2023-10-31 95 瀏覽
路過見到都幾多嘢食,有烤魚有雞煲,入到來坐低然後個姐姐仔話個招牌烤魚有68折,之後我都覺得折後價錢OK可以試試就點咗,跟住上咗魚之後,起筷開始食咗先走來同我地講話要按照全單原價滿500蚊先可以享有條魚68折個優惠,心諗吓?咁都得?食緊時仲周不時來提醒我地仲差一百蚊就可以滿五百,大佬呀唔係話唔想比錢你賺,但我真係食唔到咁多我又點點得落呀。另外味道方面好彩都OK唔差,一個烤魚絕對夠2人食,不過價錢方面就好模糊。到埋單嗰下我地當然同佢理論返啦,最後話可能誤會同都想我地下次再次幫襯先計返條魚68折,話社交平台同廣告有寫明條款😓我路過見到餐牌嘢食OK所以入來食,大佬你餐牌又冇寫明total滿幾多先可以有折係好大問題囉,唔通入來前我專登上去睇下你地社交平台同各項條款先入去食?最後又話唔想我地簽卡因為簽卡收charge要求我地比現金😓(門口又冇寫只收cash….😥)。仲有到依家都唔明食個烤魚點解又會有收醬料費$8一位😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫溫馨提醒大家睇清楚收費先好入去食或者埋單時睇清楚啲😥😥總體認真麻麻,食得唔開心

仲有到依家都唔明食個烤魚
點解又會有收醬料費$8一位😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

溫馨提醒大家睇清楚收費先好入去食或者埋單
時睇清楚啲😥😥

總體認真麻麻,食得唔開心
2023-10-21 1355 瀏覽
這天晚上我約了朋友在大埔吃晚飯,經過網上的推薦,我們便決定來到這間試川菜餐廳一試,店內環境寬敞舒適和清潔衛生烤大江團魚鍋($318)餐廳做優惠有68折,江團魚是係餐廳主打菜,所以我們選擇了這款烤魚,江團魚非常嫩滑細密,非常大條,味道我們選擇了麻辣味bb辣,味道很夠味,很夠辣,豆卜十分軟身,吸收了湯底的味道,大量的配料有芫荽,洋蔥,辣椒,蒜頭,芝麻粒,豆腐皮,豆芽彈牙,蓮藕爽口百香果益力多($24)味道酸中帶一點甜,十分大杯,十分解渴,十分健康,益力多可以改善腸道香水檸檬($22)檸檬茶十分大杯,十分冰凍,十分抵飲燒安格斯牛小排($138)燒肉即點即燒,牛小排非常香稔軟嫩,非常新鮮,肉味非常濃,質素非常高,配上准盬燒生蠔($46)味道用蔥粒,蒜頭,辣椒調味,生蠔十分大隻,海水味比較淡,非常新鮮羊肉串($30)羊肉串稔香軟彈,非常新鮮,用孜然調味金菇肥牛卷($32)金菇十分彈牙,肥牛香稔軟嫩,非常新鮮整體來說,食物的質素非常高,食物的份量非常多,食物的用料非常新鮮,食物的賣相非常吸引,食物的定價相對合理,而店員亦有良好的服務態度和積極,所以我認為這間餐廳是值得再去惠顧

烤大江團魚鍋($318)

百香果益力多($24)

香水檸檬($22)
檸檬茶十分大杯,十分冰凍,十分抵飲

燒安格斯牛小排($138)

燒生蠔($46)

