見到之先嘅劣評有啲擔心。但見午餐咁平,又唔使排隊,好想 try try. 叫左「(午)慢煮和牛丼伴温泉玉子定食$ 108」。好快食完前菜,都等左幾耐先上個飯。見到碗飯,就覺得值得等。牛肉五成熟,入口即化,牛味濃。有湯、沙律、前菜,成餐好圓滿,份量剛剛好。
見到之先嘅劣評有啲擔心。
但見午餐咁平,又唔使排隊,好想 try try.
叫左「(午)慢煮和牛丼伴温泉玉子定食
$ 108」。

好快食完前菜,都等左幾耐先上個飯。

見到碗飯,就覺得值得等。牛肉五成熟,入口即化,牛味濃。

有湯、沙律、前菜,成餐好圓滿,份量剛剛好。
今次我去左間我覺得好有feel嘅日本店,名叫丸十寿司日本食堂,坐落朗豪坊度。食咗個三文魚沙律🥗,沙律醬做得啱啱好,唔會太膩口,三文魚切得厚厚哋,新鮮得滑,真心滿意!然後我哋叫咗個炸得熱辣辣嘅海鮮火鍋飯,啲海鮮晶瑩剔透,火鍋湯嘅味道香濃,撈埋飯入面,攪兜一攪,呢個火鍋飯真係一流,溫暖晒我個胃。😊仲有,肉質彈牙兼及汁多的燒牛肉片,配上特製醬汁,外皮烤得微焦但肉質又保持嫩滑,味道正點爆燈!最後,再點份嘅芝士蛋糕。呢塊芝士蛋糕真係軟綿綿得黎又唔會太甜,啱咗我嘅口味。總括來講,呢度嘅食物質素同味道都係上乘。餐廳環境同服務質素都一流,分分鐘會再拜訪!推介比大家一試,保證唔會失望嘅!👍👍👍

2023-12-31 537 瀏覽
今次嚟到呢間日式餐廳,第一印象係個裝潢好得意🎎,一入到去好似行左入小東京咁,環境好舒服,坐落落感覺真係幾chill㗎。餐牌選擇多到爆炸,決定點了經典的海鮮丼同埋串燒嚟試吓。啱啱上嘅海鮮丼,色彩繽紛,好靚仔,仲送埋碗味噌湯。海鮮新鮮過天,日本米又係得令到爆,一咬落去,魚生嘅鮮甜味即刻四溢🍣,嗰啲粒粒分明嘅飯嘅咀嚼感又係一絕,拌埋食真係無得輸。串燒部分,哥哥啲燒得金黃,令到我都印象深刻。每一串都喺火候控制得刚刚好,帶出食材嘅原味之餘,個焦香味又點綴得啱啱好🍢。喊緊個,喺魚生同飯嘅清新之後,串燒嘅惹味就黎得非常時候,變化豐富。期間服務員仲不時嚟問吓食得開唔開心,好貼心❤️。簡單嚟講,臨走之前已經諗住下次要再嚟試第啲野,值得推薦俾身邊嘅朋友知!

📍#丸十寿司日本食堂 (旺角)旺角亞皆老街8號朗豪坊12樓13號舖♡人均消費: $799 @ 2▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️對日本嘢既熱愛程度簡直係想每個禮拜都有一兩日可以食壽司😂 今次到訪既係朗豪坊既丸十寿司日本食堂😝✨#丸十壽司盛合(二人前)丸十盛合有兩件海膽壽司、帶子壽司、吞拿魚壽司等,最recommend海膽!!!!好鮮甜,帶子都好厚肉好鮮~✨#油甘魚壽司用料新鮮,入口無筋✨#炙燒左口魚邊壽司左口魚係我最愛之一,炙燒過既左口魚逼哂啲魚油岀黎,入口好香!!!! ✨#溫泉玉子伴燒澳洲和牛肉丼和牛丼份量十足,牛味幾香,配上溫泉蛋和牛口感更滑😋入口更有層次。✨#牛肉湯烏冬除左壽司,都想食啲暖下胃既嘢~揀左牛肉湯烏冬😋 牛肉好滑口感唔韌,烏冬彈牙,整體都ok!!✨#自家製玉子燒上枱嘅時候仍然保持到熱度,玉子燒好有蛋香~ 口感軟腍😋 熟度剛好。▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️

