩赤雞腿肉 ~ 雞腿肉好嫩滑仲要上面加左d明太子醬,入口有點微辣好惹味。🧀 芝士竹輪卷 ~大大件竹輪內裡包住芝士再點脆漿去炸, 上枱即夾忍唔住大口咬,外脆內軟好有質感。🍱 極上海之丼 ~ 呢碗有我最愛的食材,大拖羅2件、日本牡丹蝦、磯煮鮑魚、大蟹鉗、深海池魚、鯛魚、油甘魚、海膽、三文魚籽和蔥花拖羅蓉, 集合哂高質和新鮮在一碗到, 鮮味爆燈之作。🍱 黑松露火灸魚生丼 ~ 謙謙自選呢碗火灸丼, 有火灸帆立貝4件、火灸平目魚邊2件、松葉蟹鉗2件、火灸三文魚腩2件、松葉蟹肉、三文魚籽和黑松露,佢喜歡呢碗有蟹肉和蟹鉗夠清甜, 火灸過的食材帶點焦香,爆出點魚油,而黑松露同帆立貝配搭很夾一清一濃很滋味。

話得慶祝當然要食得夠豪夠豐富,快來睇下我和謙謙食左咩🔽🔽🔽

🍢 厚牛舌 ~ 牛舌夠厚外層爽口中間夠嫩。

2022-08-02 706 瀏覽
呢日同男朋友搵個近尖東站既餐廳食野,見到呢間出出地名openrice book位又有85折所以黎試,本身對壽司丼興趣不大因為好睇食材本身好唔好味同新鮮程度,但來到呢間完全沒令我失望!我order左 北海道蟹丼蟹蓋既蟹糕好鮮味!其他魚生都超新鮮有水準,份量好足!值得一讚海膽超鮮好出色,一路食一路讚男友order左 嵐橋什錦海鮮丼味道我唔知,但佢大讚加起飯上面既梅子啫喱,話食到流流地既時候食一粒梅子啫喱即時清清味蕾好正,之後佢話牡丹蝦一般,海膽出色,餐牌內沒話有海膽結果黎到有幾舊佢都好驚訝又開心😂重叫左燒厚切牛舌,必點!!燒到岩岩好,內裡多汁,好想叫多串呀!軟殼蟹天婦羅都好正!大大隻🤩如果下次黎都會點呢個!重點左兩串雞肝系好食既,男友喜歡,但我一般😂😂下次有機會會再覆桌既餐廳

我order左 北海道蟹丼

男友order左 嵐橋什錦海鮮丼
嵐橋什錦海鮮丼

重叫左燒厚切牛舌,必點!!

燒到岩岩好,內裡多汁,好想叫多串呀!

軟殼蟹天婦羅都好正!大大隻🤩
如果下次黎都會點呢個!
軟殼蟹天婦羅

重點左兩串雞肝
系好食既,男友喜歡,但我一般😂😂
雞肝

下次有機會會再覆桌既餐廳
嵐橋什錦海鮮丼
軟殼蟹天婦羅
  • 厚切牛舌
2022-08-02 99 瀏覽
朋友話月頭第一天,要食番餐美味食品,有個好開始咁話😊,於是佢就book左位於棉登徑日日餐廳食晚餐,試吓成日聽人食完,都話美味的嵐橋丼飯專門店先得。丼飯跟配麵豉湯,熱辣辣幾濃味又足料。真味海鮮丼,刺身非常之新鮮又厚切,食材包括入味又鮮甜的磯煮鮑魚、魚油豐富的中拖羅、鮮甜松葉蟹肉、鯛魚、爽口鮮滑的北海道帆立貝、爽口彈牙的活赤貝、超好味的油甘魚、甘蝦2隻同埋三文魚籽,配合酸薑跟豉油跟芥末,加上飯已調好味,配搭得好好,超級滿足👏🏻👍。極上海之幸丼,上枱時望到超吸晴,食材新鮮,極之美味的海膽、啖啖肉的大蟹鉗、鮮味深海池魚、鯛魚、拖羅魚蓉、油脂極重的大拖羅、油甘魚、大隻牡丹蝦、磯煮鮑魚同埋三文魚籽,一碗就食到咁多款式,超級無敵咁正。燒粟米🌽正常發揮😊。最後上的免治雞肉捧,雞肉捧燒得微焦好香口,肉質軟腍好juicy,加埋一隻流心蛋,食到好飽都成串食晒,堅係正既小食👏🏻!飲埋三得利啤酒🍻,熊野山里梅酒🥃,開心又滿足🥰。

