2023-06-01 34 瀏覽
收工過大角咀食個宵夜 見到有一間新開串燒 本身諗住食個快宵夜就走 點知真係有驚喜 老闆熱情 煎餃會爆汁 人手自家製 皮薄 肉新鮮 串燒係自己加辣粉和孜然粉 原汁烤 唔係好似出邊果d半炸半烤 真係即燒 原汁原味 虎蝦比我只手還大 還有糕 坐嘅環境都好舒服 下次約埋一大班朋友過來啤啤佢 了解之後 原來黃埔係總店 大角咀係分店 點名讚揚一下兩個老闆娘 啊倩和yoyo 態度熱情 本身翻左一日工好攰 同佢哋傾下解都好解壓

2023-05-30 29 瀏覽
經過就諗住求其食啲嘢,估唔到啲嘢超級好味,雞翼有汁,小龍蝦平靚正,海鮮好新鮮,千味餃子又有特色,環境舒服,服務態度好好,唯一缺點就係我過來大角咀,坐車唔太方便。
2023-05-29