2023-11-14 10 瀏覽
食物款式好多元化,除咗主流串燒舖會見嘅肉、丸、海鮮等等,竟然有湯餃煎餃,仲有好多涼拌小食位於唔算市中心嘅大角咀,見佢做好多街坊生意,一入到嚟老闆都認得會吹水,好有人情味,晚市仲有飲品任飲優惠今次主要叫咗肉類、丸同蔬菜,廚房燒完都係基本調味,孜然粉同辣椒粉自己加,可以自己控制份量,啱晒我哋食得較淡。另外QR code落單有備注欄可以寫野,唔局限選項式,呢啲就係人情味小店做到嘅嘢👏🏻叫咗好多款式,每串都好食冇伏,⭐️果三串最驚喜,和牛丸肉質結實又多汁,雞皮同風琴豆腐燒到脆卜卜,心機之作😍⭐️金牌澳洲和牛丸 $35 / 串⭐️鹽燒雞皮 $21 / 對⭐️烤風琴豆腐 $13 / 串燒汁雞腎 $17 / 串燒一口甜蕃薯仔 $19 / 串免治雞軟骨棒 $21 / 串惹味烤汁脆肉瓜 $13 / 串惹味烤汁雞脾菇 $13 / 串秘製醬汁燒白鱔 $48 / 串鹽燒頂級牛利心 $70 / 串秘製孜然粉燒羊肉串 $32 / 對脆皮原條司華力腸 $22 / 串手打墨魚丸 $19 / 串手打黑椒牛筋丸 $19 / 串

⭐️金牌澳洲和牛丸 $35 / 串
脆皮原條司華力腸 $22 / 串
手打墨魚丸 $19 / 串
手打黑椒牛筋丸 $19 / 串
2023-11-12 8 瀏覽
#20231109 📝📍 千味燒 @char_ming_grill大角咀大全街38號地舖 🍽️紅磡寶其利街12號地舖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖#辣椒蒜蓉烤生蠔 $59/2隻#秘製蒜蓉燒大扇貝 $59/2隻💭 好香好香🙀食得出佢啲蒜茸係花過心思,因為除左普通蒜茸之外,佢仲落左啲炸蒜落去,令到咬落多左啲脆脆既口感,蠔同扇貝都大大隻🦪不過最得🐽歡心都係扇貝下面啲粉絲,索晒精華得尼又爽口👍🏼.#韭菜煎餃 $43/8隻💭 食串燒有餃子食都係第一次,粒粒餃子都煎到漲卜卜,真係好似金元寶咁🧧食果陣要小心,入面係juicy到一咬會咇汁果隻,個皮脆口得尼又帶少少煙韌唔錯🥟.#惹味烤汁燒全翼 $38#惹味烤汁豬腩肉 $17#燒汁雞軟骨 $21/2串💭 雖然舖面睇落呢間野好似好北方野咁,但食落就發現其實好香港口味🇭🇰佢啲串燒無一味都係孜然粉同辣粉既味道,反而簡單燒烤汁同少少芝麻都好吸引👅.#鹽燒雞皮 $21/2串#鹽燒豬大腸 $17#烤風琴豆腐 $13💭 呢3個🐽都覺得相當有驚喜🤩,雞皮脆脆地但又唔完全好似炸野果隻乾晒身既脆,豬大腸細細粒咬落勁有嚼口,唔係平時食車仔麵果啲豬大腸,風琴豆腐烤到乾晒脆卜
#20231109 📝

#燒汁雞軟骨 $21/2串

#鹽燒雞皮 $21/2串
#鹽燒豬大腸 $17
#烤風琴豆腐 $13
💭 呢3個🐽都覺得相當有驚喜🤩,雞皮脆脆地但又唔完全好似炸野果隻乾晒身既脆,豬大腸細細粒咬落勁有嚼口,唔係平時食車仔麵果啲豬大腸,風琴豆腐烤到乾晒脆卜卜,配埋啲辣粉食好過癮,3個都好似零食咁,送酒一流🍻

#惹味燒汁韭菜 $13
#秘製蒜蓉燒原條茄子 $32
💭 韭菜好似窗簾咁大大梳,茄子燒到一絲絲用筷子一夾就起🍆好欣賞呢度啲孜然粉同辣粉係分開上,可以按自己個人喜好選擇落幾多都得,但其實佢本身烤個汁都好夠味😋

