2023-08-13 225 瀏覽
第一次嬲到要留評語,落單點左個浸菜,牛柳粒,走地雞,等左10分鐘個菜黎左,再等5分鐘先話無晒走到雞,隨即轉個頭就走人,無問我地要唔要轉其他餸食,要我舉手請佢番黎幫我地落個粟米斑塊,等左20分鐘第二個餸遲遲都唔到,催左佢3,4次都無用,闊佬懶理,第二個餸牛柳粒起碼再等左半個鐘,然後先同我地講粟米斑塊賣晒,嬲到我震,點解你唔喺我落單既時候確認廚房有乜野賣,我見佢地侍應個個耳仔都載住個耳機都唔知用黎做乜,可能係聽收音機定聽跑馬,尼啲我都算數,諗住快啲食完快啲走人離開,叫佢幫手整番熱碟菜同換個碗飯,因為都擺左成半個鐘,乜都凍晒啦,佢話唔會幫我地整番熱,嘈幾嘈先話最多幫我地叮番熱,真係多謝晒囉,過情態度惡劣及輕佻,重以為等半個鐘既牛柳粒有幾好食,份量細之如,同茶餐廳差唔多,牛柳粒似微波爐訂熱、完全無鍋氣,重要賣單收你加一服務費,餐牌完全沒有提及,或只是寫在不當眼處,尼啲咁既服務重要收服務費真係第一次見,永無下次尼間極品餐廳😡
2023-08-10