早前係網上見到呢個餐廳有得免費畫生日碟 提早講仲可以畫指定公仔 於是就揀左呢間同朋友慶祝生日喇!平時都好少入大西北搵食餐廳叫Pillowtalk, Sofa位真係有好多pillows當日我地揀左2個Dinner Set,分別揀左燒原氣豬肋骨同香蒜辣口大蝦欖油意粉 配沙津飲品。豬肋骨好大份, 我地每人都食到5,6支骨 好入味 骨肉好易分開意粉炒得乾身, 小辣 幾岩胃口最後梗係今晚既主菜(對我黎講, 生日飯個隻甜品碟先係生日飯既主菜)!甜品係生朱古力凍餅~我地預先同餐廳講想要Linabell, 但冇俾圖佢 結果佢地自由發揮, 一見到覺得超靚 係五星級既畫功同五星級既用心!完全冇黎錯到!我同朋友都話畫得好精緻同神似 係出乎意料既水準! 高手在民間!我地見到隔離枱一家三口都係慶祝生日,  見到公仔就係一家人。餐廳冇五星級既環境 但有六星級既服務! 好推介俾鐘意畫生日碟既朋友!
早前係網上見到呢個餐廳有得免費畫生日碟
提早講仲可以畫指定公仔 於是就揀左呢間同朋友慶祝生日喇!
平時都好少入大西北搵食

意粉炒得乾身, 小辣 幾岩胃口

甜品係生朱古力凍餅~
我地預先同餐廳講想要Linabell, 但冇俾圖佢

2023-08-05
生日