2009-05-30 18 瀏覽
我地班OL 係呢頭返工, 成日都會叫雲桂川...老實講, 雖然外賣係少過響果度食, 但係外賣果碗已經好大碗!!!每次必叫既係豬耳仔!!! YUMMI!!牛展同蟹子丸 都係經常會叫到!!對於一個吾食得辣既我, 通常都會叫上湯, OR 小萱辣~小萱辣個湯真係正到暈, ARM ARM 好!!如果吾係太鍾意食肉既朋友, 可以揀付皮 OR 鹵豆腐~ 都係幾吾錯既選擇!!!環境真係吾好EXPECT 太好, 因為RUSH HOUR, D 伙記都係趕趕地趕你走~~所以叫外賣係吾錯既選擇, 好在係如果外賣漏左餸, 打去同佢講, 佢會MARK 底, 下次真係補返比你!!! 其實又好少錯單的~唯一差既應該係送外賣既伙記, 早排有個傻既黎送, 自己係度唱歌跳舞!!我地個OFFICE 係開放式, 其實都好多人見到!!!最陰工係...應該係佢一路黎都係跳住舞, 所以瀉左好多湯!!!雲桂D 水準長期都KEEP 到, 不錯!!有90分!!
我地班OL 係呢頭返工, 成日都會叫雲桂川...

每次必叫既係豬耳仔!!! YUMMI!!

牛展同蟹子丸 都係經常會叫到!!
對於一個吾食得辣既我, 通常都會叫上湯, OR 小萱辣~

小萱辣個湯真係正到暈, ARM ARM 好!!

我地個OFFICE 係開放式, 其實都好多人見到!!!

雲桂D 水準長期都KEEP 到, 不錯!!
有90分!!