2019-08-12 496 瀏覽
小妹生日放假, 瞓到晏一晏,食返個輕鬆生日tea 其實小妹之前已經食過platform ,覺得無論環境,食物,員工質素都相當出色, 所以難得一年一度生日, 就選擇左去platform 食生日tea la platform 一向好多食客,要等位是常識吧 ,溫馨提示記得帶備風扇仔等位啊!小妹最愛呢度既芝士貝果, 今日點左the new yorker. 講下個貝果先, 新鮮香脆貝果入面既材料份量十足, 燒薰牛肉 : 雖然係燒薰,但一樣juice , 唔乾身,有口感。蕃茄新鮮, 配上蜜糖芥末醬,將整個貝果既味道昇華。 沙律茶新鮮乾淨, 滿意十分熱燙燙,小心燙手。 芝士迷必吃, 豐富既芝士。菠菜卷入面有雞脾菇,鮮蝦,大量砌碎左既菠菜 入面既材料中和左芝士既飽膩,十分推薦呢度既飲品都好值得推介, 有水準既cheese latte面層芝士奶蓋不會太過濃郁, 與咖啡味道相當配合green tea latte味道不會太濃, 夏日消暑推薦 今餐小妹既生日tea無論視覺上,味覺上都相當滿足
小妹生日放假, 瞓到晏一晏,食返個輕鬆生日tea

the new yorker

講下個貝果先, 新鮮香脆

蕃茄新鮮, 配上蜜糖芥末醬,將整個貝果既味道昇華。
沙律茶新鮮乾淨, 滿意

芝士菠菜卷

十分熱燙燙,小心燙手。
芝士迷必吃, 豐富既芝士。
菠菜卷入面有雞脾菇,鮮蝦,大量砌碎左既菠菜

入面既材料中和左芝士既飽膩,十分推薦

cheese latte

呢度既飲品都好值得推介, 有水準既cheese latte
面層芝士奶蓋不會太過濃郁, 與咖啡味道相當配合

green tea latte

green tea latte味道不會太濃, 夏日消暑推薦

今餐小妹既生日tea無論視覺上,味覺上都相當滿足

芝士菠菜卷
cheese latte