#錫紙蒜蓉娃娃菜 $32
💭 食串燒想食菜🐽通常都會揀錫紙兜既娃娃菜,貪咁樣整可以保留到水份,蒜茸非常大方咁比好多,令到個娃娃菜勁香🧄而且佢無煮到個菜好淋,仲可以食到有啲爽脆度,好味🤤

#燒新鮮菠蘿 $22
💭 食到尾點可以唔食個燒菠蘿做甜品😏擺盤插枝菠蘿仔好可愛,平時啲燒菠蘿有時中間心個位會硬,呢個就無,成個咬落都好甜好juicy,做一餐串燒既ending好perfect🍍

#If椰青水 $18

#大角咀美食 #🐷在大角咀 #紅磡美食 #🐷在紅磡 #🐷_食
2023-08-29 49 瀏覽
呢度嘅燒烤真係絕對係年青人嘅最愛啊!食物款款都令人垂涎欲滴。首先,燒汁雞軟骨,每一塊都燒得恰到好處,外脆內嫩,而且搭配嘅燒汁味道濃郁,真係一口接一口停唔到。火燒飯團係獨特嘅創意點心,兩件就夠我餓肚子啦!烤得香脆嘅外皮包裹住軟糯嘅米飯,每一口都有種絕妙嘅口感,真係令人驚艷。烤風琴豆腐同鹽燒秋葵都係燒烤界嘅經典。烤風琴豆腐入口滑嫩,配上微微焦香嘅外皮,味道豐富。鹽燒秋葵烤得剛剛好,保留咗秋葵嘅鮮甜口感,每一口都咬落去,嘅滋味真係一絕。免治雞軟骨棒同粟米煎餃都係我嘅最愛小吃。免治雞軟骨棒香脆多汁,一口咬落去,嘅口感真係太過癮。粟米煎餃金黃酥脆,內裡嘅粟米甜味十足,每一口都帶嚟一種滿足感。滕椒魚皮係一款辣味十足嘅美食,魚皮烤得香脆,再加上滕椒嘅辣味,真係刺激到我嘅味蕾。食完一片又想再食多片!最後嚟緊王老吉,真係一杯解渴又清爽嘅飲品。呢度嘅烤生蠔同錫紙辣椒蒜蓉花甲都係絕對值得一試,烤生蠔鮮美多汁,而錫紙辣椒蒜蓉花甲濃郁香辣,每一口都帶嚟無窮嘅風味。千味燒 (大角咀)大角咀大全街38號地舖

大角咀大全街38號地舖
.#foodie #hk #hkfoodie #HTB美食推介【大角咀餃子套餐|小食任揀總有一款啱你😇】🐨餃子套餐A $55推薦度:⭐️⭐️⭐即叫即包餃子搞到等咗好耐有啲失望,今次揀咗粟米豬肉餃唔算太特別,個外皮夠薄,而且保留到肉汁,但調味偏淡....🐨皮蛋青瓜 跟餐Free推薦度:⭐️⭐️小食可以揀豬手、薄餅等,諗住餃子會好油膩,所以揀咗皮蛋青瓜。皮蛋有少少溏心鹼水味唔算好濃,青瓜好爽脆,但係麻辣汁個味太搶,成個前菜淨係食到辣味.......🐨飲品 Free推薦度:⭐️⭐️由於無水bar冇得叫檸茶奶茶嗰啲,但就成個雪櫃嘅飲品任你揀~-----☼-----☼-----☼-----☼-----☼-----千味燒📍地址:大角咀大全街38號地舖🐨推薦度:😋😋/5 💰人均價格:$50-100🪸環境:👾👾🗣️服務:👍🏻👍🏻📸食物打卡度:💡💡🛠️分類:#HTB大角咀 #HTB餃子 #HTB一人之選.#大角咀美食 #大角咀 #餃子 #皮蛋青瓜 #豬手 #薄餅 #一人之選 #即叫即包 #美食推介
.#foodie #hk #hkfoodie
🗣️服務:👍🏻👍🏻
📸食物打卡度:💡💡
🛠️分類:#HTB大角咀 #HTB餃子 #HTB一人之選
2023-08-09 45 瀏覽
近排興食中國美食,離不開串燒,餃子同小龍蝦😌可以話集合左不同美食,食物範疇廣泛👍㕑師推介-藤椒魚皮,下次想試吓~湯餃子-湯底係鮮甜魚湯底,魚 10味濃郁又唔腥😆煎餃皮脆又唔會太油,仲提供近排好興的辣菜莆俾你配餃子食辣辣地幾開胃👍燒羊架好juice ,熟度剛好,肉嫩口燒𧐢做緊特價$9x 四隻,而且size好大隻多肉又多汁,配上辣椒同蒜蓉非常惹味👍最近麻辣小龍蝦仲做緊優惠,鐘意食嘅你一定要試吓~