羊肉串($30)
羊肉串稔香軟彈,非常新鮮,用孜然調味

金菇肥牛卷($32)
金菇十分彈牙,肥牛香稔軟嫩,非常新鮮

香水檸檬
燒安格斯牛小排
燒生蠔
烤大江團魚鍋
  • 烤江團魚鍋
今晚放工約咗朋友行大埔 行去舊墟直街嗰邊 見到有間餐廳好光猛 行去望一望餐廳名叫做丁丁烤魚又有雞煲又有烤魚加埋火鍋打邊爐 一次過滿足我三個為食嘅願望😋為食的我同朋友 就要去試一試入到去地方好大好寬敞 我哋二人坐四人位 🌸任食雞煲加烤魚$298+1 雞煲食完可以再食任食嘅 辣到自己揀啦可以揀唔辣 啲雞呢好滑 仲好又雞味 🌸烤魚 (鉗魚)我哋揀咗酸菜魚 酸菜有酸菜味 魚有魚味 又滑又鮮嫩 一條都唔夠食牙 配菜仲有豆皮酸菜魚😋🌸飲品任飲的 🌸餐廳仲可以提供自助燒烤爐 光波爐 方便顧客自己燒烤🌸另外仲有一個打邊爐湯底啦 就係呢個滋補杞子花膠雞湯底 養顏又補身🌸另外我見到有個檸檬茶好特別 叫做香水檸檬茶有啲香茅味加檸檬同埋檸檬肉 好特別好好味🌸仲有任食雪糕啦三百零蚊有咁多嘢食真係冇得輸encore encore
入到去地方好大好寬敞 我哋二人坐四人位
2023-09-26
  • 烤魚酸菜魚
  • 雞煲
  • 花膠雞湯底
本次是平日的約會用餐,店內採用台灣風格裝修。一個價錢吃到雞煲、烤魚、火鍋三樣食法,兼且任食2.5小時,更有最近極為潮流的自家製香水飲品。六品小食拼盤,拼盤內有各種台風小食,味道不太濃烈,適合作開胃小食。精美嘅火熱雞煲,份量十足,用料十分新鮮。不同的香水、潮流飲品,同其他熱門手搖飲品店相似,同樣好飲!此外,店內亦任食麻辣烤魚,非常美味,魚不會有太多骨,非常新鮮。我們還吃了可以任叫安格斯雪花牛肉,和各式美味配料嘅火鍋,例如:手打墨魚漿、腐竹、鴨血、娃娃菜、腸仔等…..配上了麻辣湯底,味道十分配合食材,讓人回味無窮。最後以香港製的蜜瓜甜品雪糕作結。性價比極高,極為值得一試
本次是平日的約會用餐,店內採用台灣風格裝修。

精美嘅火熱雞煲,份量十足,用料十分新鮮。

不同的香水、潮流飲品,同其他熱門手搖飲品店相似,同樣好飲!

配上了麻辣湯底,味道十分配合食材,讓人回味無窮。

最後以香港製的蜜瓜甜品雪糕作結。

性價比極高,極為值得一試
2023-09-06 52 瀏覽
#20230903 🤍📍 丁丁烤魚 大埔舊墟直街4-20號美新大廈地下A2號舖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖#任食烤魚 $268/位#星期五六公眾假期及假期前夕 +$13/位🥢 #餐前小食 💭 最近見大埔新開左間烤魚,於是去試下🤤無論叫雞煲定烤魚都可以任食小食,有#炸饅頭 勁驚喜🤩係細細粒既小饅頭,個#惹味雞翼尖 都好味,鐘意吮骨既唔經唔覺又食晒成兜,其他都正正常常,不過勝在都有6-7款有得揀,算多選擇.🥢 #烤魚💭 揀左大路既#酸菜味烤魚 ,估佢唔到係佢連烤魚都可以無限添加♾️️可以食完一條叫佢再上下一條🐟條魚似鯇魚果啲質感,唔算實淨但係滑身,size偏細,岩晒2-3人食一條就夠,再食就飽晒食唔落打邊爐架喇🙈.🥢 #湯底💭 佢個邊爐唔係加湯落烤魚度繼續打,而係成兜魚收走上過另一個湯底,🐷揀左#美顏木瓜雪耳雞腳湯 ,店員姐姐聲稱師傅熬左好耐,建議可以飲碗先開始打邊爐,但飲落覺得就係雞湯味😅.🥢 #肉類💭 肉無分級數,基本上個價錢係取決於食烤魚定食雞煲,再豪啲就兩樣都食😏正常豬牛羊雞都齊晒,肉唔算十分靚但放得入口既,係呢個價錢絕對可以接受既質素,#羊肉卷 幾深得🐷心,食落唔多肥肉又唔鞋
#20230903 🤍
🥢 #餐前小食

