雪山冰廳畢流都CP值極高!以前去就最鍾意點炸雞脾餐~但今次去發現變咗做避風塘雞脾~驚太辣,所以試咗其他菜式~- 榛子醬西多士 $32:厚切嘅麵包炸到金黃香口,再塗上牛油同蜜糖,其實已經係香港人好鍾意嘅下午茶之一~但同一般西多士唔同,呢度嘅西多士仲加入咗榛子醬!!多咗一層香濃嘅香甜味道,非常邪惡又非常好食!- XO醬豬扒炒公仔麵 $49:勁推介!!唔好睇佢好似咁簡單~係勁有穫氣勁香口!用XO醬同豬扒炒香咗嘅公仔麵,真係超勁好食!唔會太咸,炒完嘅公仔麵又夠晒彈牙,加埋XO醬嘅微辣味道、肉質嫩滑嘅豬扒,真係勁出色!- **Tea 拼盤( 一人)$44: 拼盤勁抵食,$44就食到雞翼、辣味薯皇、雜果沙律、酥皮牛角窩夫!沙律勁新鮮!啱晒用嚟食完炒公仔麵過一過場😆雞翼好入味呀!窩夫都好正~不過如果可以加少少蜜糖喺面,應該會更加分!!薯皇好多,咬落去夠晒淋身,點埋蕃薯醬食勁Perfect!一碟已經滿足晒下午茶願望!- 紅豆冰 $9:呢度除咗樽仔奶茶外,紅豆冰都好值得試架~跟餐加9蚊就可以,啱晒我呢啲唔飲得奶茶嘅人!

- 榛子醬西多士 $32:

- XO醬豬扒炒公仔麵 $49: