無飯情侶搵嘢食👫🏻打邊爐唔駛煩🍲係呢個非常時期成場只有2-3組客人唔駛等就可以入座❣️應該都夠安全衛生👍🏻我地揀咗美國特選牛肉$268套餐❣️套餐包括美國進口牛肉👍🏻日本鹿兒島頂級黑豚肉👍🏻雞肉任食❣️至於湯底我地就揀咗鴛鴦鍋🍲有甜鼓油➕豚骨❣️開餐啦❣️🔺肉類🔺1️⃣美國牛肉夠肥美同鮮嫩👍🏻2️⃣黑豚肉都非常嫩滑而且新鮮❣️3️⃣雞肉有驚喜😍好滑呀而且煮得耐都唔會鞋👍🏻⚠️辣得嘅朋友要試下沾秘製辣醬❣️配埋肉嘅鮮甜係有另一種口感🤤🔺配料🔺自助區有唔少蔬菜🥬🥒🌽🥕🥦同丸可以自取哦👍🏻種類繁多‼️個人特別中意食淮山🤤無意中發現原來用甜鼓油湯底去淥淮山幾好味👍🏻因為淮山吸哂湯底精華又甜甜地好開胃❣️最緊要又健康就算食多多個胃都唔會有負擔❣️🔺炸物🔺超推雞翼🍗炸粉唔會太厚又唔會炸過龍🐲表面金黃色睇到都流口水🤤重點係有黑松露醬點❣️個醬有少少酸甜可以中和油膩感👍🏻🔺串燒🔺雞皮係男友至愛❣️脆到好似薯片😌其餘串燒都燒得唔錯👍🏻個人比較中意鹽燒🤣可以食到最原始嘅食材味道‼️最後甜品區有唔少雪糕🍦但我真係食得太多肉食唔落🤣下次要留返啲肚食先得❣️

🔺肉類🔺
1️⃣美國牛肉夠肥美同鮮嫩👍🏻