餐廳: FireBird
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2022-09-18 137 瀏覽
平時經過見呢度成日爆場,趁早放工唔洗book 直接來relax 下食下好西。溫泉蛋慢煮日本雞肉凱撒沙律(黑松露沙律醬)-慢煮後的雞肉十分淋同嫩滑,份量好多-沙律菜好新鮮,上面有大量芝士Firebird 雞肉串燒盛合(5串)-長葱雞腿串: 雞腿肉好滑雞味好濃郁,加埋長葱又另一番風味-雞胸串: 滿滿的蛋白質的感覺,雞完全冇燒得過熟-燒秋葵: 烤過後的秋葵冇左草青味,更易入口。-自家製雞肉棒配日本蛋黃: 雞肉燒到微焦,肉味更濃,沾上蛋黃完全係日式感覺.厚切牛舌串(2串)-唔韌,牛味濃。-$68 有2大串,CP 值高即燒!日本産霜降A4和牛-叫左牛柳位 100g, 油脂分佈均勻,夠厚切-師傅燒得好好,叫左5成熟,入面仲好嫩,真係入口即溶。加埋炸蒜食口更顯牛味的濃郁原條日本産魷魚燒-好大條!日本魷魚十分鮮嫩,燒後有種微燻的香味。魷魚口感好爽口好扎實,夠新鮮!Strawberry Yakult Cocktail-新鮮士多啤梨加左Yakult 同sake, 酒味唔濃,非常清甜,好岩女仔飲。

溫泉蛋慢煮日本雞肉凱撒沙律(黑松露沙律醬)
-慢煮後的雞肉十分淋同嫩滑,份量好多
-沙律菜好新鮮,上面有大量芝士
溫泉蛋慢煮日本雞肉凱撒沙律

Firebird 雞肉串燒盛合(5串)
-長葱雞腿串: 雞腿肉好滑雞味好濃郁,加埋長葱又另一番風味
-雞胸串: 滿滿的蛋白質的感覺,雞完全冇燒得過熟
-燒秋葵: 烤過後的秋葵冇左草青味,更易入口。
Firebird 雞肉串燒盛合(5串)

厚切牛舌串(2串)
-唔韌,牛味濃。
-$68 有2大串,CP 值高
厚切牛舌串(2串)

-叫左牛柳位 100g, 油脂分佈均勻,夠厚切

原條日本産魷魚燒