平時放工,如果係九龍食飯 多數都會係尖沙咀 夠方便`選擇也多。但原來佐敦都好多好野食架,今次就黎左呢邊食燒肉`刺身。一間好有日本風既日式燒肉店。佈置真係好靚❤️ 仲有好多櫻花🌸既裝有,有如置身日本用餐既感覺。而用餐方式係放題任食:即開時令生蠔🐚`北海道🇯🇵松葉蟹腳🦀`和牛🐮`刺身🍣`日式串燒🍢🍡🍘`Movenpick / Dryers 雪糕🍨🍦,通通都可以任食呢😍 大滿足。真係好開心 好興奮,估唔到以放題既價錢 食物既質素`水準係超高。服務更是一流,好貼心 隨時照顧客人需要呢。仲有仲有,呢度既飲品一般既汽水🥤`果汁🍹`名茶包🍵,以至:清酒🍶`柚子酒🍸`梅酒`紅白酒🍷🥂🍾`啤酒 同樣都係無限量供應,真係不得了 好盡興。..其中食物真係樣樣超水準。生蠔🐚 真係好新鮮,隻隻都好靚 好肥美 ,現開現食 加上cocktail sauce 真是美味。鍾意食蟹腳既你🦀 更有福啦。Hokkaido Queen Carb Leg❤️ 無錯呢度都係任食呢,新鮮好味。刺身方面:Salmon🐟`Sweet Shrimp🦐`Yellowtail🐠`Scallop🐚`八爪魚🐙,通通都同樣新鮮 好鮮甜呢,我都食左2 r

任飲酒類🥂🍷🍸🍹🍶`啤酒`汽水`果汁
刺身好新鮮❤️  即開靚生蠔💛

北海道松葉蟹腳🦀

新鮮日式刺身
刺身方面:Salmon🐟`Sweet Shrimp🦐`Yellowtail🐠`Scallop🐚`八爪魚🐙,通通都同樣新鮮 好鮮甜呢,我都食左2 round 呢。

日式靚燒肉 `和牛❤️
燒物好惹火🔥
骨付雞肉腸
而主打既燒肉♨️🐮🐽🐥 更不用說,樣樣質素都好高水準,連擺盤都好貼心 可見餐廳既心思呢。雪花紋❄️ 入口溶化,油膩香一流 款款我都好鍾意❤️ 肉真係好靚 好好味。

天婦羅🍤`炸物🍢
天婦羅🍢 / 炸物🥟🍘 亦同樣出色:King Prawn🍤`Sweet Potato🍠`Mushroom🍄`Pumpkin🎃`Eggplant🍆`Stickrice w/Cheese🍘`Durian Bomb🍡。

其中最愛 [榴槤炸彈],榴槤蓉真係好香好濃好滑,鍾意食榴槤一定一定不能錯過喔,我就好鍾意呀😍 食左好多粒呢。

Dryers  抺茶💚  &  忌廉芝士撻味💛
左邊好好食❗️
甜品方面,多款雪糕🍨🍦甜品🍧🧁🍮 更是任食。Movenpick 推薦既口味係Coffee☕️,真係好香濃咖啡味 正正🖤;Dryers 雪糕條我就推薦Matcha🍵 京都抺茶怎能少💚 而Cream Cheese Tart🧀 更一試愛上 好好吃呢!💛 唔係食到太太飽 我一定會食多條,全都是推薦口味。

其實仲有好多食物都推得推介,Wincy肚皮既黑洞再大 都裝唔過晒咁多美食呢🙈。樣樣都超級棒,打到呢度我已經好回味 真係一間好正既燒肉刺身放題😍。真係好值得推薦喔。
一間你食過之後 大概你也會愛上他吧。
任飲酒類🥂🍷🍸🍹🍶`啤酒`汽水`果汁
刺身好新鮮❤️  即開靚生蠔💛