餐廳: 珍珠皇宮印度餐廳
資訊:

大家有無去過重慶大廈食咖哩呢?我大大話話都講左10年但都無行動,直至知道有一間印度餐廳拎左2021年度咖哩既奬項,就推動左我進入這個我覺得神秘既地方😂😂@motipalacehk 珍珠皇宮印度餐廳,除左拎到2021年既咖哩奬外🎖,仲見到原來Error 三子都有黎食過😂店主仲話肥仔好鍾意食😆老闆除左識廣東話外仲非常熱情,其他店員好好禮貌服務真係好好,如果你諗唔到叫咁佢仲會推薦下🤗餐廳氣氛好好,有一種寧靜既感覺😌當叫完食物後,餐廳會先上一份薄脆既食物配薄荷汁係免費的,我個人比較喜歡用佢黎解辣🤪咖哩角(素)$52三大件脹卜卜咖哩角,入面有豆同咖哩薯蓉,個炸皮厚身而超脆🤩熱辣辣好好食,我一個人絕對食到三隻😆乳酪脆米球$75超大驚喜🌟🌟我知道佢係出名既印度小食,但我從末試過,一試立即愛上💕一個炸左既波波球入面有薯蓉?咖哩汁?其實我真係唔知有咩,只係知好好食~面頭有脆米米同石榴粒加好多好多乳酪,外凍內暖,一粒啪入口真係好到痴線🥹瑪莎拉雞(可選擇辣度)$118黎印度餐廳主角一定係咖哩,何況佢仲得過奬🎖真心講好好好好食,嗰種辣係食得好舒服,辣度我選擇左微辣,每一啖口感都好豐富,一路配蒜蓉烤餅同薄脆,真

餐廳氣氛好好,有一種寧靜既感覺😌

咖哩角(素)$52
咖哩角(素)

乳酪脆米球$75
乳酷脆球

瑪莎拉雞(可選擇辣度)$118
黎印度餐廳主角一定係咖哩,何況佢仲得過奬🎖真心講好好好好食,嗰種辣係食得好舒服,辣度我選擇左微辣,每一啖口感都好豐富,一路配蒜蓉烤餅同薄脆,真係好爽🤪
瑪莎拉雞

蒜蓉烤餅$28
必點系列!配咖哩係無敵♥️上枱時仲熱辣辣,淨食更顯蒜香味🧄
蒜蓉烤餅

芝士餡餅$40
我太喜歡芝士😋唔可以錯過佢既餡餅,用佢黎配咖哩味道層次再有不同,大家可以試下
芝士餡餅

芒果乳酪$38