2020-11-19 258 瀏覽
朋友好鐘意食辣,佢就帶我黎食呢間渝味曉宇,一上去到個環境好大好高級既感覺,有去左台灣食無老鍋既feel~落單好方便,係用QR code自己落單,仲有圍巾以防被湯濺到,好細心呀!枱面有火鍋醬料,俾你自製香蒜麻油,可以用黎解辣~湯底費係每位 $38,唔係用一個鍋咁計,2個人黎食好似咁樣計抵d!同埋呢度所有野食都可以叫半份,價錢亦都唔貴,如果少人黎食可以嗌多幾樣,試多D唔同既野!鴛鴦鍋,滋補大骨與重慶麻辣(因為我平時譚仔都係食10小辣,同店員講小辣,佢就幫我安排左bb辣,食開10小辣既我覺得都係有d辣)滋補大骨就好清甜,主要用黎煮蔬菜。-一坐底就送上熱紅棗雪耳糖水,先滋潤一下,打個底先。美國安格斯優質肥牛肥牛油脂分佈平均,厚薄適中,桂花蚌新鮮爽口,上菜時寫明下鍋時間,仲俾埋timer你計時~手打蝦滑彈牙,一口咬下Q彈有嚼勁,特別鐘意放落麻辣湯,又辣又彈牙好正香茜牛肉滑,同樣都係彈牙十足,食落口好似飲茶食既山竹牛肉球。八頭鮑魚,半份一人一隻岩岩好,鮑魚預先去殻𠝹花,灼30秒就食得,有咬口好新鮮。鮮蝦雲吞皮薄饀靚,一定要試!!最後一人食左$400,鐘意食辣不可錯過!
朋友好鐘意食辣,佢就帶我黎食呢間渝味曉宇,

枱面有火鍋醬料,俾你自製香蒜麻油,可以用黎解辣~

滋補大骨就好清甜,主要用黎煮蔬菜。

一坐底就送上熱紅棗雪耳糖水,先滋潤一下,打個底先。

美國安格斯優質肥牛
肥牛油脂分佈平均,厚薄適中,

鮮蝦雲吞皮薄饀靚,一定要試!!
最後一人食左$400,鐘意食辣不可錯過!