‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🌸 𝕁𝕒𝕡𝕒𝕟𝕖𝕤𝕖 𝔽𝕠𝕠𝕕 𝕌𝕟𝕕𝕖𝕣 ℂ𝕙𝕖𝕣𝕣𝕪 𝔹𝕝𝕠𝕤𝕤𝕠𝕞𝕤 @ 🌟 餓居《👽食神大媽食午餐》.💁‍♀️ 圖片展示美食為:蒲燒原條鰻魚定食 HKD 128日式燒雞腿扒定食 HKD 88冰鎮秋葵 HKD 20豆腐沙律 HKD 25厚燒玉子 HKD 21鱈魚脆片 HKD 21Suntory神泡生啤 HKD 78.👽 大媽特登黎呢間出名起櫻花樹下用餐嘅日式居酒屋探店,仲要起下午時段見到佢有好多款價錢好超值嘅午市套餐,一定要試下。.🍻 炎炎夏日,啱啱坐低當然先要飲杯啤酒消暑!呢度有同區無其他餐廳供應嘅「Suntory神泡生啤」,夠晒特別。超綿密嘅泡,濃郁嘅麥香,仲非常透心涼,超爽呀!.🐟 第一份叫左「蒲燒原條鰻魚定食」,鰻魚超大條,好厚身,燒得有啲煙燻嘅味道。同埋飯底質感好好。鰻魚燒得好得意,有一啲煙燻嘅味道,好滋味同香口。定食仲有配埋味噌湯同中華沙律,非常滿足。.🐔 另一款「日式燒雞腿扒定食」,雞扒又係非常大塊,兼且好厚身,燒得剛剛好,肉質鮮嫩,同埋個汁醬好好味。必須要講嘅就係套餐好大份,唔會因為係套餐而吝嗇個SIZE。.🤤 淨

‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
Suntory神泡生啤 HKD 78

Suntory神泡生啤

蒲燒原條鰻魚定食

日式燒雞腿扒定食

🤤 淨係食兩個套餐唔夠喉,加多幾款小食。
🥬 「冰鎮秋葵」好多條,好清爽,又脆口,質感好好,同埋一啲都唔老唔韌。

冰鎮秋葵

🥗 「豆腐沙律」又係好適合尤其依家夏天食用,豆腐好滑,好多件,同新鮮蔬菜酸甜醬汁搭得好好。

豆腐沙律

🍳 「厚燒玉子」嘅燒蛋煮得剛剛好,表面煎到金黃,好香口,調味恰到好處。

厚燒玉子

🥓 「鱈魚脆片」煎得好脆口,用黎送啤酒最適合不過,超級正!

鱈魚脆片

🌸 呢間小店,非常整潔,空間感十足。裝修比一般居酒屋更雅緻,又有櫻花樹,仲要有榻榻米嘅卡位,誠意十足,價錢又抵,好適合大家黎聚會吹水呢!😙

📍 香港九龍太子砵蘭街440號地下
📲 +(852) 5590-9032