🥢 #烤魚

🥢 #湯底

🥢 #肉類
💭 肉無分級數,基本上個價錢係取決於食烤魚定食雞煲,再豪啲就兩樣都食😏正常豬牛羊雞都齊晒,肉唔算十分靚但放得入口既,係呢個價錢絕對可以接受既質素,#羊肉卷 幾深得🐷心,食落唔多肥肉又唔鞋口,唔錯

🥢 #配料
💭 打邊爐料其實唔算有好多,可能預食烤魚或者雞煲都飽得咁上下,啲丸同啲滑都唔錯,個#響鈴 好似放左好耐一陣膠味😣食左一轉#沙白 想再叫已經售完極失望,先夜晚8點幾咋喎😩

🥢 #甜品 #飲品
💭 可以貨金叫酒飲既,如果任飲既大多數都係鴻福堂既樽裝飲品,想飲包無糖茶都無🫢雪糕係隻未見過既牌子,但都幾多味可以揀,色彩好鮮艷,不過🐷太飽都食唔晒成杯😮‍💨

#大埔美食 #🐷在大埔 #🐷_食
2023-09-03 58 瀏覽
記得以前放工好鍾意去旺角分店食宵夜每次食烤魚都會點一大堆配料,叫到滿滿一桌先開心自從疫情後,習慣放工回家很少夜生活為左懷緬一下去同事去左丁丁烤魚嘅大埔分店大埔分店裝修走小清新,空間十足任食雞煲烤魚火鍋($288/位)一次滿足哂所有願望,無論烤魚、雞煲同火鍋都任食烤魚係現烤,魚皮仲脆身,魚肉仲好厚肉嫩滑唔係烤完擺好耐搞到乾巴巴香辣幾惹味,唔會太搶魚鮮就算煮其他火鍋配料都幾夠味雞煲係現炒,唔係預先炒定,鑊氣十足麻辣味加左鮮花椒,食落麻香麻香皮蛋芫荽茶瓜湯打邊爐有幾款湯底,雞湯每日新鮮熬製再加上芫茜皮蛋,飲落唔膩口,仲幾好飲配料用QR code落單,選擇都幾廣泛安格斯肥牛都係任食,而且質素幾好,我一個人食左5盤!另可以升級$58會有一份刺身拚盤同時令海鮮拼盤 單係海鮮拼盤就足夠回本,有鮑魚帶子,樣樣新鮮超抵食另外前菜、飲品同雪糕都係任飲任食前菜嘅炸饅頭,細細粒超邪惡!仲有解膩嘅醃蘿蔔同木耳,換換口味一流手打檸檬茶|百香果水果茶作為檸檬茶控,表示非常滿意;水果茶好清新好fresh
記得以前放工
好鍾意去旺角分店食宵夜
每次食烤魚都會點一大堆配料,叫到滿滿一桌先開心
自從疫情後,習慣放工回家很少夜生活
為左懷緬一下
去同事去左丁丁烤魚嘅大埔分店
大埔分店裝修走小清新,空間十足

任食雞煲烤魚火鍋($288/位)
一次滿足哂所有願望,無論烤魚、雞煲火鍋都任食
烤魚係現烤,魚皮仲脆身,魚肉仲好厚肉嫩滑
唔係烤完擺好耐搞到乾巴巴
香辣幾惹味,唔會太搶魚鮮
就算煮其他火鍋配料都幾夠味

雞煲係現炒,唔係預先炒定,鑊氣十足
麻辣味加左鮮花椒,食落麻香麻香

皮蛋芫荽茶瓜湯
打邊爐有幾款湯底,雞湯每日新鮮熬製
再加上芫茜皮蛋,飲落唔膩口,仲幾好飲

配料用QR code落單,選擇都幾廣泛
安格斯肥牛都係任食,而且質素幾好,我一個人食左5盤!

