2020-07-13 50 瀏覽
好耐冇出旺角,一向食得辣嘅朋友話一齊去食新開嘅麻辣餐廳,我當然奉陪到底啦!喺雅蘭商場2樓原來咁多餐廳,間間都要等位好彩朋友一早book 左枱! 疫情期間,當然要探熱先入座,餐廳座位同枱與枱之間非常濶落,座位舒適,2個人坐4人枱太好了,令人有食得安心嘅感覺!我地想食招牌菜,咁啱朋友有恒生信用卡,可以食🔥辣到噴火精選套餐🔥,啱哂我地!🌱前菜: 惹火山木耳,川味口水雞 : 兩款前菜都好辣!木耳帶酸辣,開胃菜首選!川味口水雞真係好辣下,醬汁香濃而且份量都多,雞肉啖啖肉,越辣越想食!🌶️招牌菜 :水煮牛肉 :紅卜卜嘅湯底浸滿薄切牛肉!賣相已經100分!手切牛肉嫩滑得黎有D 咬口,牛肉味香濃, 配埋芽菜真係好夾!點左中辣我地成碟清哂! 🥬 特色菜品: 香芹水餃,乾扁四季豆 : 水餃味道清新!乾扁四季豆炒得好香,味道啱啱好,份量都好多!🍮 甜品: 黃金南瓜露: 好少食南瓜嘅甜品,原來咁好味!整體都好滿意抵食指數👍👍👍👍👍

🍮 甜品: 黃金南瓜露: 好少食南瓜嘅甜品,原來咁好味!
整體都好滿意抵食指數👍👍👍👍👍

川味口水雞