餐廳: 壽兵衛 - 壽喜燒專門店
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2023-10-27 61 瀏覽
朋友生日,揀咗呢間嚟同佢慶祝。如果以呢個水準嘅壽喜燒嚟講,晏晝會好抵食。全程有師傅喺你前邊煮俾你食,一路解釋,仲會同你傾偈添。$468套餐 一位刺身三點北海道帆立貝,池魚,赤身刺身好新鮮,都會講解有淡到濃咁樣食法,賣相精美不在話下。赤身含脂量少、肉質實、有咬口,但又有拖羅既魚香。最緊要係唔腥。茶碗蒸勁動L! 又有魚子點綴,入口爆汁好正!關西風壽喜燒一人配咗一隻生雞蛋,師傅話如果唔夠嘅話,可以繼續加雞蛋。唔似得出邊咁樣,淨係可以要一隻。完全可以係生雞蛋放題。足夠嘅份量可以每1塊肉或者飯都可以沾滿生雞蛋。巴西牛舌少啲筋,爽口,唔會韌。好少何食到咁厚嘅牛舌都係咁爽口,唔會咬唔入。同朋友一人揀一樣, 可以食曬2款牛精選和牛肉眼油脂分怖平均,口感好滿足。精選和牛西冷西冷部位冇咁油,肉味重。2種牛都係完美入口即溶美國熟成肉眼同雞肉2揀1,可以同朋友share,每人揀一樣。惠比壽雞腿肉(100g)第一次食到壽喜燒味道嘅雞肉,估唔到甜甜地都幾好食。時令野菜四點 南瓜🎃,2種菜,芋絲,冬菇,但由於我同朋友都唔食南瓜,師傅好貼心咁幫我轉咗做菜,唔會因為唔食而份量少咗。御飯或烏冬飯唔夠食可以再加!! 唔會唔

$468套餐 一位
和牛

刺身三點
北海道帆立貝,池魚,赤身

茶碗蒸

勁動L! 又有魚子點綴,入口爆汁好正!

同朋友一人揀一樣, 可以食曬2款牛

精選和牛肉眼
油脂分怖平均,口感好滿足。

精選和牛西冷
西冷部位冇咁油,肉味重。

2種牛都係完美入口即溶

美國熟成肉眼
同雞肉2揀1,可以同朋友share,每人揀一樣。
精選和牛

惠比壽雞腿肉(100g)
第一次食到壽喜燒味道嘅雞肉,估唔到甜甜地都幾好食。

時令野菜四點

御飯或烏冬
飯唔夠食可以再加!! 唔會唔夠飽。仲有炒烏冬,配埋個壽喜燒汁加蛋。
烏冬

舞茸菇清湯
可以解膩,好FRESH既湯。

是日甜品 抺茶雪糕
抺茶味重,軟滑。
抺茶雪糕
生日