番茄🍅湯底絕對係呢度既靈魂所在‼️ 用既係新鮮番茄🍅 再加入牛腩牛骨熬煮左好耐😳👍🏻 濃郁得黎唔會油膩😋 唔會口渴之餘仲有少少甜甜地添🥰 牛肉味道適中而又唔會蓋過番茄🍅既味道😍 我最後飲到成碗無剩🙈 本來想配拉麵底🥺 好可惜已經賣曬😭 下次要再黎懲罰一下😤 最後揀左既烏冬其實都好好味😋 幾彈牙又有咬口😌 湯底仲會有少少「掛麵」效果🙈 <芝see🧀菇牛🐮番茄🍅濃湯烏冬>好香濃既芝士🧀味👃🏻 仲有好大量既草菇🍄 同免治牛肉🐂 呢個配搭又出奇地夾😮 的確係好芝味🤤 不過濃厚既芝味🧀會蓋過番茄🍅湯底既味道,會有少少口渴既感覺🍵<🐂犇🐂犇🐂有禮番茄🍅濃湯烏冬>犇犇🐂有禮係「牛魔」福音😳 🐂🐂🐂=牛面頰、牛坑腩同崩沙腩,用既都係牛味較重既騸牯牛🐂 亦即係已閹割既牛牛🔪😏 牛面頰軟腍👍🏻 牛坑腩肥瘦適中👍🏻 崩沙腩既筋膜爽軟得黎有嚼勁👍🏻😋

<芝see🧀菇牛🐮番茄🍅濃湯烏冬>

<🐂犇🐂犇🐂有禮番茄🍅濃湯烏冬>