2023-07-06 655 瀏覽
《雲桂川風味米線 (灣仔)》呢間米線係公司附近,返放工都會成日經過但食就真係第一次🤣今日因為要準備開會得好短時間食飯,就買呢間外賣試下。🍜小鍋酸辣米線今次我叫左三餸小鍋米線,豬頸肉彈牙爽口唔肥,醬爆鯊魚丸爆汁肉味濃,羊肉唔係成日都有得叫唔騷👍🏻 米線底份量夠,而且酸辣湯底唔會死鹹,外賣仲送汽水👍🏻五十拎蚊有呢個水準已很不錯食物質素 ⭐️⭐️⭐️⭐️/5用餐體驗 ⭐️⭐️⭐️/5性價比 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5如果你都想試下性價比高嘅雲南小鍋米線,記得bookmark定呢間餐廳,約埋三五知己一齊嚟試下👨‍👨‍👧‍👦 地址: 灣仔軒尼詩道107號地下#yunnan #mixian #noodle #lamb #asianfood #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfood #foodblogger #hk #hkig #hkigers #hkfoodblog #hkfoodstagram
《雲桂川風味米線 (灣仔)》

🍜小鍋酸辣米線