📍#丸十寿司日本食堂 (旺角)
旺角亞皆老街8號朗豪坊12樓13號舖

♡人均消費: $799 @ 2

▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️

✨#丸十壽司盛合(二人前)

✨#油甘魚壽司
用料新鮮,入口無筋

✨#炙燒左口魚邊壽司

✨#溫泉玉子伴燒澳洲和牛肉丼

✨#牛肉湯烏冬

✨#自家製玉子燒

▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
2023-09-25 649 瀏覽
極上牛柳三文治🐮🥪牛柳煎到好香兼且咬落完全無筋,口感軟稔麵包烘過搽左牛油🥯入面搽左少量沙拉醬,不妨一試😗.極上鮪魚丼🐟🍚係我最鐘意嘅拖羅丼😋有中拖羅同埋赤身兩種,有好多片呀!即刻心心眼😍飯嘅份量好大,一定夠晒飽🤭.特上刺身定食(6款)午餐都好多個set選擇😉包埋面豉湯、飲品、漬物,加錢仲有小食添😋加$30就有三件吉列廣島蠔🦪好脆口,蠔肉都幾大😚刺身擺盤好靚呢,有拖羅、金目鯛、油甘魚、牡丹蝦、帶子😍全部都厚切公仔嚟㗎
極上牛柳三文治🐮🥪

極上鮪魚丼🐟🍚

特上刺身定食(6款)
加$30就有三件吉列廣島蠔🦪好脆口,蠔肉都幾大😚

2023-09-20 459 瀏覽
溫泉玉子伴燒澳洲和牛丼呢個我覺得係所有嘢食中最好食,因為牛味的確出色,而且半生熟,食落去唔會太韌,加埋玉子撈飯,好好味蝦味噌櫻花蝦烏冬烏冬咬口唔錯,好彈牙,櫻花蝦份量多,配合濃郁嘅湯底,每一啖湯都有蝦味!仲有三至四隻新鮮蝦!值得一試丸十壽司盛盒各款壽司兩件,最好淨係海膽壽司,豐富嘅海膽一啲都唔會慳料,食落去入口即溶,另一個就係吞拿魚壽司,粉紅色嘅外型已經好吸睛,食落去仲要軟綿綿💕好食雞軟骨雞軟骨落咗特別嘅味粉,食落去好惹味,仲要啱啱新鮮炸起,熱辣辣紅豆年糕湯我覺得好特別,因為第一次食,紅豆湯入面有兩塊三角形好大嘅年糕,室內依然銀銀,呢個糖水好正抹茶雪糕抹茶味比較龍,啱晒我呢啲唔鍾意食甜嘢嘅人,而且雪糕都比較幼滑富士山葡萄味汽水及富士山柚子味汽水其實兩隻都係梳打,葡萄味比較突出,因為有少少次,巨峰提子!柚子味就唔會令人失望
溫泉玉子伴燒澳洲和牛丼

蝦味噌櫻花蝦烏冬

丸十壽司盛盒

雞軟骨

紅豆年糕湯

抹茶雪糕

富士山葡萄味汽水及富士山柚子味汽水
餐廳以新鮮優質精米做賣點,係壽司🏮不可缺少重要元素,除了刺身,壽司,丼飯,串燒,仲有特色用米製成漢堡🍱丸十海鮮丼有面豉湯(跟餐)加$18 青森蘋果🍱刺身壽司🍣 迷你丼定食有面豉湯(跟餐)加$ 18 熱情果可爾必斯梳打 倆款都有不同種類刺身,有一定厚度又鮮味,米飯脹卜卜粒粒分明,有米香味🍚🦐海洋の盒串燒有大蝦、 帆立貝、鱔、三文魚、 鯖魚最喜歡燒到好惹味大蝦🦐帆立貝大大粒好鮮甜🦀松葉蟹肉壽司漢堡以日本米烹調製成漢堡非常特别,外層似飯焦感覺,面上有蟹子,裡面滿滿松葉蟹肉,有芝士,沙律菜,口感有層次感😋味道唔錯🦪廣島蠔唐揚炸到金黄香脆🔥熱辣辣非常香口🤤餐廳座位都舒服,地方乾淨,地點方便👍
餐廳以新鮮優質精米做賣點,係壽司🏮不可缺少重要元素,
除了刺身壽司,丼飯,串燒,仲有特色用米製成漢堡

🍱丸十海鮮丼
有面豉湯
(跟餐)加$18 青森蘋果

🍱刺身壽司🍣 迷你丼定食
有面豉湯
(跟餐)加$ 18 熱情果可爾必斯梳打

🦐海洋の盒
串燒有大蝦、 帆立貝、鱔、三文魚、 鯖魚
最喜歡燒到好惹味大蝦🦐帆立貝大大粒好鮮甜

🦀松葉蟹肉壽司漢堡

🦪廣島蠔唐揚
炸到金黄香脆🔥熱辣辣非常香口🤤

餐廳座位都舒服,地方乾淨,地點方便👍
2023-09-12
2023-09-13 170 瀏覽
朗豪坊美食推薦😍成日去朗豪坊,竟然唔知12樓有間好高質嘅日本料理 -- 丸十壽司。佢其實唔止壽司食,應有盡有,我哋lunch time去嘅,人唔算多,有套餐可以揀☺️我哋揀咗特上海鮮丼定食、壽司+刺身定食,仲有串燒同炸魷魚,仲有個好特別嘅壽司漢堡。推薦呢款海鮮丼,好豐富,鮮甜嘅海膽、大大隻嘅蝦、好味嘅帶子同厚切三文魚、再加上粒粒三文魚籽、啖啖蟹肉。。。真係好滿足😌而另一份都好足料,有刺身、壽司,再加嗰迷你鮪魚丼,啲魚蓉鋪滿成個碗,每啖都好香口,啱晒鍾意食鮪魚嘅朋友。午市套餐包湯同沙律,仲可以加錢加小食同飲品,我哋就加咗份勁厚切嘅三文魚刺身同勁好味嘅魷魚酥,估唔到佢嘅炸嘢整得咁好食,一定要加。除咗魚生,串燒都係唔錯嘅選擇,我哋就揀咗雞拼盤,入面有齊雞肉、雞翼、雞皮、雞腎,仲有用雞軟骨整成嘅雞肉棒,呢個棒最好味。最後要介紹吓個壽司漢堡,原來好大份,真係好似個漢堡咁,我哋揀咗炸軟殼蟹,真係成隻上,炸到金黃香脆,而上下兩層嘅米飯,都係煎過嚟,口感煙韌香脆,好特別。佢環境好舒服,食物都好唔錯,行開朗豪坊嘅朋友不妨一試呀。

