尖沙咀一向好多值得發掘既餐廳得閒去開附近逛下街又記低一間積積埋埋好多想試😝然後今次決定食呢間嵐橋💜🌻哈哈 呢間其實係食刺身飯為主既日式餐廳但我最後睇下睇下就諗不如試下個鰻魚飯🤣🤣本來諗住隨心想叫就叫 無乜特別期待品質點知碗鰻魚飯黎到個賣相又覺得幾掂喎完全比想像中吸引💜🌻·💜鰻魚二重丼$169:的確比預期來的好~💜先講整體份量其實唔算好多 但食完成碗都夠飽既👍💜鰻魚就如圖中所見 肥美可口 肉質厚實但咬入口感覺鬆軟 鰻魚外層未見焦邊但也烤得香香 外觀很吸引 每一件都被日式醬汁完全覆蓋沾滿 再加上少量蔥花芝麻 太正 但有啲可惜係我覺得個汁真係太多 係多到味道偏咸有小小over咗蓋過咗鰻魚本來應有既鮮味 但除咗咁之外都真係無乜位挑剔到 飯用珍珠米 粒粒飯都香軟飽滿 正 係真係差個汁 其他野我都超滿意了🌻💜💜下次都可以encore☺💜!
尖沙咀一向好多值得發掘既餐廳
本來諗住隨心想叫就叫 無乜特別期待品質
點知碗鰻魚飯黎到個賣相又覺得幾掂喎
完全比想像中吸引💜🌻
💜鰻魚二重丼$169:
下次都可以encore☺💜!
鰻魚二重丼
鰻魚二重丼