2021-08-17 1255 瀏覽
難得同朋友放假,見中午未有太多人,就入去呢間坐吓,環境光猛,近窗感覺好舒服。填完申報表,門口員工帶我哋入去坐,無笑容,入到去佢放低張餐牌就走咗。我同朋友坐住對面係廚房,可能你會覺得望住廚師煮嘢食幾得意,不過只係幻想😭我坐唔夠5分鐘,已經覺得好嘈(主要係碗碟聲),視覺上,基本廚師係背向住你煮嘢,而侍應就喺前面來回送餐,呢個座位設計係失望,完全享受唔到用餐,反而心裏多咗一份煩擾🥲是日餐湯,正正常常蘑菇意粉個汁整得唔錯,你見我食晒就知幾好食😋朋友食嘅烤雞都唔錯,配菜焗得岩岩好個人一般呢個冰茶,不過朋友OK,睇個人口味。整體上裝修環境唔錯,不過近廚房位置就好嘈,難以享受用餐,近入口座位會比較好。食物質素好食,但餐牌好似冇咩點變過,可以增加多啲選擇。侍應服務態度一般,雖然戴住口罩,但客人係仍會感受到服務。建議侍應多番笑容,態度有善啲,客人用完餐,侍應收餐嘅時候,可溫柔啲將餐具放落隻碟到拎走,太大力收野,其實都會影響客人嘅感受,畢竟客人仲未用餐完畢,少少建議希望會改善。

是日餐湯
餐湯

是日餐湯,正正常常
烤蘑菇忌廉汁手製闊條麵

蘑菇意粉個汁整得唔錯,你見我食晒就知幾好食😋
烤美國春雞半隻

朋友食嘅烤雞都唔錯,配菜焗得岩岩好
是日冰茶

個人一般呢個冰茶,不過朋友OK,睇個人口味。

食物質素好食,但餐牌好似冇咩點變過,可以增加多啲選擇。

侍應服務態度一般,雖然戴住口罩,但客人係仍會感受到服務。

烤蘑菇忌廉汁手製闊條麵