本身係朝住呢間個焗芝士流心蛋大啡菇而遠赴西營盤,點知太好賣sold out!不過好彩其他嘢食都唔差,可以彌補返失落嘅心情!首先嗌咗份medium嘅和牛西冷,慢煮嘅牛肉唔會過熟,同時肉質保持鮮嫩,外表再輕輕煎下加上鹽同胡椒調味已經好好味。而雞翼真係超級香脆好出色,上面淋有咸蛋黃醬 ,微微辣感好快就清哂一盤!而焗菠菜苗好有驚喜,菠菜爽口唔會太淋,無論係蝦啦、芝士定忌廉都比好多,個人非常想拎啲汁去煮意粉!食完咁多嘢就算飽都要食返個甜品,佢個Tiramisu 好香滑,滿滿都係香濃咖啡粉,加埋baileys好夾,酒精嘅味道可以將蛋糕嘅甜膩中和,非常唔錯!雖然呢間個位置比較偏遠好多人都會忽略,但佢啲嘢食都實在不錯,個人覺得有去開西上環都可以一戰!適獨指數:🌚🌚🌚🌚🌚好味指數:🌝🌝🌝🌝🌚抵食指數:🌝🌝🌝🌝🌚.

慢煮澳洲M5和牛西冷扒

微辣咸蛋單骨雞翼