㕑師推介-藤椒魚皮,下次想試吓~
湯餃子-湯底係鮮甜魚湯底,魚 10味濃郁又唔
腥😆
燒羊架好juice ,熟度剛好,肉嫩口
最近麻辣小龍蝦仲做緊優惠,鐘意食嘅你一定要試吓~
佢個裝修係沿用返上一手牛極 零新意,連廚房門口塊布都一樣 佢個魚皮,勁大浸鹼水味 好難食之後佢啲串燒基本上都係用微波爐叮翻熱勁快就凍晒 就連金菇同茄子都整得好難食呢間野不可一不可再 希望早啲摺埋 少一間劣食
佢個裝修係沿用返上一手牛極 零新意,連廚房門口塊布都一樣
佢個魚皮,勁大浸鹼水味 好難食
之後佢啲串燒基本上都係用微波爐叮翻熱勁快就凍晒
就連金菇同茄子都整得好難食
呢間野不可一不可再 希望早啲摺埋 少一間劣食
2023-07-08 356 瀏覽
今日放假去接老公收工後,去了大角咀食評不錯的串燒店同老公撐枱腳。店內環境都乾淨舒適,燈光放鬆。食物自己點Qr Code就可以。鹽燒頂級牛俐心,尺寸不是很大塊,不過很有咬口,味道不錯。想辣可以自己再添孜然粉。惹味烤汁豬腩肉,肥瘦適中,又不會真的太肥膩,帶點爽口,完美的腩肉。加上特製烤汁真的很惹味。鹽燒秋葵及蘆筍秋葵大大條很抵食。蘆筍很嫩滑完全沒有渣。燒雞中翼,我們倆都覺得好好食,首先燒得皮脆肉嫩,但燒得完全沒焦黑,另外仍有雞肉味,真得很驚喜,不要小看燒雞翼的技術。白鱔 燒白鱔無得輸,每次都必點,皮脆內軟,肥美厚肉又多汁。秘製孜然燒蒙古羊架,首先尺寸已經是大大隻,另外羊架秘製的味道超惹味,但重點又不會過咸,羊肉鮮嫩肉汁超甜,少少適當的羊本來應有的羶味恰到好處。烤韮菜,我第一次食烤韮菜是完全沒焦黑,可見火喉精準度有多高,味道很好,而且很大排份量很多,食極都有。錫紙蒜蓉牛油金菇,蒜蓉很香,同樣份量亦是很多食極都有,重點是不痴牙。錫紙辣椒蒜蓉花甲,花甲細細隻,下面鋪了粉絲及少量菜,如果花甲可以再咸些少應該會更惹味,但極體來說還不錯。今晚最期待的烤生蠔終於來了,首先生蠔超大隻,沒可能一口食得到。第

店內環境都乾淨舒適,燈光放鬆。
食物自己點Qr Code就可以。

鹽燒秋葵及蘆筍
秋葵大大條很抵食。
蘆筍很嫩滑完全沒有渣。

白鱔
燒白鱔無得輸,每次都必點,皮脆內軟,肥美厚肉又多汁。

今晚最期待的烤生蠔終於來了,首先生蠔超大隻,沒可能一口食得到。第二生蠔超嫩滑,完全沒有渣,仍然有生蠔的鮮蠔味沒有被蒜蓉同辣椒遮蓋。生蠔本身的質素已經非常好,烤的時間亦掌握得完美,試完後忍不住再點。因為我從沒試過在串燒店食到充滿鮮蠔味的烤蠔,太驚喜,下次會直接落半打。