另可以升級$58會有一份刺身拚盤同時令海鮮拼盤
單係海鮮拼盤就足夠回本,有鮑魚帶子,樣樣新鮮超抵食

另外前菜、飲品同雪糕都係任飲任食

手打檸檬茶|百香果水果茶
作為檸檬茶控,表示非常滿意;水果茶好清新好fresh
2023-09-02 53 瀏覽
烤魚店有米線吃?這次走進大埔舊區覓食,去了較入的位置找。去了一家晝夜不同的餐廳,白天吃米線晚天烤魚,感覺分別挺大的🤔。店鋪環境裝修簡約,牆上有草草牆裝飾🙈。-▪︎小食 HKD$32這個可在菜單上任選三款小食,我們選擇了雞腳、麻辣鴨血及小酥肉。用小木盤裝著賣相吸引,由淡味吃到濃味感覺挺好der。.雞腳味道酸酸辣辣的,肉質嫰滑入味。小酥肉金黃色的賣相,有外脆內嫰的口感🤤。麻辣鴨血較惹味,這個質感滑溜,有愈吃愈辣的感覺。-▪︎自選米線 HKD$32湯底有數款選擇,點了蕃茄湯,味道酸酸甜甜的推開胃🤤。配料選擇黑豚肉(+$8)和魚皮餃(+$6),吸入湯汁感覺較惹味,豚肉肉質腍身。-▪︎口水雞飯 HKD$58擺盤是球變的賣相,這個價錢份量算是多的。雞肉肉質鮮嫰,雞皮爽口不油膩。味道香口微辣,感覺是小辣的味道,味道濃郁但不太咸。-
烤魚店有米線吃?

店鋪環境裝修簡約,牆上有草草牆裝飾🙈。

▪︎小食 HKD$32

用小木盤裝著賣相吸引,由淡味吃到濃味感覺挺好der。

▪︎自選米線 HKD$32
湯底有數款選擇,點了蕃茄湯,味道酸酸甜甜的推開胃🤤。

▪︎口水雞飯 HKD$58

味道香口微辣,感覺是小辣的味道,味道濃郁但不太咸。

2023-08-19
2023-08-31 60 瀏覽
第二次到訪【丁丁烤魚】, 不過同第一次服務差好遠! 今次無人介紹餐牌,而且只得2,3枱客,但d野食都出得好慢·任食雞煲+烤魚係好抵, 因為隔離左右d鋪頭價錢都比較貴。講返今次……·雞煲d肉唔熟,侍應即刻係隔離炒,都係未熟。·打邊爐d牛肉出好慢, 催3次跟住話無收到單 但係落菜,餃子,佢又收到單·侍應係有禮貌既,但係d野食真係出太慢~ 唔會再去了!·烤魚其實好一般,但雞煲係惹味 ·另外可以加$58 要海鮮刺身,都抵食