而另一份都好足料,有刺身壽司,再加嗰迷你鮪魚丼,啲魚蓉鋪滿成個碗,每啖都好香口,啱晒鍾意食鮪魚嘅朋友。

佢環境好舒服,食物都好唔錯,行開朗豪坊嘅朋友不妨一試呀。
2023-09-09 170 瀏覽
約左朋友喺朗豪坊食晏,大家都鐘意魚生壽司,我地幾個就入左丸十寿司日本食堂,歎個靚lunch,吹下水。餐廳掛左好多日式燈籠🏮,營造了一個舒適和諧的用餐環境。我哋點了兩個定食,每款定食到包括味噌湯湯,前菜沙律,配飯。特上刺身定食(6款)+餐湯 $324賣相好靚,吞拿魚腩,帆立貝,鯛魚,甜蝦,油甘魚等賣相非常精緻,盤子上擺滿了各種新鮮的刺身,包括吞拿魚腩、帆立貝、鯛魚、甜蝦和油甘魚等。每一塊刺身都鮮嫩,吞拿魚腩油脂豐富,入口即化,帆立貝鮮甜,讓人回味無窮。牛肉壽喜燒+餐湯 $118日本生蛋+配白飯牛肉壽喜燒的肉質嫩滑,搭配著甜甜嘅壽喜燒汁,每一口都帶來滿滿的滿足感。日本生蛋口感滑嫩,蔬菜豆腐索左個汁,好食又有益👍燒章魚小丸子(3件)$20小丸子都烤得金黃酥脆,上面鋪滿木魚,章魚的鮮美味道在嘴中散開。另外點了自選壽司(10件)配迷你鳥冬 $208三件帆立貝,池魚,松葉蟹,蠑螺,火炙三文魚,油甘魚,火炙左口魚邊,海赤蝦壽司。壽司的米飯鬆軟香甜,配上新鮮的海鮮,每一口都充滿了鮮美的滋味。火炙三文魚的煙燻香氣和松葉蟹的鮮甜口感令人驚艷,而帆立貝的豐潤口感更是令人難忘。青森蘋果汁 $18芒果可爾必斯梳

餐廳掛左好多日式燈籠🏮,營造了一個舒適和諧的用餐環境。

我哋點了兩個定食,每款定食到包括味噌湯湯,前菜沙律,配飯。

特上刺身定食(6款)+餐湯 $324
賣相好靚,吞拿魚腩,帆立貝,鯛魚,甜蝦,油甘魚等

牛肉壽喜燒+餐湯 $118
日本生蛋+配白飯

燒章魚小丸子(3件)$20

另外點了自選壽司(10件)配迷你鳥冬 $208
三件帆立貝,池魚,松葉蟹,蠑螺,火炙三文魚,油甘魚,火炙左口魚邊,海赤蝦壽司壽司的米飯鬆軟香甜,配上新鮮的海鮮,每一口都充滿了鮮美的滋味。火炙三文魚的煙燻香氣和松葉蟹的鮮甜口感令人驚艷,而帆立貝的豐潤口感更是令人難忘。

青森蘋果汁 $18
芒果可爾必斯梳打 $18
青森蘋果汁和芒果可爾必斯梳打,清新的口感與水果的甜美結合,為整餐帶來一絲清爽。

南瓜蕃薯天婦羅 $78
南瓜蕃薯天婦羅散發著金黄的光澤,外層裹著薄脆的麵衣,內部則是軟綿的南瓜和甜甜的蕃薯,好食!

黑松露海膽茶碗蒸 $59
以新鮮的海膽和香氣四溢的黑松露融合在一起,呈現出豐富的層次感和風味。

2023-09-07 143 瀏覽
去旺角朗豪坊行街覓食,見到呢間以木系設計,日式裝修的日本食堂,因為店舖樓底高,空間感大,所以坐得好舒服😌!特上海鮮丼 $218丼飯有齊多款海鮮,鮮味厚切的三文魚、大大隻的赤海蝦、海膽、三文魚子、蟹肉、蟹籽和帶子,分量滿滿之餘,跟餐重會有埋前菜、味噌湯和沙律🥗!三文魚刺身跟餐加 $30 可以追加 3片厚切三文魚,口感一流又新鮮👍🏻!雜莓可爾必斯梳打跟餐加 $18可轉特飲,酸酸甜甜又夠氣,止喝一流🌞夏天必飲!極上鮪魚盛合 $328這裏的壽司飯是以施行「精米」工序,是香港首家「當店精米」的餐廳,所以每粒米都十分飽滿,粒粒分明。拖羅是鮪魚腹部的脂肪部分,味道帶有奶油狀脂肪的甜美,質地非常柔軟和滑嫩,一放入口就融化在口中👍🏻👍🏻!