丼飯跟配麵豉湯,熱辣辣幾濃味又足料。

燒粟米🌽正常發揮😊。

飲埋三得利啤酒🍻,熊野山里梅酒🥃,開心又滿足🥰。
2022-08-01
棉登徑出晒名多好西食😋今次一於食嵐橋丼既丼飯!!佢既丼飯超足料 好多刺身 唔會話多飯少餸除左啲新鮮刺身 最吸引我既一定係店家加入係丼飯既酸啫喱令到成個丼飯無咁膩 更加開胃口添😍我個極上海之幸丼有入口即溶既日本海膽同拖羅 超鮮味仲有彈牙既磯燒鮑魚 有海水味既蟹鉗❤️飯底都係有醬汁撈勻左 而唔係普通壽司飯.真味海鮮丼就有大大粒帆立貝 加上高貴既金箔🦐鮮味甜蝦 咸香三文魚籽 仲有爽口赤貝同磯燒鮑魚兩個丼飯都性價比極高!!.呢度既串燒都好入味 不過會等得耐啲啲 但都值得🤤雞皮串脆卜卜 牛舌就爽口彈牙 牛味濃👍🏻下次一定會再幫襯!!
棉登徑出晒名多好西食😋今次一於食嵐橋丼既丼飯!!

佢既丼飯超足料 好多刺身 唔會話多飯少餸
除左啲新鮮刺身 最吸引我既一定係店家加入係丼飯既酸啫喱
令到成個丼飯無咁膩 更加開胃口添😍
我個極上海之幸丼有入口即溶既日本海膽同拖羅 超鮮味
仲有彈牙既磯燒鮑魚 有海水味既蟹鉗❤️
飯底都係有醬汁撈勻左 而唔係普通壽司

真味海鮮丼就有大大粒帆立貝 加上高貴既金箔
🦐鮮味甜蝦 咸香三文魚籽 仲有爽口赤貝同磯燒鮑魚
兩個丼飯都性價比極高!!

下次一定會再幫襯!!
2022-07-27
呢次拜訪隱身在尖沙咀棉登徑的一間丼飯專門店,店面不大,日式裝潢,頗有居酒屋的風味🤩有小小的壽司吧枱及以玻璃間隔的廚房。我覺得這裡的丼飯最大的特色是選材豐富!每款都有5/6款配料,而且配搭都極度吸引!不乏帆立貝、吞拿魚、三文魚子、海膽、甘蝦、蟹肉蟹膏等受歡迎食材,每款丼都好想試!😆如果說丼飯是符合這個價格的合理期望,日式串燒就是驚喜所在🥳嚐了幾款都覺得做得很出色!是想回頭再吃的串燒!!🥣𩶘魚湯(+$28)先上桌的是魚湯(丼飯附的是麵豉湯,可加錢轉魚湯),好大嘅一碗😨湯頭奶白,魚味濃,有湯料可吃,感覺足料好飲,喜愛魚湯的不妨一試!☕️真味海鮮丼($228)好豐富美麗嘅丼…! 有原隻北海道帆立貝、磯煮鮑魚、中拖羅、油甘魚、鯛魚、甘蝦、三文魚子等等,當中特別喜歡磯煮鮑魚和甘蝦!丼飯上面綴以晶瑩醋啫喱,下面是則赤醋飯,飯粒偏乾黏,唔會太濃味搶了刺身鮮味。🍢日本雞皮($36)驚喜所在!燒得薄脆的雞皮感覺一點都不肥膩,裹着肉碎,一脆一軟,很好吃🤗🍢厚牛舌($52)好香!好厚身的厚舌,很大一份跟朋友分享也很可以,燒得剛好,調味也不錯!🍢明太子山藥($38)山藥即淮山,賣相也很漂亮!咸香明太子配淡味爽口山
呢次拜訪隱身在尖沙咀棉登徑的一間丼飯專門店,
店面不大,日式裝潢,頗有居酒屋的風味🤩
有小小的壽司吧枱及以玻璃間隔的廚房。

我覺得這裡的丼飯最大的特色是選材豐富!