·任食雞煲+烤魚係好抵, 因為隔離左右d鋪頭價錢都比較貴。

講返今次……
·雞煲d肉唔熟,侍應即刻係隔離炒,都係未熟。
·打邊爐d牛肉出好慢, 催3次跟住話無收到單
但係落菜,餃子,佢又收到單

·侍應係有禮貌既,但係d野食真係出太慢~ 唔會再去了!
·烤魚其實好一般,但雞煲係惹味

·另外可以加$58 要海鮮刺身,都抵食
位於旺角的丁丁烤魚自2009年開業至今有口皆碑,最近於大埔開設分店更加方便一眾新界街坊。三款套餐分別可選任食雞煲($248/位)、任食烤魚($268/位)或任食雞煲加烤魚($288/位),星期五、六、公眾假期及其前夕每位另加$13,而任食雞煲加烤魚毋庸置疑是會最划算之選,任飲任食兩個半小時,晚上七點半前離座或十點後入座更有七八折優惠。每位加$58可享刺身拼盤及時令海鮮拼盤,分別輪流精選幾種款式,當日則包括三文魚、墨魚片、象拔蚌、赤貝、北寄貝及甜蝦。餐前小食如麻辣鴨血、泡椒鳳爪等都可以任點任食,自助區亦有多款雪糕及飲品自取。烤魚選用魽魚肉質結實,肉量多且不帶細骨,小辣對我而言辣而不嗆恰到好處,加上豆卜、蓮藕等配料吸湯一流。雞煲將紫洋蔥、芫茜、芝麻、蒜頭等加入雞件爆炒兩至三分鐘,鑊氣十足,同樣點選小辣微辣惹味,雞肉更保持鮮嫩彈牙。重慶四川麻辣湯、滋補花膠雞湯、姬松茸雜菌湯、美顏木瓜雪耳雞腳湯、瑤柱冬瓜粒唐排湯及皮蛋芫茜茶瓜湯六款火鍋湯底當中選了滋補花膠雞湯,加入紅棗、杞子等食材味道清甜。火鍋配料包括安格斯肥牛、澳洲和牛、黑豚肉、羊卷、手打墨魚滑、手打蝦滑、黑椒牛丸、雲吞、水餃、芝士腸、響鈴
火鍋配料包括安格斯肥牛、澳洲和牛、黑豚肉、羊卷、手打墨魚滑、手打蝦滑、黑椒牛丸、雲吞、水餃、芝士腸、響鈴、炸枝竹、鵝腸、黑毛肚等選擇豐富。
升級奉送的海鮮拼盤當日則供應鮑魚、海蝦、墨魚仔、廣島蠔、扇貝、青口及沙白,尤其是鮑魚鮮美彈牙令人喜出望外。
難得放肆食一次放題,我地決定呢2.5小時就去盡佢,叫左最勁個個,因為人大左,都唔係好多quote食放題架啦。▫️雞煲+烤魚combo任食$288一位除左可以任食雞煲&烤魚,每份都可以選自己喜歡既辣度,仲有任食前菜、飲品、雪糕,食完主菜再揀一個湯底,任食30多種火鍋材料。仲有加$58(每位)可以包埋刺身併盤同埋4-6款海鮮併盤,幾新鮮wo又。廚師嚴選了魽魚作為烤魚的食材,原來係一種少骨、肉又滑既魚,所以加埋咁juicy既醬汁,食起黎唔會好難處理,食多多都唔怕。雞煲就可以自己炒番兩下,好夠鑊氣,一份大約有半隻雞左右。其實我地兩個人食左一份魚一份雞都已經飽飽地,可想而知,佢份量都唔少架,就準備好要打邊爐了,點左滋潤花膠雞湯,真係有花膠架,唔厄人,食下海鮮食下蔬菜款都覺得好full了。同埋佢飲品既款式都幾多,除左汽水、紙包茶類,仲有好多鴻福堂既選擇,所以如果大家決定左黎食,真係要準備個空肚黎,唔係就食唔返夠本架啦。

