2023-10-18 15 瀏覽
Moo Moo Plus 喺銅鑼灣Fashion Walk嘅盡頭,對面就係海旁,夜晚入到去覺得特別有feel,入面超有酒吧氣氛,亦都有室外座位,啱晒同朋友收咗工之後過嚟吹水🤩今次叫咗佢哋嘅二人classic set,Soup of the day係蘑菇湯,飲落超重蘑菇味,入面有好多一粒粒蘑菇碎可以咬下,幾鍾意呢個湯🥰沙律就有牛油果柚子沙律🥗面頭有好多一粒粒柚子,可以將佢哋同底嘅柚子沙律醬撈勻,個味道就會啱啱好,牛油果食落都好新鮮好滑🥑MM+黃金蟹餅🍘超級鍾意呢個黃金蟹餅,食落外脆內軟,入面有超多嘅蟹肉撈左忌廉,鮮甜綿滑,好足料🦀卡邦尼意大利麵一上枱已經見到個意大利麵有好多煙肉碎同埋雜菌,面頭仲有嚿Parma Ham,扁意粉食落好入味,仲有啲脆嘅蒜片,而且入面真係有好多煙肉🥹又係好足料!西班牙黑毛豬肩肉配無花果醬黑毛豬用咗半肥瘦嘅肉,食落好腍唔會鞋,而且佢外層燒得脆脆地,配埋呢個無花果醬,覺得幾特別🤓

MM+黃金蟹餅🍘

卡邦尼意大利麵