今日同🐯👩🏻‍🦰入長洲玩返日但係長洲都係食 食同埋食沙律🥗佢嘅新鮮蔬菜混合得好好,每樣都好新鮮脆口,佢哋嘅沙律醬汁亦都好開胃,酸酸甜甜嘅味道好配合沙律嘅清新感覺。薯條🍟金黃酥脆,入口即化。加上佢哋嘅蜜糖芥末醬,味道酸甜辣香,好開胃。薯條蘸住呢個醬汁真係一絕。原味燒雞🍗係呢度嘅招牌菜式之一。個皮燒得金黃酥脆,肉質鮮嫩多汁,好入味。食落去,啖啖都係滋味。佢哋嘅燒雞配上啲自家製嘅秘密醬汁,真係一絕!單骨雞翼係我嘅最愛!佢哋炸得香脆,每隻雞翼都好多汁。鮮味十足,肉質鮮嫩。佢哋嘅調味料獨特,好適合喜歡辣味嘅人。真係一啖難忘!總括而言,長洲熾工房真係一個值得一試嘅食肆。佢哋嘅沙律新鮮美味,薯條配蜜糖芥末醬味道獨特,原味燒雞同單骨雞翼更是招牌菜式,每一樣都值得推薦。如果你喺長洲行街嘅話,記得嚟熾工房試下佢哋嘅美食啦!
今日同🐯👩🏻‍🦰入長洲玩返日
但係長洲都係食 食同埋食