2020-09-21 44 瀏覽
麵麵炸雞翼濃魚湯轉魚麵咖哩吉列豬排拌魚烏冬價錢💲: $38+10/ $82好味程度😋: 4.2/5服務🍴: 3.8/5環境🗾: 4.2/5性價比🥢: 3.8回頭率😚: 3.6/5 (特別想食魚麵的時候)-講起魚麵,大家一定都係諗起呢間,我終於都去左試啦🥳 用eatigo訂枱仲有折添🤪 我地去的時間都成2:30,仲有下午茶添。不過下午茶份量小啲,選擇都唔多。-我地就叫左個下午茶的炸雞翼濃魚湯轉魚麵。炸雞翼有3隻,正正常常,新鮮的。個魚湯都呈奶白色,食得出魚味,鮮味幾重😋 魚麵比較幼,小小爽口又小小彈牙幾特別,咬落唔覺咩魚味,所以怕腥的朋友都會接受到。下午茶主要係試下魚麵,但餸款就唔特別。-另一個我地用discount叫左個咖哩吉列豬排拌魚烏冬,呢個就好食啲!😚 吉列豬排雖然炸得唔太鬆化,比較實,皮同肉都好分離😂 但有沙律醬,所以味道正常係質地麻麻🧐 但烏冬幾驚喜,魚烏冬比較粗,口感軟小小冇咁爽,但就彈牙多啲,有咬口啲我中意呢個多d👻 烏冬上面鋪左一層好light的cream,但因為佢空氣感好重,所以唔會好膩,撈埋咖哩醬幾滑溜😀 咖哩係正常小小辣的咖哩,我覺得係港式味多啲。佢仲包3個前菜,
麵麵
炸雞翼濃魚湯轉魚麵
咖哩吉列豬排拌魚烏冬
價錢💲: $38+10/ $82
好味程度😋: 4.2/5
服務🍴: 3.8/5
環境🗾: 4.2/5
性價比🥢: 3.8
回頭率😚: 3.6/5 (特別想食魚麵的時候)
另一個我地用discount叫左個咖哩吉列豬排拌魚烏冬,呢個就好食啲!😚 吉列豬排雖然炸得唔太鬆化,比較實,皮同肉都好分離😂 但有沙律醬,所以味道正常係質地麻麻🧐 但烏冬幾驚喜,魚烏冬比較粗,口感軟小小冇咁爽,但就彈牙多啲,有咬口啲我中意呢個多d👻 烏冬上面鋪左一層好light的cream,但因為佢空氣感好重,所以唔會好膩,撈埋咖哩醬幾滑溜😀 咖哩係正常小小辣的咖哩,我覺得係港式味多啲。佢仲包3個前菜,所以呢款整體好食😜 如果食魚麵的呢間係唔錯選擇!