特上海鮮丼 $218

三文魚刺身

雜莓可爾必斯梳打

極上鮪魚盛合 $328

2023-09-01 1591 瀏覽
今日Duck哥🦆放假專登出去旺角同Duck嫂🦆食lunch,佢話要帶我食好野,於是去朗豪坊1️⃣2️⃣樓嘅一間日式料理店“丸十壽司日本食堂”😆。店舖裝修簡約乾淨,高樓身加上日式燈籠吊燈🏮,視覺上更具空間感及高雅🥰。另設有吧台座位同普通枱,座位同樣闊落舒適😍。午市定食特上海鮮丼 $296丼飯有赤海蝦🦐、海膽、三文魚籽、蟹肉🦀、三文魚🐟和帶子;赤海蝦2️⃣隻黏口彈牙,海膽份量唔少,三文魚新鮮肥美,帶子炙過🔥更加鮮甜好食😋。三文魚刺身(3片) $30跟餐加錢厚切三文魚🐟一啲都唔欺場,新鮮肥美,口感軟嫩,油脂及魚香味十足😋。炸魷魚圈 $30都係跟餐加錢,魷魚🦑外層炸漿薄身,炸得非常香脆,外脆內嫩,正😋。青森蘋果汁 $18酸酸甜甜充滿蘋果味🍏嘅一杯果汁。丸十特上壽司盛合(10件) $368牡丹蝦🦐、帶子新鮮甜美,口感軟嫩。中拖羅🐟、油甘魚新鮮,入口油脂味十足。三文魚子軍艦魚油香味濃郁,蟹肉軍艦🦀味道鮮甜,海膽軍艦口感綿滑加上紫菜香味,更加好食😋。帆立貝串 $48大大粒帆立貝表面燒得焦香🔥,內裏肉質軟嫩,味道鮮甜味美😋。雪花牛舌串 $42厚切牛舌👅燒得焦香,表面乾身內裡juicy,肉質軟腍無筋,輕

午市定食
特上海鮮丼 $296

三文魚刺身(3片) $30

炸魷魚圈 $30

青森蘋果汁 $18
酸酸甜甜充滿蘋果味🍏嘅一杯果汁。

丸十特上壽司盛合(10件) $368

帆立貝串 $48
大大粒帆立貝表面燒得焦香🔥,內裏肉質軟嫩,味道鮮甜味美😋。

雪花牛舌串 $42
厚切牛舌👅燒得焦香,表面乾身內裡juicy,肉質軟腍無筋,輕輕灑上鹽花,味道更豐富🥰。

總括而言,餐廳環境舒適,可以好舒服咁享受日本菜。

2023-08-25
放假約舊同事食晏睇戲🤩大家都想食日本菜就揀咗呢間位於朗豪坊🙌丸十壽司日本食堂🤗樓底好高掛咗好多特色嘅日本燈籠🥰空間感十足‼️午餐特選特上海鮮丼色彩斑斕悅目🤩而我最鍾意有鮮甜嘅馬糞海膽🤤赤蝦🦐三文魚子、帆立貝、玉子、蟹肉🦀️都非常新鮮🤗米粒加入赤醋口感軟糯令人食到非常滿足😍套餐加$20 燒章魚小丸子章魚🐙有嚼勁口感😍飲品加$28轉左梅酒酸酸甜甜帶有濃郁果香😍小食味淋魚乾具有鹹香的口感🥰入口甜甜地又有咬口🤗好適合用嚟作為下酒小食🙌黑松露海膽茶碗蒸😍黑松露和海膽放係蒸蛋上面🤩感覺既豪華又精緻😉蒸蛋火候控制得啱啱好🙌食落口感非常順滑🥳三文魚牛油果🥑芝士漢堡這個以日本米製成既漢堡結合左三文魚、牛油果🥑和芝士🙌師傅將兩邊米飯煎至成飯焦口感🥰入口先脆後食到三文魚鮮味😍牛油果的奶油口感及芝士既濃郁味道🤩感覺特別😎串燒海洋の盒包括三文魚、鰻魚、蝦🦐青魚和帶子等…呢個拼盤組合可能食到不同口味和海鮮質感🥰我特別鍾意帶子食落超級鮮甜🥰清酒🍶越前忘憂特別純米酒雪到凍冰冰😍飲落清爽中帶柔和輕盈的口感🥰好適合搭配串燒刺身享用😍