豬大腸有調過味道,而且很有咬口,是新鮮的豬腸質感,好好食。因為不新鮮的會完全沒有彈性的。

老闆招呼好周到,見到他會每枱都走過去聊幾句,又會乾杯,店內氣氛好熱情。
總括而言,串燒盡量想保持食物本身的原味,雖然醬汁好惹味,但又不會完全蓋過原味,令串燒多了一層鮮味。另外調味絕不會過濃過咸,令人食得舒服,不是只食到調味料。
埋單兩人共五百元左右,以質素對比性價比真不錯。
  • 烤生蠔
  • 烤韭菜
  • 秘製孜然燒蒙古羊架
  • 燒白鱔
2023-06-27 67 瀏覽
大角咀食街附近新開嘅廣東串燒店。環境都幾乾淨,服務態度又不錯。店內嘅串燒無得揀辣度,因為店主希望盡量以最合適嘅風味形式呈現食物,只會因應不同食材酌量加上調味料。如果有需要,可以自行添加調味粉。✨辣椒蒜蓉烤生蠔好大隻生蠔好肥美🦪超惹味蒜香同辣味加埋鮮味生蠔,成件事熱辣辣超正,連汁都飲埋😂✨千味煎餃外層煎得香脆,四款煎餃餡料分別有粟米、芫荽、韭菜、白菜。配上香醋同辣菜脯,推介🙌🏻✨燒豬手外層煙靭而不膩,咬落好軟腍好入味。配上少量孜炙粉同辣粉,味道不錯。✨脆爽涼拌魚皮大推🙌🏻魚皮非常爽脆,口感好正。配上酸酸辣辣醬汁,開胃醒神!✨惹味烤汁燒全翼雞全翼啖啖肉,外層焦香微脆。✨秘製孜然燒蒙古羊架羊架好多汁,呢個程度嘅羶味我鐘意🙌🏻配上孜然粉好惹味。✨秘製蒜蓉燒原條茄子串燒必叫,蒜香夠濃帶微辣,整體夠腍。