▫️雞煲+烤魚combo任食$288一位

2023-08-12 40 瀏覽
一個價錢可以一次過享受唒3樣野(烤🐟,雞煲,火鍋)環境好,坐位舒服及地方夠大任食2.5小時服務員會定期收拾桌上的碟香辣烤魚可無限添加,有BB辣雞煲味道一般木瓜雪耳雞腳火鍋湯底味道超正食完還有多款口味雪糕可試
2023-08-08 1072 瀏覽
自從夏天之後都無同朋友食任食邊爐放題因為夏天要著靚衫所以要留quota食啲正野呢日個朋友話原來汀汀烤活魚開左分店係大埔我咁鍾意食魚梗係唔錯過啦於是收工就入左去食先黎餐前小食⁡有青瓜、炸魚塊、炸饅頭、魚皮、雞翼尖等主菜未到可以食定呢啲先⁡呢度任食果幾個餐都好抵食任食雞煲$248/位、任食烤魚 $268/位有選擇困難症既我地就揀左任食雞煲加烤魚 $288/位都係爭好少價錢就可以食到兩樣野⁡條魚到啦,估唔到一盤直接上左兩條仲要係任食,真係好正因為我太鍾意食魚所以盤魚我地都encore左一次我地揀左少少辣,佢上面又有好多芫荽做配菜所以食起黎特別惹味⁡食完魚之後就開始上雞煲,個雞煲我地揀左麻辣店員話個辣唔算好辣唔太食得辣既我地就試下啦果然個辣度又真係接受到佢個辣係由喉嚨辣出黎⁡輪到食火鍋啦湯底可以任選1款,如果雙拼湯底的話就要加 $38 我地揀左瑤柱冬瓜粒糖排湯⁡除左30多款火鍋配料我地仲加左$58/位 再有剌身拼盤同埋時令海鮮拼盤 剌身方面分別有三文魚•赤蝦•北寄貝•墨魚片•八爪魚片•赤貝海鮮拼盤就有鮑魚 •蟶子 • 海蝦 •墨魚仔•廣島蠔 •扇貝 • 青口 •沙白⁡食火鍋梗係要食下啲肉我地
自從夏天之後都無同朋友食任食邊爐放題
因為夏天要著靚衫
所以要留quota食啲正野
呢日個朋友話原來汀汀烤活魚開左分店係大埔
我咁鍾意食魚梗係唔錯過啦
於是收工就入左去食
先黎餐前小食

有青瓜、炸魚塊、炸饅頭、魚皮、雞翼尖等
主菜未到可以食定呢啲先

呢度任食果幾個餐都好抵食
任食雞煲$248/位、任食烤魚 $268/位
有選擇困難症既我地就揀左任食雞煲加烤魚 $288/位
都係爭好少價錢就可以食到兩樣野

條魚到啦,估唔到一盤直接上左兩條
仲要係任食,真係好正
因為我太鍾意食魚
所以盤魚我地都encore左一次
我地揀左少少辣,佢上面又有好多芫荽做配菜
所以食起黎特別惹味

食完魚之後
就開始上雞煲,個雞煲我地揀左麻辣
店員話個辣唔算好辣

除左30多款火鍋配料
我地仲加左$58/位 再有剌身拼盤同埋時令海鮮拼盤
剌身方面分別有三文魚•赤蝦•北寄貝•墨魚片•八爪魚片•赤貝

火鍋梗係要食下啲肉
我地點左安格斯肥牛、澳洲和牛、黑豚肉、羊卷
肉質一啲都唔韌
其他既配料都一樣好出色
同埋飲品、雪糕都係任食, 好正

另外我地發現原來佢午市時段仲有魚湯麵提供
鍾意食魚既我一定會再黎試
佢用真正鮮去熬製
一定好鮮甜
咁以後不論午市或晚餐又可以多個好選擇啦
2023-07-24
烤魚食得多,無限添食烤魚真係未試過,朋友推介呢間大埔既「丁丁烤魚」,出名可以一次過滿足哂三個願望,任食(烤魚,雞煲,火鍋)今晚知道自己戰鬥力不強,只係叫左任食烤魚火鍋Set烤魚揀左酸菜口味BB辣,一擺上台就香氣撲鼻流哂口水,原條魽魚都幾大條,魚肉質地有口感鮮甜不會腥,肉多骨少。魚皮微焦配合埋酸菜開胃又惹味食完烤魚,店員好快就幫我地換上另一個焗開始打邊爐,湯底叫左滋補花膠雞湯,材料夠哂多湯底乳白色好正。火鍋款式不少,推介⭐安格斯肥牛好嫩牛味重⭐海鮮沙白大大粒脹卜卜好鮮甜⭐手打墨魚滑爽口彈牙⭐鵝腸好乾淨又爽脆⭐田雞多多肉鮮同埋都夠滑另外佢地小食都係任食⭐涼伴魚皮大大塊超爽⭐新鮮炸小饅頭飲品雪糕都係任飲任食,總括來講呢個任食烤魚火鍋套餐真係好抵食又好味,下次一定要來試埋個雞煲先!

