2023-09-05 163 瀏覽
見網上介紹依間冰廳啲野食好有特色,於是收工過黎睇下有咩好食。位置好便利,就係寶血醫院後面條街。叫左一個肉醬意粉 加 芝士蛋牛漢堡(常餐)肉醬意粉份量都算多,味道正常發揮~個漢堡係好傳統果種,一咬落去隻煎蛋啲蛋汁流出黎勁正滴返落個肉醬意粉度個牛肉漢堡好厚好juicy。如果要講我覺得塊包可以烘底,脆啲會正啲,依家係好軟綿嘅口感。一個椒鹽豬扒飯炒底炒飯底個飯粒粒分明,有少少辣,個豬扒切好晒容易食,件扒唔算肥但都唔會煎到好硬果種,唔錯。一隻避風塘生炸髀,好彩有叫左佢,四個字形容:「外脆內軟」!好好食!咁樣兩個人埋單$167。見好多人都叫二人餐$168,一個小菜,一份雞/魚,兩碗燉湯兩碗飯,計返價錢都差唔多😆,所以真係睇大家鐘意食咩,佢依到真係好多元化,一般茶餐廳有嘅菜,再加埋大排檔嘅小菜都有,唔會怕啲野唔岩食,想食咩類型都有👍

叫左
一個肉醬意粉 加 芝士蛋牛漢堡(常餐)
肉醬意粉份量都算多,味道正常發揮~
肉醬意粉
個漢堡係好傳統果種,一咬落去隻煎蛋啲蛋汁流出黎勁正
滴返落個肉醬意粉度
芝蛋漢堡

一個椒鹽豬扒飯炒底
椒鹽炸豬扒飯炒底

一隻避風塘生炸髀
,好彩有叫左佢,四個字形容:「外脆內軟」!好好食!
避風塘生炸髀

2023-09-05