2023-12-06 54 瀏覽
難得入一次大埔搵朋友, 2個人又唔算好餓, 見呢間餐廳靚靚仔仔咁就忍唔住入去坐低食啲野間餐廳裝修真係好靚,侍應們嘅制服都好好睇! 感覺淨係入黎感受下個氣氛都已經值回票價!!喺openrice已經book定位,順利入座~ 基本上都係卡位, 所以點坐都舒服。雖然無影相, 不過Menu設計得好可愛, 但餐點種類唔算多, 所以都簡左一段時間先決定到食咩。蟹肉薯蓉沙律賣相好可愛~但啲菜唔算好新鮮,仲要食到一半發覺啲蟹肉有啲腥, 實在太可惜了..明太子蛋包意粉啲汁超多!加埋個靚蛋,撈埋一齊食真係好香! 明太子,蛋香,奶香!! 一下子沖曬出黎, 但又有可惜位,就係實在有啲膩..好彩係同朋友share兩份食,如果唔係自己一個未必食得曬青森蘋果梳打+蜜瓜梳打超可愛又復古嘅飲品! 蘋果味好香, 不過係想像中嘅味道~ 雖然無驚喜,但係好飲的

蟹肉薯蓉沙律

蟹肉薯蓉沙律

明太子蛋包意粉

好彩係同朋友share兩份食,如果唔係自己一個未必食得曬