烤魚食得多,無限添食烤魚真係未試過,朋友推介呢間大埔既「丁丁烤魚」,出名可以一次過滿足哂三個願望,任食(烤魚,雞煲火鍋

今晚知道自己戰鬥力不強,只係叫左任食烤魚火鍋Set

火鍋款式不少,推介

⭐涼伴魚皮大大塊超爽
⭐新鮮炸小饅頭

2023-08-03
2023-08-03 20 瀏覽
同朋友係大美篤玩完水上活動,諗住係大埔搵下野食 係門口見到依間鋪頭 見好似幾抵食 就試下入到去 環境幾好 員工幾有禮貌同埋會主動介紹餐牌因為朋友唔太食魚 所以揀左雞煲打邊爐佢有個選擇係雞煲加烤魚 兩樣都有另外加錢有一次性既海鮮同刺身 抵唔抵就見人見志餐前小食 有驚喜 每一樣都唔錯 雞煲味道還好 雞件細細件 方便食 湯底都好多款唔似味精湯 可以試下有個澳洲肩肉 可以試下 牛肉味好濃雪糕同飲品都唔錯性價比幾高 食物質素都唔錯既缺點 係款式唔多
同朋友係大美篤玩完水上活動

雪糕同飲品都唔錯

性價比幾高 食物質素都唔錯既
缺點 係款式唔多
  • 雞煲
🤩任食雞煲🐔🍲+烤魚🐟$288套餐再多$38可以揀多一個招牌湯底🥘任選1款去打邊爐仲追加左個每位$58嘅 刺身拼盤同 時令海鮮拼盤海鮮刺(全程可以食足2.5小時)望住個餐,我地都覺得好瘋狂🤩⭐️首先烤魚係第一道菜- 烤魚選用了魽魚,魽魚出名肉質嫩滑又少骨,我地叫左香辣少辣,配合佢地嘅香料同埋大量配菜,仲有薯粉同蔬菜,少辣得嚟又夠惹味,D魚肉勁滑吾老,好好食🤗⭐️任食雞煲- 生炒雞煲,師傅將D雞切得細細粒,加上醃得好入味,細細粒又容易炒,一陣就已經可以炒熟,吾會炒得太熟,所以啲雞每啖都又嫩又滑!好有驚喜😋最後我地就揀左⭐️美顏木瓜雪耳雞腳湯打邊爐- 湯底份量十足,入邊有雞腳雪耳同木瓜,師傅已經煮左幾個鐘頭,所以飲落去清甜又入味,用來打邊爐一流👍加埋一個時令海鮮拼盤同30多款火鍋配料任食仲有多款飲品、雪糕 任飲任食成個餐都只係大約$400左右,真係性價比極高,非常好味又抵食🤩特別想提提大家:身高90cm至130cm小童仲有半價同7:30前離座及10點後入座仲可享七八折優惠大家可以睇啱個去食啦🤩
🤩任食雞煲🐔🍲+烤魚🐟$288套餐
再多$38可以揀多一個招牌湯底🥘任選1款去打邊爐
仲追加左個每位$58嘅 刺身拼盤同 時令海鮮拼盤海鮮刺
(全程可以食足2.5小時)
望住個餐,我地都覺得好瘋狂🤩

⭐️任食雞煲

最後我地就揀左
⭐️美顏木瓜雪耳雞腳湯打邊爐

加埋一個時令海鮮拼盤同30多款火鍋配料任食
仲有多款飲品、雪糕 任飲任食

特別想提提大家:身高90cm至130cm小童仲有半價

7:30前離座及10點後入座