2016-12-28 956 瀏覽
經過K11地下1層就立刻被呢個店舖裝修吸引左,金金紅紅好有聖誕氣氛吖~~行近時,sales姐姐好熱心咁介紹佢地嘅曲奇,重有得試食添。雖然我唔喺好鍾意食曲奇,但試下又無妨嘅,點知........ 好多款曲奇都好‧驚‧喜!sales姐姐話佢地嘅曲奇用左天然食材同冇添加,怪唔知得同其他曲奇唔同喇。我個人非常鍾意佢地嘅飄雪紅桑子曲奇,一來我本身鍾意紅桑子,二來上面嘅乳酪粉酸酸地,好開胃,有重停唔到嘅感覺,令我忍唔住買左盒。最正喺買一盒送一份禮物,有三款揀,其中嘅熊bear bear令人好難拒絕。不過,唔喺對熊bear bear情有獨鐘嘅,我會highly recommend佢地嘅茶,sales姐姐一打開個茶壺就聞到果茶味,而冷泡嘅茶味道亦好特別喎!
~~

祝璀璨