套餐加$20 燒章魚小丸子章魚🐙有嚼勁口感😍
飲品加$28轉左梅酒酸酸甜甜帶有濃郁果香😍

三文魚牛油果🥑芝士漢堡

• 特上海鮮丼
  • 黑松露海膽茶碗蒸
2023-08-26 151 瀏覽
Diced seafood donburi 角切魚生丼 🐠 $168呢一款角切魚生當嘅性價比好高,裏面嘅配菜非常豐富,好似有蔥花吞拿魚蓉、三文魚粒、吞拿魚粒、少少鯛魚片、青瓜碎🥒同埋日式甜蛋🍳,而底下嘅壽司米份量好足料🍚,口感煙韌帶微酸,都幾高質Premium tuna sushi platter 極上鮪魚盛合 🍱 $328大大碟嘅極上鮪魚盛合望落去好吸睛✨,主要有三個唔同部位嘅吞拿魚厚切壽司 🐟、蔥花吞拿魚蓉軍艦同埋六件吞拿魚小卷,toro 入口即溶,油脂感好重,的確好正🤤White flesh fish sashimi 白身魚薄切 $148時令嘅白身魚薄切大概有15片,睇落去晶瑩剔透,外表係淡紅、白身魚肉,肉質爽口、鮮美👍🏻,食落煙韌有咬口,淡淡甘甜,點埋自家製酸汁食唔錯呀Salmon tartar salad 三文魚他他沙律 🥗 $78健康嘅三文魚他他沙律免頭有四大片燒過嘅三文魚腩,厚身肥美,底下係新鮮嘅生菜沙律🥬,夾埋酸酸甜甜嘅有子醬汁一齊食🍊,份外開胃Seaweed salad with fried silver fish 海草沙律 🪸 $68簡單健康嘅海草沙律營養價值好高,
Diced seafood donburi
角切魚生丼 🐠 $168

Premium tuna sushi platter
極上鮪魚盛合 🍱 $328

Salmon tartar salad
三文魚他他沙律 🥗 $78

海草沙律 🪸 $68
簡單健康嘅海草沙律營養價值好高,分別有紅色同深綠色兩款,口感爽口,味道天然,帶淡淡自然海鹽味,加埋面頭嘅迷你白飯魚仔,都幾好食!
2023-08-24 121 瀏覽
而家天氣咁熱 都係會想食返啲冷盤壽司 🍣日本🇯🇵菜真係我永遠嘅首選🤩今次就去咗旺角朗豪坊12樓呢間丸十try try(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)一入到去就見到餐廳日式居酒屋裝修木系風格 好鍾意樓底高嘅餐廳唔會有壓迫感而且高層景觀遼闊 🫶🏻我見佢哋都係自助QR code落單menu 有刺身、卷物、壽司🍣午市套餐 選擇都有好多🤩🍶👅牛肉壽喜燒 🍲 $118每個午市套餐都配有有味噌湯、海蜇同柚子醋沙律🥗 熱辣辣上枱壽喜燒 湯底係我最鍾意嘅日式甜豉油魚湯加埋超級掛湯嘅娃娃菜🥬&豆腐 主菜牛肉好嫩滑 半熟嘅蛋🍳 夠晒好滿足🫶🏻香蔥鮪魚蓉海膽井 $158香蔥拖羅蓉配上creamy嘅海膽同埋日式醃蘿蔔🍱加上墊底每粒米都漲卜卜好香米飯味呢個真心推介,大家一定要試🫶🏻三文魚刺身 $30厚切三文魚 🍣魚油味好香囗感一流 刺身顏色睇落都好新鮮 呢個跟餐價錢加配好抵食👅極上鮪魚盛合 $328吞拿魚魚油油脂味爆燈🫶🏻🍣 雖然係壽司但係魚生都有一定厚度 👍🏻魚鮮味十足🎌刺身定食(5款)$158時令厚厚刺身 赤蝦、帶子、拖羅、油甘魚粉粉嫩嫩既油甘魚 夠晒肥美creamy 🥰🥰總括而言,呢間位於旺角朗豪坊高層嘅日式壽司店 食物選擇