✨辣椒蒜蓉烤生蠔
😂

✨千味煎餃

✨燒豬手

✨脆爽涼拌魚皮

✨惹味烤汁燒全翼
雞全翼啖啖肉,外層焦香微脆。

✨秘製孜然燒蒙古羊架
羊架好多汁,呢個程度嘅羶味我鐘意🙌🏻配上孜然粉好惹味。

✨秘製蒜蓉燒原條茄子
串燒必叫,蒜香夠濃帶微辣,整體夠腍。

2023-06-23
2023-06-14 73 瀏覽
大角咀最新開燒烤餐廳,食物質素非常好,選擇又多,價錢公道,唔駛返大陸都可以食到個種味道,仲有音樂,收工後約埋朋友聚埋一齊吃喝玩樂一流,推薦大家可以有時間落嚟試下……
千味燒 (大角咀)大角咀大全街38號地舖大角嘴不嬲多小店,而且好多都好岀色,見到呢間就開既,朋友又話想食串燒,呢度有別於一般串燒店,一d 油煙味都沒有😆😆😆仲有我想試好耐嘅小龍蝦,即管入去試吓!重點係價錢一啲都唔貴🫡🫡👉 燒雞泡魚乾(份)💰39😋😋😋😋.5/5雞泡魚又係另一款必點小食,份量好多價錢不貴。燒左就更惹味!👉惹味鹽燒蘆筍(串)💰19😋😋😋😋.5/5用鹽燒後嘅蘆筍依然好鮮嫩,完全無渣,好清甜💕💕👉惹味烤汁燒全翼(隻)💰38😋😋😋😋.5/5燒雞全翼,佢燒到個雞翼脆而嫩口,而且個皮有少少甜,係份外好味,燒得好所以好襯好好食👉惹味燒汁韭菜(串)💰26😋😋😋😋.8/5燒韭菜係次次都食,燒得好香,口感也很好👍🏻最尾都要叫多串食👉燒汁安格斯牛柳粒(串)💰70😋😋😋😋.7/5絕對係必點!!肉質好嫩滑,勁多汁好惹味辣椒蒜蓉烤生蠔(對)💰59😋😋😋😋.8/5生蠔size好大隻!唔怪之得係店主推介! 味道鮮味Juicy,配埋辣椒,蒜蓉,香蔥配搭一流燒汁雞軟骨(對)💰21😋😋😋😋.7/5雞軟骨唔會乾仲係好有咬口好Juice好味好味🤤👉麻辣小龍蝦(份)💰138😋😋😋😋.8/5重頭戲小龍蝦!份量多到快要
大角咀大全街38號地舖
👉 燒雞泡魚乾(份)
💰39
😋😋😋😋.5/5
雞泡魚又係另一款必點小食,份量好多價錢不貴。燒左就更惹味!
👉惹味鹽燒蘆筍(串)
💰19
😋😋😋😋.5/5
用鹽燒後嘅蘆筍依然好鮮嫩,完全無渣,好清甜💕💕
👉惹味烤汁燒全翼(隻)
💰38
😋😋😋😋.5/5
👉惹味燒汁韭菜(串)
💰26
😋😋😋😋.8/5
燒韭菜係次次都食,燒得好香,口感也很好👍🏻最尾都要叫多串食
👉燒汁安格斯牛柳粒(串)
💰70
😋😋😋😋.7/5
絕對係必點!!肉質好嫩滑,勁多汁好惹味
辣椒蒜蓉烤生蠔(對)
💰59
😋😋😋😋.8/5
燒汁雞軟骨(對)
💰21
😋😋😋😋.7/5
雞軟骨唔會乾仲係好有咬口好Juice好味好味🤤
👉麻辣小龍蝦(份)
💰138
😋😋😋😋.8/5
重頭戲小龍蝦!份量多到快要滿瀉,也太誇張了吧!這倜價錢能夠吃到這麼多小龍蝦真的超值,小龍蝦非常鮮味,而且大部份蝦頭都有很多膏,麻辣味道非常夠,真的辣得好過癮,唔怪之得啲人成日都話會上癮😋😋😋😋
👉秘製醬汁燒鯖魚(件)
💰35
😋😋😋😋.5/5
外酥內軟既鹽燒鯖魚,淋上檸檬汁,鹹中帶酸,相當
美味。
回頭: yesYesyes!!好坐之餘,食物選擇超級多,其實餃子都想食,係自家包嘅水餃下次要試埋先得,食串燒都唔會一身都係油煙味,佢仲有孜然粉同辣椒粉可以自己加正正!推😋😋🤭🤭🤭
#kermit食在大角咀
2023-06-12 51 瀏覽
蒜蓉辣椒燒生蠔🦪$99 4隻 肥美+新鮮+抵食 怕咸既可以拎走少少蒜🧄餃子🥟可以單叫一隻味或者揀每隻味2隻 餃子好出色 有四款選擇 白菜 韮菜 粟米 芫荽🥬推薦白菜同韮菜 如果好鐘意芫荽 都可以試下😋韭菜好香孜然味 燒得好香而且仍然濕潤唔會乾 鍾意韮菜必點💯司華力腸 外皮燒得香脆 肉質軟中有彈性 味道不會太鹹 送酒一流~金菇肥牛🥩正常水準 金菇一d都唔痴牙 肥牛都唔會燒到乾哂火喉岩岩好👍🏼鱔魚全條燒到好金黃色 肉質好彈牙 絕對新鮮🤗 雞翼🐥燒野食必點既雞翼 肉質嫩滑 本身都好入味 唔駛再加其他調味粉 食完會好想再食😊菠蘿🍍香蕉🍌到我最鍾意既燒生果 菠蘿係多汁香甜 香港加多糖粒 偏甜 但都可以接受 可作為呢餐既完美句號。千味燒 (大角咀)大角咀大全街38號地舖

蒜蓉辣椒燒生蠔🦪
$99 4隻 肥美+新鮮+抵食 怕咸既可以拎走少少蒜🧄

餃子🥟
推薦白菜同韮菜 如果好鐘意芫荽 都可以試下😋

韭菜
好香孜然味 燒得好香而且仍然濕潤唔會乾 鍾意韮菜必點💯

司華力腸
外皮燒得香脆 肉質軟中有彈性 味道不會太鹹 送酒一流~

金菇肥牛🥩

鱔魚
全條燒到好金黃色 肉質好彈牙 絕對新鮮🤗

雞翼🐥

菠蘿🍍香蕉🍌

2023-06-11 44 瀏覽
屋企附近開咗一間新嘅串燒店,所以特登去試吓😋店內裝修舒適,而且環境闊落,坐得好舒適🩷1. 千味煎餃子🥟餃子大大隻,皮薄餡靚😍煎餃嘅餃子皮更十分脆🥟一咬落口,肉汁更加係必晒出嚟🤭極力推薦大家嘗試,一定要食齊四款口味,可說是各有特色😋2. 辣椒蒜蓉烤生蠔(一對)🦪🌶️平時最鍾意食海鮮嘅我,對海鮮有極高要求!呢款烤生蠔絕對絕對係強力推介!❤️‍🔥首先生蠔非常肥美,大大隻,絕對唔係普通貨色👍🏻而且咬落去,更加有生蠔嘅鮮甜味,再配埋香蒜和辣椒,真係令人垂涎三尺,十分惹味🤤🤤3. 燒豬手🐷豬手肉質嫩滑,加上店內獨特的調味料,真的十分惹味🤤強烈推薦大家一試!4. 秘製蒜蓉燒青口😋青口十分鮮甜,而且都好肥美,喜歡吃海鮮嘅你哋絕對不可錯過😋5. 秘製孜然燒蒙古羊架 🐑🐑今次係我第一次食孜然粉配羊架,估唔到原來係咁夾😋羊肉肉質嫩滑,唔會咬極都咬唔開,而且孜然粉嘅香味滲透落去羊架入邊,非常惹味,值得大家一試😋另外仲有不同種類嘅串燒,絕對推薦大家一試🩷老闆嘅態度亦都非常親切,一定會再嚟😍😍

