銅鑼灣高質扺食韓國菜 🇰🇷🥢 已經2年冇番韓國呢個鄉下🇰🇷😭好掛住呀!竟然比我係銅鑼灣揾到呢間同之前係韓國食到一模一樣味嘅炸雞🤩完全可以一解思鄉之情😛 🌟三重芝士脆雞🐔($198)🧀呢個芝士控必嗌🤩🤩分別有Mozzarella cheese係底 提子包裝住啲芝士醬 同揤左啲車打芝士醬係面 芝士味非常香濃💫🐔炸雞冇骨而且十分嫩骨 炸粉啱啱好唔會太厚🤏🏻加埋啲芝士一齊食簡直係完美又邪惡嘅配搭😈但記得要快啲食 如果唔係底嘅芝士就會硬晒好難食到架啦~順帶一提 雖然提子包只係一個用嚟裝芝士嘅容器 但都相當有驚喜🥳非常鬆軟 而且甜甜地咸咸地咁 忍唔住食晒成個包添😛🌟芝士年糕拉麵🫕($158)同炸雞一樣 拉麵都係用左大量Mozzarella cheese係底🧀 所以中和左啲辣🌶 仲有啲甜甜地 唔太識得辣嘅朋友都可以一試👶🏻韓國公仔麵煮得軟硬適中😋年糕亦唔會煮到好淋 啱啱好🤙🏻 再加埋魚糕 雞蛋同一啲蔬菜 🥬 勁大兜勁滿足😽😽
銅鑼灣高質扺食韓國菜 🇰🇷🥢[Dodam Chicken]
已經2年冇番韓國呢個鄉下🇰🇷😭好掛住呀!

🌟三重芝士脆雞🐔($198)

🌟芝士年糕拉麵🫕($158)

芝士年糕拉麵
三重芝士炸雞