每款都有5/6款配料,而且配搭都極度吸引!
每款丼都好想試!😆

如果說丼飯是符合這個價格的合理期望,
日式串燒就是驚喜所在🥳
嚐了幾款都覺得做得很出色!
是想回頭再吃的串燒!!

🥣𩶘魚湯(+$28)

☕️真味海鮮丼($228)
當中特別喜歡磯煮鮑魚和甘蝦!

🍢日本雞皮($36)

🍢厚牛舌($52)

🍢明太子山藥($38)
山藥即淮山,賣相也很漂亮!咸香明太子配淡味爽口山藥原來也很好吃!
2022-07-22 380 瀏覽
媽媽又同婆婆去食好西,我地最愛日本野,去左尖沙咀搵食!係K11附近,簡左間小店dinner,呢到既裝修,都好有日本既味道❤️我地叫左個丼飯同壽司卷,呢到既米係用左日本產米,有晒認證架,真係好好食,而且仲加左制調味,冇咁單調👍🏻丼飯既刺身配料好多好豐富,仲好新鮮,真係極滿足呀😍串燒我就揀左三款,冬菇、雞皮、雞軟骨,三款都燒得岩岩好,雞皮燒到脆卜卜,好好食呀🥰仲叫左個天婦羅,隻蝦勁大隻呀!最surprise係,原來粟米都可以做天婦羅🤩係原整既一排新鮮粟米黎架😆好味😋主食我哋叫咗銀鱈魚西京燒,銀鱈魚燒到外皮趣卜卜,燒左一部分既油分,減輕左肥膩感,但係食落依然係超級肥美,魚油滿滿😍
媽媽又同婆婆去食好西,我地最愛日本野,去左尖沙咀搵食!

丼飯既刺身配料好多好豐富,仲好新鮮,真係極滿足呀😍

2022-07-14 381 瀏覽
行完K11就去咗棉登徑食晚餐😍因為呢道有好多間日本餐廳😋其中有間嵐山同嵐橋,風格非常相似。今次我地就食嵐橋丼飯專門店先📍✪ 極上海之幸丼 ⌫💲268一睇菜單就被呢個丼飯吸引咗!入面有大拖羅、牡丹蝦、磯煮鮑魚、大蟹鉗、深海池魚、鯛魚、油甘魚、海膽、三文魚籽、拖羅魚蓉,真係好豐富😍 上枱見到魚生將米飯蓋得滿滿!最頂仲灑咗金箔🤩米飯是赤醋飯更有味道,芳香醇厚。魚生好新鮮可口。大拖羅厚切,充滿油脂,起咗筋入口即化,口感好完美。丼飯跟配麵豉湯,加💲28可轉𩶘魚湯,湯頭奶白,清淡得來帶有濃濃魚香。✪ 軟殼蟹牛油果卷 ⌫💲128食到牛油果味道好香,好腍滑。軟殼蟹香口,加上粒粒蟹籽,口感爽脆。淋上沙律醬,好滋味❤️✪ 壽喜燒 ⌫💲168香噴噴上枱嘅壽喜燒鍋。中間加咗隻蛋,鍋內有不少蔬菜、豆腐、粗身粉絲、安格斯肉眼。湯底好香甜,肉眼好滑嫩✨✪ 鹿兒島黑豚蘆筍卷 ⌫💲42✪ 安格斯牛小排 ⌫💲58 ✪ 雞軟骨 ⌫💲28見到其他客人食緊串燒,所以我地又叫咗3款燒物!燒得好香口,調味又剛好👍🏻黑豚蘆筍卷咬落脆口多汁。安格斯牛小排肉質軟腍,好juicy。雞軟骨好有嚼口。【嵐橋丼飯專門店】📌尖沙咀棉登徑白

✪ 極上海之幸丼 ⌫💲268

✪ 軟殼蟹牛油果卷 ⌫💲128