2024-01-03 144 瀏覽
諗起任食既牛肉火鍋~其中一間一定係牛摩!出名牛肉選擇多~價錢亦相宜😋今次同男朋友去食~揀左中等價位既晚市極尚牛小排set~每位$278+一入到餐廳比個自助區嚇親😂超多選擇除左蔬菜同麵類都係自取之外~仲有甜品、乳酪、爆谷、壽司、沙律!!望到都覺興奮!!醬料區都係自助既除左一般火鍋店常見既豉油、辣椒、蒜、蔥花之外~最驚喜既係無限任添芝麻醬🤩用黎點牛肉食真係無得輸入返正題先😆湯底我地揀左沙嗲同蟲草膠原雞湯~一坐低店員已經會上黎啲牛比你☺️超貼心可以邊碌邊繼續落單揀野食~唔怕餓親🫶🏻牛肉食落好香牛肉味~望到啲紋路已經知高質!!真係賞心悅目🩷雖然牛肉係招牌~但其他肉類都唔會揸流攤😋唔想食咁多紅肉都可以order雞肉~啖啖鮮味👍🏻響鈴絕對係打邊爐既最佳拍擋🙌🏻另外推介魷魚圈~芝士牛肉丸~墨魚滑全部都好好味😋除左邊爐既生料之外都可以點下炸物過下口癮😎腐皮卷脆卜卜好正仲有紫菜飯配溫泉蛋🥹炸雞軟骨同雞皮餃子都係無限飲添🥳最後淥咗個拉麵作為完美終結~加啲蔥花同炸蒜超惹味😛今餐真係食得好開心冇諗過有咁多種類既野食🥳真係分分鐘可以食到回本!!一定要再黎🖖🏻
諗起任食既牛肉火鍋~其中一間一定係牛摩!
出名牛肉選擇多~價錢亦相宜😋
一入到餐廳比個自助區嚇親😂超多選擇

醬料區都係自助既

入返正題先😆湯底我地揀左沙嗲同蟲草膠原雞湯~

一坐低店員已經會上黎啲牛比你☺️超貼心

除左邊爐既生料之外
都可以點下炸物過下口癮😎腐皮卷脆卜卜好正
仲有紫菜飯配溫泉蛋🥹

炸雞軟骨同雞皮餃子都係無限飲添🥳

最後淥咗個拉麵作為完美終結~
加啲蔥花同炸蒜超惹味😛

今餐真係食得好開心