牛肉壽喜燒 🍲 $118

香蔥鮪魚蓉海膽井 $158
呢個真心推介,大家一定要試🫶🏻

三文魚刺身 $30

極上鮪魚盛合 $328

刺身定食(5款)$158
時令厚厚刺身 赤蝦、帶子、拖羅、油甘魚
粉粉嫩嫩既油甘魚 夠晒肥美creamy 🥰🥰

總括而言,呢間位於旺角朗豪坊高層嘅日式壽司店 食物選擇多而且質素都非常水準
店舖環境乾淨樓底又高 裝修又夠晒精緻
值得再去😋
2023-08-18 160 瀏覽
呢間上次經過睇到門面已經好想食,今日放假過嚟旺角第一時間就去呢間試吓❤️-佢樓底好高,入到去好舒服,木系感覺,有分近師傅既吧枱同遠少少既卡位,很日式裝修~-午市定食特上海鮮丼(特選)$218有味噌湯、中華沙律同普通沙律丼飯有赤海蝦、海膽、三文魚子、蟹肉蟹籽、三文魚、帶子全部刺身都好新鮮😋赤海蝦大大隻啖啖肉又黏口又彈😍海膽一啲都唔腥好鮮甜🤤三文魚子脆卜卜又夠咸香🥰帶子輕輕燒過,有陣陣彈香烤味🥹佢地對米有一定既要求每粒米都漲卜卜好香米飯味撈埋醋真係流晒口水🤤+雜莓可爾必斯梳打 +$18酸酸甜甜好fresh😇-黑松露海膽茶碗蒸 $58因為好鍾意食海膽所以連茶碗蒸都要叫海膽🤣熱食海膽同黑松露嘅味道都好重一齊配蛋食好夾啲蛋仲好滑溜好夠味好平衡🥰-丸十究極の卷 $288呢個真係超推介!!!首先!佢一黎到個樣已經好震撼🤩高高既刺身山最高仲有金箔🤩數落去有魚子醬、三文魚子、海膽、吞拿魚蓉、帶子紫菜除咗包住啲飯之外裡面仲有生蝦、青瓜絲同脆瓜有唔同既層次味道👅奢華既享受😎-白身魚薄切 $148白身魚薄得幾通透配上柚子醋酸酸地好清新又鮮甜可以夾埋佢地既紅辣蘿蔔蓉一齊食❤️

午市定食
特上海鮮丼(特選)$218
有味噌湯、中華沙律同普通沙律
丼飯有赤海蝦、海膽、三文魚子、蟹肉蟹籽、三文魚、帶子
全部刺身都好新鮮😋
赤海蝦大大隻啖啖肉又黏口又彈😍
海膽一啲都唔腥好鮮甜🤤
三文魚子脆卜卜又夠咸香🥰
帶子輕輕燒過,有陣陣彈香烤味🥹
佢地對米有一定既要求

熱食海膽同黑松露嘅味道都好重
一齊配蛋食好夾
啲蛋仲好滑溜好夠味好平衡🥰

丸十究極の卷 $288
呢個真係超推介!!!
首先!佢一黎到個樣已經好震撼🤩
高高既刺身
最高仲有金箔🤩
數落去有魚子醬、三文魚子、海膽、吞拿魚蓉、帶子
紫菜除咗包住啲飯之外裡面仲有生蝦、青瓜絲同脆瓜
有唔同既層次味道👅
奢華既享受😎