1. 千味煎餃子🥟

千味煎餃子

2. 辣椒蒜蓉烤生蠔(一對)🦪🌶️

辣椒蒜蓉烤生蠔

3. 燒豬手🐷

燒豬手

4. 秘製蒜蓉燒青口😋

青口十分鮮甜,而且都好肥美,喜歡吃海鮮嘅你哋絕對不可錯過😋
秘製蒜蓉烤青口

5. 秘製孜然燒蒙古羊架 🐑🐑

秘製孜然燒蒙古羊架

千味煎餃子
辣椒蒜蓉烤生蠔
燒豬手
秘製蒜蓉烤青口
秘製孜然燒蒙古羊架
同朋友👩🏻‍🦳一齊喺大角咀覓食,我哋喺橫街行吓,呢間望吓嗰間裝吓🤣,見到呢間食串燒,乾淨企理,幾啱呢日嘅胃口,於是就決定入去試吓😆千味煎餃🥟:皇牌芫茜蝦餃🥟、韮菜餃🥟、白菜餃🥟、栗米餃🥟:全部都飽滿、鮮味、幾好食😋辣椒蒜蓉烤生蠔:生蠔🦪非常大隻,好好肉哋🤩,加咗大量蒜蓉同少少辣椒,香口好味😋燒雞泡魚乾:脆脆哋又有啲煙靭🤩脆皮芝士腸、爆漿芝心丸、燒汁雞軟骨、燒汁安格斯牛柳粒、燒汁肥牛金菇卷:全部都香口好食🤩惹味烤汁燒全翼、惹味烤汁豬腩肉:燒雞翼,我鍾意食🤣;燒豬腩肉,半肥瘦,好甘香😋燒汁燒雞皮、鹽燒豬大腸:少少脆,感覺 雞皮 同埋 大腸 嘅油分大部份都燒咗出嚟,所以唔覺太肥膩🤩蒜蓉燒原條茄子🍆:原條茄子新鮮,多肉多汁,落咗勁量蒜蓉🧄,好香口🤩惹味燒汁韭菜、惹味烤汁脆肉瓜:韭菜同翠玉瓜都新鮮,韭菜有少少煙靭,翠玉瓜就爽脆🤩津路烏龍茶,要2支街坊價錢,招呼好好,食得飽飽🤩

燒雞泡魚乾:脆脆哋又有啲煙靭🤩

津路烏龍茶,要2支

街坊價錢,招呼好好,食得飽飽🤩
位於大角嘴大全街這家燒烤🍖店味道👅一流還有他們的煎餃🥟無敵美味😋,和幾個朋友去吃,吃的停不下來還有美味的大生蠔🦪和羊架,招牌小龍蝦🦞各種各樣的燒烤🍖無敵美味😋👍
位於大角嘴大全街這家燒烤🍖店味道👅一流

還有他們的煎餃🥟無敵美味😋,和幾個朋友去吃,吃的停不下來
還有美味的大生蠔🦪和羊架,招牌小龍蝦🦞
各種各樣的燒烤🍖無敵美味😋👍
2023-06-01
大角咀附近晚上好吃的真的太少了 大半夜嘴饞的我竟然找到這家原汁原味燒烤這家店白天是餃子店 所以也嘗試了他家煮餃子煎餃-與別家不同的是他們家燒烤不會乾煸煸的 反而保留了食物原本的味道 所以蘸料也會給到你-燒烤必備的烤茄子韭菜都保留食物原始口感 香甜可口點了他們家推薦的雞翅墨魚丸還有烤豬手不愧是招牌啊真的好絕 -相比其他的燒烤店 這家味道和價格也很實在ps:他家還有麻辣小龍蝦(但點太多東西實在吃不下)坐等下次吃小龍蝦
大角咀附近晚上好吃的真的太少了
大半夜嘴饞的我竟然找到這家原汁原味燒烤